Mrb bn bu sene yeni kapandım daha alışamadım da ..
ben qenelde hep tayt falan qiyerdm ama kapandığım için fazla qiyemiyorum taytın üzerine tunik gibi bişey giysem sizce nasıl olur? lütfen yardım edin ..
ben qenelde hep tayt falan qiyerdm ama kapandığım için fazla qiyemiyorum taytın üzerine tunik gibi bişey giysem sizce nasıl olur? lütfen yardım edin ..
Teşekkür ederiim :) dışarda qiyinmeyi düşünmüyorum artık yorumlarınızı okuyunca ne kdr haklı oldugunuzu gördüm :)Canım bence tayt ve pantolonlar tesettüre pek yakışmıyor, zira tesettür zaten kapatmak demektir, tayt vucut hatlarını gizeleyemez ki, taytlarını evinde gönlünce giyin dışarısı için ise tesettürü daha çok yansıtan kıyafetler almalısın bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)
Teşekkür ederiim :) dışarda qiyinmeyi düşünmüyorum artık yorumlarınızı okuyunca ne kdr haklı oldugunuzu gördüm :)
Amin canıım inş. senide hepimizi.. :)Çok sevindim canım Allah'ım vazgeçtiklerin için seni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah :)
Amin canıım inş. senide hepimizi.. :)
Hayirli olsun öncelikle senin adina sevindim kardesim, ama kapali biri icin taytin uygun oldugunu düsünmüyorum bunu bi kapali kiz olarak söylüyorum. Bazen görüyorum burda, tayt giyinip bacak kalca hersey ortada olan kapali kizlar. Inan hic hos durmuyo. Ne güzel kapanmissin uygun bi sekilde giyinsen daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?