Taytlar Hakkındaki Düşünceniz

Tek başına değil uzun bir tişört ya da tunikle kombinlenip kalçayı örtmeli.Öbür türlü hoş durmuyor bence.Ama kombinlenince şahane özellile kot tayt beyaz uzn salaş gömlek falan süper :))

taytın çok kötü durduğuna eminim.. ama uzun tayt ve mini dar kot etekle çok hoşuma gidiyor altınada converse. yoksa hiç hoşuma gitmiyor :S

Taytları, Uzun T-shitle Kombine Edersek, Daha Hoş Olur..
Mutlaka Kalçalar Kapanmalıdır..

kesinlikle uzun tayt olmalı yahu kısa tayt da neymiş öyle :) tam zevksizlik. ama uzun bilekte biten siyah tayt mesela pentinin güzel taytları var kalın.sonra alta yine sade bir babet.üstüne beyaz tişört ya da şifon bluz tabi ki kalça örtülecek,üstüne de kot ceket şahanee :)) vallahi şu an canlandı gözümde bahar gelsin de böyle giyineyim.şu yaz sıcakları geçsin:)

moda olan herseyı gıymek goruntu bozuklugundan baska bırsey degıl .large bedene sahıp bır bayan bu taytları gıyıyor ustune popoyu kapatcak bır gomlek ve ya tunık cekmeyı akıl etmıyor.nasıl ozguvendır bu Allahım ya.

kesinlikle üzerine giyilen şey popoyu kapatmalı hatta mini etek boyutunda kapatmalı...
bazen görüyorum selülitleri bile belli oluyor naylonlu olanlardan giyenlerin iğrenç öteesi bişi duryo...
yakışanı giyinmek çok önemli :31:

tayt elbette zayıf olana yakışır, tombul olanların tayt giymesini bende abes karşılaşıyorum.. ille moda diye giyilmez bi kıyafet.. tayt seçimi konusunda ben düz renkleri sevmiyorum.. dümdüz bi siyah yerine, desenlii, lepoarlo, yırtık veya parlak olanlar daha tarz duruyo.. bende mayısa kadar tayt konusunda kararsızdım, ama çok güzel parlak hafif desenli tayt buldum.. çizmelerle harika kombin oluyo taytlar, üstüne tunik, onun üstünede mini ceket ve şalla süper olur..

uzun taytları yazın giyenlere böle acır gözlerle bakıyorum :53: yani yarım taytlar çıktı hamilelr için çok hoş olabilio rahat die ... kış içinse kesinlikle çok kullanışlı bi ürün ve çok kullandım bu kış üstüne uzun bişey giylirse güzel duruo .. eğer giymezseniz o teşhirciliğe giriyor.. poponun üzerindeki selülitler bile belli oluyor kusasım gelio öle kadınları görünce :69:

Uzun tişört, tunik ve kazaklarla tayt giymeyi çok seviyorum:16:
Fakat mini etekle hele hele kot etekle hiç yakıştırmıyorum. Sadece
siyah saten taytlar var çorap gibi incecik olan, onları kullanıyorum:3:

ben çok seviyorum tayt giymeyi valla.. :16: yakışıyoda şimdi ne yalan söyliyim :1:
ama tunikle giymeyi seviyorum.. yada kazaklarla kışın üstüne uzun dizin üstüne çıkan çizmelerle..bu sene çok modaydı.. ama tabi herkes giyiyo yakışanda yakışmayanda hiç hoş olmuyo yani :19:
ben mini etekle tayt giymeyi yakıştırmıyorum ama tunik olcak kalçayı öyle örtcek :26:

çok güzel seviyorum ben. herkes giyiyor diye de kendimi sıkmıyorum. herkesin giymesi bir yerde güzel bir şey. sonucta kime yakısıyor acıkca görülüyor ;) mini etek altına hic giymedim o tarzı sevmiyorum.. ama dar uzun bluzlerde efil efil hafif tunik tarzı bluzlerin altına giyiyorum. çok güzel oluyor..

kışın soğuğunda tayt demeye şahit lazım incecik içleri tamemen gösteren transparan bişeyle gezen ve bir o kadarda tipsiz kızları görünce ben utanıyorum nasıl rahat ediyolar anlamıyorum hiçmi evdekiler uyarmıyor hiçmi aynaya bakmıyolar..kışlık iç göstermeyen pamuklu çok güzel taytlar var 10 tlye almayanı dövüyolar:7:hem rahat hem şık duruyorlar.birde pantolaon taytlar arkaları cepli gayet kalınlar ve iç göstermiyolar süper.üzerinede kalça bitimine kadar bir kazak..çok uzun kazak yada trikolarla sevmiyorum bacak boyunu iyice kısaltıyor çok uzun tunikler kalçayı kapatacak boyda olunca hoş duruyo ve yeterli boy bence.altınada günlük giyeceksen diz üzerinde topuksuz çizme gece gezmesi içinde topuklu çizmeyle süper.birde noooooolurrr selüliti bol olanlar giymesinler çünkü kalın taytlarda bile o pötürlü görüntü yürüdükçe belli oluyor iğrenç ötesi:4:

ben de yenı basladım kızlar tayt olayıona benım bacaklar bıraz carpık cok bellı degıl (1.9 inç ) ama ıste bacaklarımı duzgun gostermıyo dıye almıyodum ama dayanamdım artık herkes gıyıyo hele de gecenlerde gordum masallah kılolarına bakmadan kadınlar nasıl gıyınıyo ben nıye gıymırom kı ya dedım ve aldım :) bı de hangı magazaya baksam tunıkler cıvıl cıvıl ole guzel kı gel benı al dıyo resmen :52: ayaklarımı bıtıstırınce guzel durmuyo ne yalan solım ama yuruken falan hos duruyo ben de zaten gunluk hayatımda ayaklarımı bıtıstırmemeye dıkkat edıyorum otobuste metroda falan daha gıymek nasıp olmadı bakalım bı ara gıyıcem :)

tayt bende cok severim hatta tayt pantalonlardan aldım siyah cok guzel duruyor ustune daha kısa birseyle bile kullanabiliyorum

tayt sadece tunik kazakların altında güzel duruyor, oda kazağın boyu çok uzun olmaması şartıyla tabiki. ben hayatta eteğin altına giymem ne kısa ne de uzun etek.. eteğin altında çok itici duruyor, hele mini eteğin altında..mini eteğin altına tayt yerine pentide ve birçok markada çok güzel desenli külotlu çoraplar var onlarla giyilmeli bence.. veya düz külotlu çoraplarla...

Back
X