Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

sevgili-g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
88
31
88
mini etekler yalnız başına giyilmiyor uzun çoraplarda bu havalarda son derece boğucu geriye tek bir alternetif kalıyo ... "moda" olmuş taytlar. yalnız ben kendimi tayt giyme fikrine pek alıştıramadım bu esnada sizin fikirlerinize başvurayım dedim. sizce nasıl duruyolar ?:utangac:

bu taylar ince ve uzun bacakli kadinlara gercekten yakisiyo ama biber dolmasi gibi bacaklara sahipinsanlarda giyiyoki iste onlar igrenc..........modayi degilyakisani giymelisin

çarpık olmamalı biber dolması gibide olmamalı..bunlar çok doğru..birşey daha eklemek istiyorum böyle birşey moda olunca herrrrrrrrkesin ama herrrkesin üstünde gördükçe benim kusasım geliyor,bir insan bir başkasından farklı olmalı..ama sanki sözleşmişler gibi aynı şeyleri giyip çıkıyorlar çarşıya iğrenç oluyor..mesela şu dar paçalı siyah pantolonlar süngerbob'lu t-shirtler ya kardeşim illa onumu giymek zorundasın sanki kızılay dağatmış herkesede, başka giyiçekleri yok gibi aynı şeyleri giyiyolar.

ben giyiyorum tayt ama ,kisa etek altina giyiyorum guzel oluyo cok zayif birisi degilim ama ,zayiflara cok yakistigini soyleyebilirim,illaki mini etek altina degil normal kisa etek altinada olabilir

bacagim gozukmesin kisa etek giymek istiyorum diyenler icin bence tayt cok guzel ben cektim resmimi bakin arkadaslar
eespa4887auo6.jpg

cevaplarınız için teşekkürler bende aslında modadan uzak durmaya çalışmaktayım örnek vermek gerekirse vücuda tamamen yapışan kişiyi havuç misali edip yakışşada yakışmasada herkesin giydiği dar paçalı çokçok dar paçalı pantolonlara epeyce direndim tayta karşıda öyle tavrım var fakat bir yandanda aynı "şey" herkeste farklı duruyo...

valla bn giymedim giymeyide hiç düşünmüorum,tayta karşıda deilim ama ne bilim tarzım olan bişey deil heralde ondan pek hoşlanmıyorm

etek altında çocuklarda özellikle güzel duruyo bence beyenmeyenlere şaşıyorum hiç bişey giymeden sade tayt çok çirkin duruyordu bence bari etekle yada kısa elbise altına giyince daha hoş bence

Ben taytı çok severim, çok rahat ederim. Uzun tunik yada mini elbiseyle çok hoş durduğunu düşünüyorum. Tabi kiloluysan ve bacaklarda çok düzgün değilse giymemek lazım bence...
Benim üniversitede olduğum yıllardada (yaklaşık 10 sene önce) yine modaydı. O zamanlar çok daha yoğun bir moda vardı, herkes taytlıydı...

ben sevmiyorum çocuksu duruyo..genelde bakıyorum çocuklarda şirin duruyo kısa eteklerin altına giyiyolar ama genç bayanlara yakıştıramıyorum..
beyaz bitane var ama onuda beyaz üstü yeşil çiçekli bi elbisem var içim belli olmasın diye altına giyiyorum o kadar..

tercih meselesi bence güzel durup durmadığına kişi kendi karar verir
arada bir şeker olmak istiyorsam mini kot eteğimle giyerim:icecream:
bacaklarda nasıl durduğu konusuna gelince kimin bacakları dört dörtlük ki:kahve:

kısa etek elbise vs vs altına giyip sokağa çıkanlardan cidden çok nefret ediyorum .. hiç ama hiç hoş durmuyor .. BASİT duruyor .. HEMDE ÇOK .. elbisenin eteğin modelini kapatması yetmiyormuş gibi olduğundan şişman görünüyorlar ..

benim fikrim tabi ..

tam anlamıyla berbatlar ..özellkle süper mini eteğin altın giyince tam bir fiyasko..
bakınız:
270528275_d7d6f87241.jpg

bi kaç kullanım şekli güzel duruyor sadece..

Son düzenleme:
ben de pek beğenmiyorum...çocuklarda ve lise çağlarında olana hoş olabiliyor.özellikle çocuklar oturup kalkmayı pek bilmiyor minicik elbiselerle,yanlış anlamayın küçücük çocuk hakkında neler düşünüyo falan diye gelmesin aklınıza,kesinlikle o anlamda değil ama ilkokul çağlarında bir çocuğun da orasının burasının gözrünmesi de pek uygun olmuyo.o sebeple o mini elbiseler daha giyilebilir oldu bu taytlar sayesinde diye düşünüyorum çünkü bu sebeple giydirmeyenleri tanıyorum.
ama büyüklerde hoş durduğuna inanmıyorum,benim tarzım değil en azından.

mini etek altına tayt bilmiyorum ama çok itici geliyor bana...
mini etek sonuçta... onu giydiken sonra böyle tayt flan giymek çok gereksiz oluyor...
fizik uygunsa mini eteğin altında ince bi çorap yeterlidir yeterli... :) uygun değilse zaten mini eteği hiç giymemeliyiz dimi :D

Giyiyorum çokta ho$ oluyor kisa etegin altinda.. kisa dedigim dz kapaklarimdan biraz uzunu.. :)

Back
X