Taze Anneler Size De Saldırıyorlar Mı?

Ben anne değilim ama bebekken yeğenimi çıkarırdım kanguruyla, o alet bence harika bir icat =))
Bebekler rahat ediyor içinde, yeğenimi dolaştırırdım hava güzel olunca , yorulunca da kafasını göğsüme dayar uyurdu, bence bebeklere çok iyi geliyor iletişim açısından. Boşver insanları ya nasıl rahat ediyorsan öyle yap, tadını çıkar bu zamanların, her şeyi gönlünün istediği gibi yap, Rabbim sıhhatle büyütmek nasip etsin:KK46::nazar:
Çok teşekkür ederim inşallah :-)

Şimdi o teyzeler gibi yapayım mı size :KK70:

Yürüteç çoğu ülkede yasalarca kullanımı yasaklanmış, bazı araştırmalara göre en çok bebek ölümüne sebep olan ve gelişim bozukluğuna sebep olarak yaygın kanının aksine yürümeyi öğreten değil geciktiren bir alet

Yanlış anlamayın sakın, sizin aracılığınızla yürüteç kullanan anneler belki daha önce duymamışlarsa diye söylemek istedim.

Yoksa bende biliyorum ki hiç bir bebeği annesinden daha fazla düşünemez hiç kimse. Ne yapıyorsanız oğlunuzun iyiliği içindir.[/
Tesekkur ederim uyarilariniz icin☺
Ama ben yarim saatin bi zarar verecegini dusunmuyrm zaten yeni basladik bi haftaya da yurur gibi oglum kullanmaya gerek kalmicak .

Back
X