Tayinimiz hakkari........... Bir akıl verin bana ne olur

küçücük çocuğu nasıl götürsün oralara ha ailesi olmasa meltem hanımın yani destekçisi olmasa belki zorlanır ama o gideceğiyerlere eş götürülmüyor çoğu zaman gece çalışacak eşi çoğu zaman evde tek başına ne yapsın sık sık elektrikler kesiliyor doktor yok doğru dürüst hastaneleri donanımlı değil.tabi bunlar aşılabilir şeyler ama bilmiyorum benm eşimde beni götürmek istemedi ailmin yanındayım şuan evin annemn evine yakın zaten o geldiğinde evimize geçiyoruz ama o kadar zorki anlatamam.eşimi çok özlüyorum bazen isyan ediyorum neden bu başımıza geldi diye her gece ağlıyorum 6 ay oldu ama ağlamadığım bir gece yok..herşeyden önce eşime üzülüyorum çoğu zaman elektrik bile olmuyor yemek yapamıyor saat akşam 7 de uyuyor yatağa girip.çok üzülüyorum..zaman bir türlü geçmiyor şu 2 yılın geçmesi için neler vermezdim

Kendiniz konu açsanıza niye böyle eski konuları hortlatıyorsunuz ki konu içinden başkasının konusuyla devam etmek hoş değil açıkçası :)
Hos olmayan ne pardon. Goren varsa doner zaten sen bunu dert etme . Yazdigim seye boyle cevap vermen hic hos degil. Burada insanlar birbirine yard olmk icin yazio .

Kendiniz konu açsanız daha çok okunursunuz. Eski konu olduğunu gören okumuyor konuyu.

Erzincan çok güzel bir şehirdir..Hakkari iliyle kıyaslanamaz bile..Keşke gitseydiniz..Gittiğinizde iyi ki geldim deyip gitmeyi istemeyeceğiniz biryer..Çok defa şahit oldum çünkü :) Yeni bir şehirdir.
Oralarda terör olayları olmaz çünkü halkı buna izin vermez..Milliyetçi bir şehir.
Bir Erzincanlı olarak olaya el atıyorum. Hayatınızın en büyük kaybını yaşamışsınız gitmeyerek derim ve susarım.
Evlenirken iyi günde kötü günde dediniz. Varsa kaderinde ölüm ankaradaki evinde de bulur seni. Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin.

Back
X