tayland ve estetik ameliyat

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
arkadaşlar bu konuyu vücut estetiğinde açtım cevap bulamadım. tayland'a her yr yıl estetik operasyonlar için insanlar gidiyormuş hem çok başarılı cerrrahlar varmış hem fiyatları uygunmuş. popo silikonu için türkiyede 12bin biriktirmeyi beklemeyip tayland'a mı gitsem ama korku da var. aşağıdaki linkte örnek ameliat fiyatları falan var çok mu ütopik fikir bi yardım etseniz bende popolansam kısa zamanda tayland nasıl olur acaba masada kalır mıyım orada 1 haberde masada kaldı yazmışlar hasta için ama gayet başarılı çok işlere imza atmışlar ve sağlık turizmi ön plandaymış.
http://www.taylandgezi.com/tayland-saglik-turizmi/

Canim Turkiyede de yapiyorlar,yurt disindan popo icin Turkiyeye gelenler var.Benim doktorum da yapiyor ama fiyat ne bilmiyorum,Genelde fiyatlari piyasaya gore normal.Bi konus istersen.
Canim sporla da oluyor,sporla dene,popo estetigi biraz riskli,cok olumsuzluklarla karsilasanlar oluyor,bence sporla bir dene

Canım bu konu hakkında hiç bi fikrim yok. Ama biliyorsun biz Türkler özellikle de Türk kadınları , bayılırız bilmediğimiz konular hakkında konuşmaya:KK70:Bence , Türkiye'den şaşma, hadi bi sıkıntı oldu, muhattabın kim olacak :KK66:

yok yok yatinca da buyumuuor kosunca da hepsini denedim genetigin onune anca silikonlar geciyor :KK70: :KK70:
canım meme protezinde bile yan yattığımız zaman veya yüz üstü hissediliyor hele ilk zamanlar daha fazla. sanki plates topu üzerinde yatıyor gibiydim orda yabancı bisey oldugunu hissettiriyor..popoya silikon Allah korusun oturucaksın ve hep hissedeceksin poponda minderle geziyormuşsun gibi olmaz mı yaw :KK70:
bir video izlemiştim önceden poposuna silikon yaptırmış hatun evirip çeviriyordu eliyle tersine döndürüyordu ayyy cok kötüydü sen bir daha düşün derim bu işi :KK35:

Kadın ve çocukların seks kölesi olarak ticaretinin yapıldığı ülkeye estetik ameliyat olmaya gitmek?

Konu eski ama Kore yada Tayland ta yapılan estetikler çok başarılı ve fiyatlar da uygun olduğu için ben de düşünüyorum. Sadece yanıma birini daha arıyorum. Taylandlı arkadaşımdan da bilgi alacağım bakalım tavsiye eder mi o. Yüz estetiğinde çok çok iyiler. Bu konuda güvenilir hastaneler var ama yalnız gitmek beni korkutuyor.

X