Tayin ve endişeler, mutlu olacak mıyım ?

evet gittiği evden geri çıktı. toki , sıfır, doğal gazlı bir evdi. apartman da onlar gibi öğretmen polis asker vs olunca sevdiler hiç çıkmadılar ,gelirken abimler de eşyalarını sattı beyaz eşya hariç hiç birini getirmedi. evlenirken atanmamıştı idarelik markalardan almışlardı atandığı yerde de onlarla idare etti şuan çok şükür kendi evine gidecek sıfırdan eşya dizecekler. abim şimdiki evine de temelden girdi yine sıfır ev.

Ablam 2011 den beri Bursada.Bulunduğu ilçe güzel değil ama Bursa çok güzel. O da Nilüfere il içi tayin düşünüyor.

Kurumdan ilişik kesmeden önce tayini iptal etme hakkını duymuştum bir araştırın isterseniz

Merhaba benim de tayinim çıktı, şuan ki yerim çok küçük ve sınır ilçeydi. Gittiğim yer hem kalabalık, okullarda kalabalık. Ben de heyacanlıyım aynı sizin gibi benzer duyguları yaşıyorum

İyi işte orada en azından geçimden artacak az paranı harcayacak nitelikli uğraşlar belki edinirsin, para kıymeti bilrsin.

Benim de borcum var malesef kredi kartından idare etmeye çalışacağım, kardeşim maaşını alınca biraz gönderecek. İnşalah sizin için de hayırlısı olur. Kardeşime borç vermiştim onlarla idare edeceğim. Değişim ve yenilik sancılı ama güzel olur
Merhaba benim de tayinim çıktı, şuan ki yerim çok küçük ve sınır ilçeydi. Gittiğim yer hem kalabalık, okullarda kalabalık. Ben de heyacanlıyım aynı sizin gibi benzer duyguları yaşıyorum

Karadeniz norm fazlasıyla dolu şu an. İl içi il dışı normal tayine kapalıyız, ancak eş durumu. Onda da telefon edene gelirsen norm fazlası olacaksın ona göre gel diyor idare.

Ben de korkuyorum biraz ama her şeyi göze alarak gidiyorum, gençliğimiz hiç bir şey yapmadan öylece geçiyor. Merkezde en azından gezeriz, yeni deneyimler buluruz.

Benim de arabayı götürme sorunu var, çok usta değilim 8 saatlik mesafe kızlar, kimse de götürmüyor böyle şöfor tutsam oluyor mu öyle şeyler. Ben aslında kendime güveniyorum ama ailem istemiyor. Mesela şöfor bulsam, parasını versem öyle bir şey var mı

Benimde hedefim çocuklarımı Amerika’da büyütmek. Biraz sermayem var şu an. İlk etapta dedim bir tır alayım, şirkete vereyim o zaman yatırım yaptığın için E2 vizesi alabiliyormuşsun ama orda yaşayan bir arkadaşım Amerika’nın çocuk büyütmek için hiçte iyi bir yer olmadığını söyledi. Okullarda uyuşturucu çok yaygın dedi. Bir de silahlanma var tabii. Sağlık sistemi de Türkiye’deki gibi değil. Sigortan yoksa hizmet alamazsın, bir kan tahliline bile yanlış hatırlamıyorsam 2 bin dolar verdim dedi. Hevesim kırıldı. Sizi takipte olacağım. Yeni hayatınızda başarılar dilerim

doğuda baya zorlanmıştınız diye hatırlıyorum insanlar bakımından. Bence iyi olmuş. Bursa İstanbula falan da yakın hem.

Bursa’ya aşık biri olarak her şeyi göze alır yine de giderdim diyorum. O kadar seviyorum ki Bursa’yı. Keşke benim de orada yaşama olanağım olsa. Bekar olsam oraya yerleşir ve ölene kadar kalmak isterdim.

Şehirden şehire ve gidiş şeklinize göre (green card ile gitmek, iş dolayısı ile görevlendirme olarak gitmek, iş kurmak hepsinin farklı artısı eksisi var) hayat farklı tabi. Benim de çok arkadaşım var farklı eyaletlerde genel olarak hallerinden memnunlar. Gerçek bir macera işi! Bakalım nasıl olacak. Sizin de gönlünüze göre olsun umarım

Bende size başarılar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur.
doğuda baya zorlanmıştınız diye hatırlıyorum insanlar bakımından. Bence iyi olmuş. Bursa İstanbula falan da yakın hem.
zorlanmak ne kelime 15 yaşımdan beri farklı şehirlerde yalnız yaşadım,yurtta,evde kaldım. Ne adliyelerin yolunu bilirdim ne de polisin ne iş yaptığını :) beni korkutan büyükşehir olması
Bursa’ya aşık biri olarak her şeyi göze alır yine de giderdim diyorum. O kadar seviyorum ki Bursa’yı. Keşke benim de orada yaşama olanağım olsa. Bekar olsam oraya yerleşir ve ölene kadar kalmak isterdim.
Gerçekten mi ? Kötü yerleri çok kötü göçmen çok diyenler var.

Bunu kimse bilemez.mutlu da mutsuz da olabilirsiniz.ama su an mutsuzsunuz.karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…