Taze anneler anne adayları buraya

çok şükür benim kızım fazla mız mız değil uykumuzda çok güzel akşamları biraz huysuz oluyoruz olsun okadar da maşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh kızıma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
üzmüyor annesini
çok şükür gaz soronumuzda yok 2 kez çok gazı oldu
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
benım oğlumda 3.5 aylık çokk kucakçı yahuu gunduzde uyumuyor ama olsun hr halıyle sevıorum onu maşşallah oğlumaa:))

benim kızımda 3 ay 3 haftalık.bizimki bazen çıldırıyor.susturmak imkansız oluyor.doktora götürdüm öyle ağladığpı günlerden birinde.idrar tahlili kan yaptı temiz çıktı çok şükür.ağrısı vardır dedi fitil ver öyle çok ağladığı zamanlarda.ama anne olmak harika bir duygu geç bile kalmışım:)) Allah hepinizin bebişleri korusun sağlık versin

allah hepinizin bebişlerini nazardan korusun inşallah bizimki henüz yolda az kaldı 1 ayımız var hayırlısı ile bir bitse onu kucağıma alıp koklamak istiyorummmmm :)

benim oğlum beş aya giriyor okadar sevimli oluyorki iyice tepki vermeye başladı biryaşlık halini düşünemiyorum kucağına almadan buduygu anlaşılamıyor

benim melek kızım 51 günlük. arada gaz sancımız oluyor ama gaz damlamız iy geliyor. yeni alışabildik birbirimize iyiyiz şükür.işe başlayınca ne yapcağım bilmiyorum :(

ay daha bzm cok ama cok var 18-19 hafta gecermi gelsin kızım kucağıma şimdide var gibi ama koklamak istiorm gözlerinin içine bakmak ay ne güzel bi duygu düşünemiorm canımdan can ya

benim oğluşum daha 4 günlük :nazar: çok uykusuz kalıyorum ama onun için herşeye değer. anne olmak muhteşem birşey :16:

Back
X