• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taytı nasıl kullanabilirm?..

bsras

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
10
1
8
Çorum
Mrb bn bu sene yeni kapandım daha alışamadım da ..
ben qenelde hep tayt falan qiyerdm ama kapandığım için fazla qiyemiyorum taytın üzerine tunik gibi bişey giysem sizce nasıl olur? lütfen yardım edin ..

Güzel olur ama tuniğin boyu da bira uzuun olmalı bence çünkü benim arkadaşlarımda hep kapalı böyle tayt giyip sadece kalçasını kapatan bişey giyiyolar ve pek hoş hurmuyo yani tuniğin boyu da çok önemli canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben qenelde hep tayt falan qiyerdm ama kapandığım için fazla qiyemiyorum taytın üzerine tunik gibi bişey giysem sizce nasıl olur? lütfen yardım edin ..

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım,

üzerine tunikde giyecek olsan streç taytlar hoş olmaz sanki..Tabi bu taytın kumaşı ve vucudunla da ilgili bi durum

taytla tunik iyi olmaz bence taytı evde yada ince pardüseyle giyebilirsin..

ben kapalı değilim üç tane tayt aldım ilk defa tunik gibi bir şeyler bakıyorum üstüne ama baş kapalı olursa tunikte giysen başının kapalı olmasının anlamı kalmaz

evt haklısın yani ama hiç denemedim şuana kadar ve çok kararsız kaldım giyinip giyinmeme konusunda sizden de yardım almakta yarar vardır diye düşündüm yine de teşekkür ederim .. :)

Tayt alırken büyük beden al bence pantolon gibi duruyor giyebilirsin o zaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Taytın üzerine tünik giymenin,mini elbise giymekten farkı yok zira taytla külotlu çorap aynı görüntüyü yaratıyor.

Canım bence tayt ve pantolonlar tesettüre pek yakışmıyor, zira tesettür zaten kapatmak demektir, tayt vucut hatlarını gizeleyemez ki, taytlarını evinde gönlünce giyin dışarısı için ise tesettürü daha çok yansıtan kıyafetler almalısın bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)

Canım bence tayt ve pantolonlar tesettüre pek yakışmıyor, zira tesettür zaten kapatmak demektir, tayt vucut hatlarını gizeleyemez ki, taytlarını evinde gönlünce giyin dışarısı için ise tesettürü daha çok yansıtan kıyafetler almalısın bu arada hayırlı uğurlu olsun canım :)
Teşekkür ederiim :) dışarda qiyinmeyi düşünmüyorum artık yorumlarınızı okuyunca ne kdr haklı oldugunuzu gördüm :) :1:

Teşekkür ederiim :) dışarda qiyinmeyi düşünmüyorum artık yorumlarınızı okuyunca ne kdr haklı oldugunuzu gördüm :) :1:

Çok sevindim canım Allah'ım vazgeçtiklerin için seni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah :)

Hayirli olsun öncelikle senin adina sevindim kardesim, ama kapali biri icin taytin uygun oldugunu düsünmüyorum bunu bi kapali kiz olarak söylüyorum. Bazen görüyorum burda, tayt giyinip bacak kalca hersey ortada olan kapali kizlar. Inan hic hos durmuyo. Ne güzel kapanmissin uygun bi sekilde giyinsen daha güzel olur :)

Hayirli olsun öncelikle senin adina sevindim kardesim, ama kapali biri icin taytin uygun oldugunu düsünmüyorum bunu bi kapali kiz olarak söylüyorum. Bazen görüyorum burda, tayt giyinip bacak kalca hersey ortada olan kapali kizlar. Inan hic hos durmuyo. Ne güzel kapanmissin uygun bi sekilde giyinsen daha güzel olur :)

Haklısn cnm .. :)

Back
X