Taze anne adayları, doktorlar ne dedi paylasalim

nemesispapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
303
177
Merhaba arkadaşlar, allah hepimize güzel saglikli hamilelik nasip etsin. Bu yolda birbirimizden bilgi paylaşımını eksik etmeyelim. Ben Dr.a çarşamba gideceğim. Gider gitmez burada paylaşım yapacağım. Sizlerden de bekliyorum

Evet birçok şey zararlı tabi, bunları bana doktor söylemedi, kendim zaten bitkisel içerikli kozmetik ürünlerini sevdiğim için tercih ettim. Ne kadar dikkat edersek kardir. Zaten her koşulda yapmamamiz gereken şeyler de olabilir bilmediğimiz birçok şey var. Ama tavuğu bir arkadaşıma doktor demişti bebeklerde erken ergenliğe sebep olabiliyormus.

Ben doktora gitmeden folik asit içmeye başlamıştım hamile kalmadan 4 ay öncesinden iciyorum. Bakalım doktor söylemedi verecek daha bilmiyorum.

Arkadaşım hamileyken doktoru kaçınması gerektiğini soylemisti. Çünkü bebegin ileriki yıllarda erken cinsel gelişim göstermesine sebep olabiliyormus. Ben zaten kus gribi vakalarından sonra iyice sogudum

Ben doktora gitmeden folik asit içmeye başlamıştım hamile kalmadan 4 ay öncesinden iciyorum. Bakalım doktor söylemedi verecek daha bilmiyorum.
İlk gebeliğimde ben de iki ay önceden başlamıştım ozamanki doktorum gerek olmadığını her türlü vitamini minerali önce besinlerden almam gerektiğini kan tahlil sonuçlarıma göre gerek olmadığını söylemişti. Bu gebelik beklemediğim anda olduğundan hiç kullanmadım.Randevuma da daha 1 hafta var alsam mı almasam mı tereddütte kaldım açıkcası.

İlk gebeliğimde ben de iki ay önceden başlamıştım ozamanki doktorum gerek olmadığını her türlü vitamini minerali önce besinlerden almam gerektiğini kan tahlil sonuçlarıma göre gerek olmadığını söylemişti. Bu gebelik beklemediğim anda olduğundan hiç kullanmadım.Randevuma da daha 1 hafta var alsam mı almasam mı tereddütte kaldım açıkcası.
Bence kullan canım.çünkü ben önceki gebeliğimde kullanmamıştım bilmiyordum.doktor hiç mi araştırma yapmıyorsunuz 3 ay önceden kullanmalıydın dedi:110:

Tavsiye ediyo musun :KK70: Eşim ara ara köy tavuğu krizlerine giriyor :KK70: ordan alalım
ederim canım iyi bir markanın çünkü.gedik miydi neydi tam hatırlamıyorum zor pişiyor diye ben almayı kesmiştim ama alacağım artık. arada çok büyük bir fiyat farkı da olmuyo zaten

ederim canım iyi bir markanın çünkü.gedik miydi neydi tam hatırlamıyorum zor pişiyor diye ben almayı kesmiştim ama alacağım artık. arada çok büyük bir fiyat farkı da olmuyo zaten

Zor pişiyorsa gerçekten köy tavuğudur. Biz bi kaç kez marketten aldık, diğerleri gibi hemen pişiyor. Köy tavuğu dediğin geç pişecek :):) Tamam canım teşekkür ederim, ilk fırsatta deneyelim biz onu

X