Açıklanmadı hala bekliyorum amin inşallahDilerim senin ve evladın için hayırlı olan ne ise o olur.
İnşallah her şeyi bıraktım bunu bekliyorum çıkmazsa ne yaparım onu bile bilmiyorum ve şuan o kadar uzağımki çalıştığım yere dönmek çok ağır gelirİnsallah çıkar istediğin tayın
Hayır bekliyorum halaAçıklandı mı?
Amin hepimiz için hayırlısı olsunHayirlisi olsun senin icin canim arkadasim
İnşallah olacak Allah kimseyi darda koymaz olacak ama benim bu süreçte çok çok dikkatli olmam lazım o kadar zor değil olacak olmalı. 1 hafta bu ara iyi oldu bayram filan toparlarım tayinimin çıkacağına buna ihtiyacım olduğuna çok inanıyordum savaşmadan ne aldım ki bu hayatta her şey tırnaklarımla kazıyarak oldu olsun bu da olur geçer elbet 3 senem dolacak o zaman illaki gidicemHakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ben iyi bir yerdeyim aslında o kötü açılan yerleri bile yazdım ve aslında burda argedeyken her şekilde rahatken tüm düzenimi bozacaktım doğrusunun bu olduğunu düşünüyordum ama olmadı. Olsun benim göremediğim bir hayır mutlaka vardır bunda da. Bi gün şimdi çok istediğim bu şeye iyi ki olmamış diyeceğimden eminim.Bende bir umut bekledim guzel yerler acilsin diye ama malesef tercih yapmadim.Cok kotu yerler acildi.Hakkinizda hayirlisi.
Aslında hayat dolu bir söyleyip 5 gülen bir insandım ama takatim kalmadı bşraz toparlanmak adına aslında insanlarla aramdaki mesafeyi açmak istiyorum kendimi dinlemeliyim çünkü bunların hepsi kendime çok güvendiğimden çok güçlü olduğumu sandığımdan aldığım yaraları oluşan boşlukları göremeyişimden kaynaklandı ben göremedim ama başka insanlar görüp kullanmayı tercih etti. Kendime çocuğuma odaklanıcam ve o gün gelecek eminim hep oldu bi gün gerçekten bedelini ödeyecek herkes ve ben bunu görücem belki umrumda olmayacak ama sadece Allahım çok büyüksün Allahın sopası yok dicem tıpkı benim bedeller ödediğim gibi bende kimsenin ahı kalmayacağı gibi benimki de kimsede kalmayacak.Kısmet böyle imiş..
Uzaklarda değil de asil yaralandiginiz yerde iyi olun dik durun çok daha iyi gelecek bu size..
herkesi boşverin mutlu olun ki oğlunuz da mutlu olsun..
Sağol hayırlısı böyleymiş artık önümüze bakıcaz yapacak bir şey yok tayin adına gidip savaşacağızHakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?