Hanımlar konumu bilenler vardır çok ekstra bir şekilde tayinler tekrar açıldı şansıma çocuğumla gideceğimiz pek bir yer yoktu aileme yakın bir yeri yazdım sadece kimin duası kabul olur bilinmez bu tayine çok ihtiyacım var biliyorsunuz yani gaybı tabi Allah bilir ama hayırlısının böyle olduğunu düşünüyorum herkes için özellikle oğlum ve benim için yarın belli olacak uyuyamıyorum ve de nolur dua edin çıksın tayinim bu benim için çok çok önemli yani bi makam elde etmeyeceğim bu tayinle hatta masa başı rahat işimi bırakıp sahaya geri döneceğim ama hiç önemli değil bunlar yanlış adımlar atmaktan çok korkuyorum herkesin iradesi var diyeceksiniz doğru haklısınız ama boşluklarım çok fazla şuan ve kullanmaya kalkıyor hala ve toparlanmak daha sağlam durabilmek adına korunaklı olan aile yanında biraz kendimi dinlemem gerekiyor hayatımın dönüm noktası olacağını düşünüyorum bu tayinin. Hiç kendime vaktim olmamış toparlanmak için aslında bu kadar zor durumdayken bile koşuşturmada hala çok sağlam durduğumu düşünmüş ben üstesinden gelirim deyip durmuşum ama şuan görüyorum ki sinirlerim yıpranmış ve büyük yaralar almışım geçmiş ama delip geçmiş.