Tayin

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.630
En iyi cevaplar
1
53.981
798
32
Merhaba hanımlarr
Sevgilim uzman cavus tayini siirt merkeze cikti kasım bası gidicek.önumuzdeki yaz ben mezun oluyorum evlenmeyi planliyoruz ve siirtte yasicaz siirtte yasayan siirtli olan hanimlar bize biraz sosyal hayat vb durumlarla ilgili bilgi verirseniz cok memnun olurum simdiden tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
Kizlarr siirt merkez hakkinda bilgisi olan yok mu acabaa

Batman Siirtten kopmuş bir il ama çok daha gelişmiş, siirtte bi numara yok arabanız olursa batmana gelirsiniz gezmeye

Tesekkur ediyorum benim arabam yok ama para biriktiriyorum alicam onun var batmana bi bakiyim hic bilmiyordum oyle oldugunu

Mezun olunca batman da çalışma fırsatınız olcak mı?

Olmayacaksa bile oturur kpss çalışırsınız, dil ogrenirsiniz. Yaşadığınız sehir ne kadar sıkıcı olursa olsun siz isterseniz hayatınızı anlamlandiracak bir şeyler bulabilirsiniz.

Ben Siirt'e gittim bi ara gezmek amacli. Gercekten guzel yerleri var ama baya zaman gectigi icin hatirlamiyorum cok fazla. Tabiki buyuk sehir gibi değil olamaz.
Ama orda akrabalik iliskileri cok yogun oldugu icin insanlarla kaynasirsaniz hic sikilmazsiniz, her gun bir sey yaparsiniz. Her gununuz dolu dolu gecer.
Yakin illere de gidersiniz.
Batman'a mesela. Batman'a cok gittim ben ve harika bir yer.
Hasankeyf'e gider piknik yaparsiniz arada, Midyat'a gidersiniz. Oooo cok yer var aslinda. Arabaniz varsa daha ne olsun.
Ben Batman'dan kalkip Hasankeyf'e Mardin'e tek basima gidiyordum. Geziyordum geliyordum

Şimdi o kadar güvenli değil canım

Vayyy guzel icim ısındi resmen ya cok tesekkur ediyorum siirtti cok istioduk cunku diger secenekler felaketti burasi oldugu icin cok mutluyum aslinda

Mezun olunca batmana gidip gelmem zor olabilir diye dusundum sen soyleyince canim ama kismet tabiki calismayi cok istiyorum calisirim diyede dusunuyorum aslinda . Kpss zor sanki cunku benim bolumden inanilmaz atama bekleyenler var hayirlisi tabi buyuk konusmayim asla olmaz gibisinden . Ama soylediigine tamamen katiliyorum insan istedikten sonra hayatini anlamlandirmak kendi elinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…