Tayin!!!

yar_88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
145
51
13
36
Hanımlar konumu bilenler vardır çok ekstra bir şekilde tayinler tekrar açıldı şansıma çocuğumla gideceğimiz pek bir yer yoktu aileme yakın bir yeri yazdım sadece kimin duası kabul olur bilinmez bu tayine çok ihtiyacım var biliyorsunuz yani gaybı tabi Allah bilir ama hayırlısının böyle olduğunu düşünüyorum herkes için özellikle oğlum ve benim için yarın belli olacak uyuyamıyorum ve de nolur dua edin çıksın tayinim bu benim için çok çok önemli yani bi makam elde etmeyeceğim bu tayinle hatta masa başı rahat işimi bırakıp sahaya geri döneceğim ama hiç önemli değil bunlar yanlış adımlar atmaktan çok korkuyorum herkesin iradesi var diyeceksiniz doğru haklısınız ama boşluklarım çok fazla şuan ve kullanmaya kalkıyor hala ve toparlanmak daha sağlam durabilmek adına korunaklı olan aile yanında biraz kendimi dinlemem gerekiyor hayatımın dönüm noktası olacağını düşünüyorum bu tayinin. Hiç kendime vaktim olmamış toparlanmak için aslında bu kadar zor durumdayken bile koşuşturmada hala çok sağlam durduğumu düşünmüş ben üstesinden gelirim deyip durmuşum ama şuan görüyorum ki sinirlerim yıpranmış ve büyük yaralar almışım geçmiş ama delip geçmiş.

Açıklandı mı?

Açıklandı olmadı gördüm ki olması da mümkün değil çok yüksek kapattı yine her yer. Allah kimseye kaldıracağının üstünde yük vermez bu da benim sınavım olmalı yapacak bir şey yok gergin bir 6 ay beni bekliyor ama bir çıkış mutlaka var ve ben onu bulucam. hiç kimseyle konuşmamayı düşünüyorum zaten konuşacak dermanım da yok artık. Hala mesaj atıyor arıyor duygu sömürüsü hat safhada ne vicdansızlığım kaldı ne ruhsuzluğum. Bi yandan da eski eşim pislikleşiyor şu ara numaramı değiştirdim ama ne fayda eli kolu uzun her ikisinin de şikayet edicem diyorum anlayan nerde ikisi de emin aslında yapamayacağımı biliyorlar. Bunların duyulmasını göze alamam sanıyorlar oysa haberleri yok benim gözüm gittikçe kararıyor artık ne olacaksa olsun rezillik mi çıksın ve bitsin moduna bi tık yakındayım bakalım bardağı ilk kim taşıracak söyledikleri yalanları gördükçe midem bulanıyor artık. Eski eşim rüyamda ondan önceki sevgilimi sayıkladığımı ve bunu kaydettiğini söylüyor mümkün değil hem konuşmam hem de öyle sevmedim ben eski sevgilimi gerçi sevdiğim aşık olduğum adamlardan da sağlam kazıklar dışında ne kaldı hayatıma sanki. Öbürü yaptıklarından büyük bir vicdan azabı duyduğunu söyleyip helallik bekliyor bide ben onu teselli edecekmişim bana anlatıyor lan hayatını rezil ettiğin benim zaten zor bela ayağa kalkmışım direniyorum çelme takıyorsun bir de benden teselli yardım bekliyorsun. Ben nasıl yardım edeyim bana kim yardım etsin. Bunlar kendini ne sanıyor anlamadım ki ya da beni ne sanıyorlar. Ne söylim "oğlum hatun ayartmış kuyruk sallamış geç lan kullan at mı" deyim "herkesin aklı var olum kanmasın sanane mi" deyim ne söylim ben seni teselli için ne söykesem benim kanıma dokunur kankan mıyım oğlum ben senin "yollu oğlum dul nasılsa nolcak mı" deyim ne tür psikopat manyak bir ruh hali bu. Ben kendimi toplamaya zor yetiyorum hangi birinizi toparlayayım öbürü de çocuk için bir araya gelelim ben sana tahammül edicem mecbur diyor. Salak ben sana tahammül edicem mi bakalım sonra canı sıkılıyır seviyorum ölüyorum diyor sonra hiç aklımda yoksun şöyle yanaşan cilveli bi hatun bulucam diyor. Ya git bul da banane bana neden söylüyosun defol gitsene artık defol gitsene hayatımdan. Bi başlıyor seni de çocuğu da kendimi de öldürürümler sıyırcam artık.

Hayirlisi olsun senin icin canim arkadasim

Hakkında hayırlısı olsun inşallah..
İnşallah olacak Allah kimseyi darda koymaz olacak ama benim bu süreçte çok çok dikkatli olmam lazım o kadar zor değil olacak olmalı. 1 hafta bu ara iyi oldu bayram filan toparlarım tayinimin çıkacağına buna ihtiyacım olduğuna çok inanıyordum savaşmadan ne aldım ki bu hayatta her şey tırnaklarımla kazıyarak oldu olsun bu da olur geçer elbet 3 senem dolacak o zaman illaki gidicem

Bende bir umut bekledim guzel yerler acilsin diye ama malesef tercih yapmadim.Cok kotu yerler acildi.Hakkinizda hayirlisi.

Kısmet böyle imiş..
Uzaklarda değil de asil yaralandiginiz yerde iyi olun dik durun çok daha iyi gelecek bu size..
herkesi boşverin mutlu olun ki oğlunuz da mutlu olsun..

Bende bir umut bekledim guzel yerler acilsin diye ama malesef tercih yapmadim.Cok kotu yerler acildi.Hakkinizda hayirlisi.
Ben iyi bir yerdeyim aslında o kötü açılan yerleri bile yazdım ve aslında burda argedeyken her şekilde rahatken tüm düzenimi bozacaktım doğrusunun bu olduğunu düşünüyordum ama olmadı. Olsun benim göremediğim bir hayır mutlaka vardır bunda da. Bi gün şimdi çok istediğim bu şeye iyi ki olmamış diyeceğimden eminim.

Kısmet böyle imiş..
Uzaklarda değil de asil yaralandiginiz yerde iyi olun dik durun çok daha iyi gelecek bu size..
herkesi boşverin mutlu olun ki oğlunuz da mutlu olsun..
Aslında hayat dolu bir söyleyip 5 gülen bir insandım ama takatim kalmadı bşraz toparlanmak adına aslında insanlarla aramdaki mesafeyi açmak istiyorum kendimi dinlemeliyim çünkü bunların hepsi kendime çok güvendiğimden çok güçlü olduğumu sandığımdan aldığım yaraları oluşan boşlukları göremeyişimden kaynaklandı ben göremedim ama başka insanlar görüp kullanmayı tercih etti. Kendime çocuğuma odaklanıcam ve o gün gelecek eminim hep oldu bi gün gerçekten bedelini ödeyecek herkes ve ben bunu görücem belki umrumda olmayacak ama sadece Allahım çok büyüksün Allahın sopası yok dicem tıpkı benim bedeller ödediğim gibi bende kimsenin ahı kalmayacağı gibi benimki de kimsede kalmayacak.

Back
X