Taze annelik,boşluk,bilinmezlik çıkmazı

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Boşanmak üzereyim doğum yapalıda 55 gün oldu.Yaşadıklarım çok kolay şeyler değildi hamileliklede birleşince benim için epey duygusal bir yıkım oldu.Çok şükür sağ sağlim oğlumu kucağıma aldım annemde bebek konusunda çok yardımcı oluyor ama bilemediğim birşey böyle tam göğsüme oturmuş durumda.Oğluma bakarken herşey çok güzel ama iki dakika düünmeye fırsat bulduğumda içim içimi kemirmeye başlıyo.Eşim ve annesi ayrılık ve bebek konusunda sağolsunlar beni yeterince harap ettiler.Yeni gelin adaylarımı dersiniz bebeğimi istemelerimi dersiniz ailemi kötülemekmi hakaret etmekmi dersiniz hepsi var.Bunların üzerine oğlumu görücek evlerinde kalıcak olması düşüncesi beni mahfediyo.Bunlar beni sıkıyo.Sanki bir daha hiç yüzüm gülmiyicekmiş mutlu olamıyıcakmışım gibi geliyo.Bu duyguyu hiç yaşadınızmı nasıl kurtuldunuz bu duygudan.

O melegi hakketmedikleri aşikar ama ne olursa olsun babasini gorcek olmasi sizi strese suruklemesin ... cunku cocuk babasini gormeden buyurse bu onun icin daha buyuk bi yikim olur ve ic dunyasini olumsuz etkiler. Kararinda ve olculu gorustukten sonra hic bi problem olmaz insh. Siz toparlanmaya ve hayatinizda yepyeni bi sayfa acmaua calisin , olan olmus muhim olan bundan sonra iyi bi anne ,saglikli bi birey olabilmek ;)

Boşanan ailenin çocukları babalarını göremeyince yıkılıyorlar bunu unutmayın. Babası çocuğu görmek istiyorsa Mutlu olun. Çünkü o boşluk hiç dolmuyor. Okulda sürek aile konusu işleniyor. Babanın mesleği, onunla ne yapıyorsun falan. Şimdi çok küçük endişeleniyorsun haklısın ama çocuğunun hatırına katlanacaksın.

Canım benim .Senin şu anki derdin anne sütü arttırmak için ne gerekiyor,gaz problemine karşı ne iyi gelir diye sorunun olması gerekirken,neler yaşamışsın.Şükret ki ailen destek çıkmış.Babası zaten alamaz.Küçücük bebeği devlet anneden ayırmaz.Ama sinirlerine hakim ol,eşine hıncını bebeğini kullanarak gösterme,bırak görsün,evladına ısınsın.Aksi takdirde çocuğun ileriki zamanlarda baba sevgisinden mahrum olduğu için kendini eksik hisseder.

O melegi hakketmedikleri aşikar ama ne olursa olsun babasini gorcek olmasi sizi strese suruklemesin ... cunku cocuk babasini gormeden buyurse bu onun icin daha buyuk bi yikim olur ve ic dunyasini olumsuz etkiler. Kararinda ve olculu gorustukten sonra hic bi problem olmaz insh. Siz toparlanmaya ve hayatinizda yepyeni bi sayfa acmaua calisin , olan olmus muhim olan bundan sonra iyi bi anne ,saglikli bi birey olabilmek :KK66:
Sonuçta yaşanılanlar ikimizin arasında meleğimin bir suçu yok.O aile o kadar sağlıksızki oğluma her şekilde zarar vericekler.

Allah yardimcin olsun. Hasas bi dönem de bunlari düşünmem çok acı.. inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur..

Boşanan ailenin çocukları babalarını göremeyince yıkılıyorlar bunu unutmayın. Babası çocuğu görmek istiyorsa Mutlu olun. Çünkü o boşluk hiç dolmuyor. Okulda sürek aile konusu işleniyor. Babanın mesleği, onunla ne yapıyorsun falan. Şimdi çok küçük endişeleniyorsun haklısın ama çocuğunun hatırına katlanacaksın.
Babası görmek istemiyordu baskılara dayanamayıp geldi 5dakika bile durmadı çıktı gitti adını bile sormadı.

Canım benim .Senin şu anki derdin anne sütü arttırmak için ne gerekiyor,gaz problemine karşı ne iyi gelir diye sorunun olması gerekirken,neler yaşamışsın.Şükret ki ailen destek çıkmış.Babası zaten alamaz.Küçücük bebeği devlet anneden ayırmaz.Ama sinirlerine hakim ol,eşine hıncını bebeğini kullanarak gösterme,bırak görsün,evladına ısınsın.Aksi takdirde çocuğun ileriki zamanlarda baba sevgisinden mahrum olduğu için kendini eksik hisseder.
Sütüm artsın diye herşeyi deniyorum ama zarar vericekler biliyorum düşünceler yiyip bitiriyor.Aklımdaki en büyük soru ben oğlumu zarar görmeden nasıl büyütebilirim.Çünkü oğluma zarar vericekler bunu çok iyi biliyorum.

Aklımdaki en büyük soru ben oğlumu zarar görmeden nasıl büyütebilirim.Çünkü oğluma zarar vericekler bunu çok iyi biliyorum.
Senin nasıl evladınsa ,canından bir parçaysa ,Onlar için de aynı olur .Sana yaptıklarını yapamazlar.

Babası görmek istemiyordu baskılara dayanamayıp geldi 5dakika bile durmadı çıktı gitti adını bile sormadı.
Allahın'dan bulsun. Ne soğuk insanlar var yaa. Bana diyecekler mesela AFrika da bir yerde yeğenin var diye, Nasıl gitsem ne yapsam diye düşünürüm.

Senin nasıl evladınsa ,canından bir parçaysa ,Onlar için de aynı olur .Sana yaptıklarını yapamazlar.
Benim canımı acıtmak için oğlumu maşa gibi kullanırlar.Zerre acımazlar geldiğinde dediki bebeğin hiç bir önemi yok umrumda bile değil barışalım geçmişi silelim.Kız insan evladım öldümü kaldımı diye sormazmı bir kere koklamazmı öyle baktı gitti.Bişey ifade etmiyormuşki benim meleğim.

Allahın'dan bulsun. Ne soğuk insanlar var yaa. Bana diyecekler mesela AFrika da bir yerde yeğenin var diye, Nasıl gitsem ne yapsam diye düşünürüm.
Bunlarda tam tersi umurlarında değil.Hatta onlara kalsa ben annemin evinden getirdim kuzumu.

Bebeği babası görmeyecekse babaanneye, halaya vs dış kapının mandallarına verme zorunluluğunuz bence yok. Yasal olarak zannetmiyorum bir avukata danışın.

O babaanne bebeği bahane edip sizi huzursuz etmek istiyor o kadar. Cidden çocuğu düşünüyorsa oğlu olan pezev...e çocuğuyla ilgilenmesini söylerdi.

Babası gibi adamlar çocuklarını arayıp sormuyorlar. Keşke arayıp sorsa ama içinizi frah tutun derim , çocuğu sizden alabilecek kimse olmayacak.

Özetle bu insanlarla muhattap olmayın. Babası hariç çocuğu hiçbiriyle yadal olarak görüştürmek zorunda da değilsiniz.

Barışma ihtimali yok mu sen daha lohusasın sakin ol eşin ile konuş bence acele karar verme

Bebeği babası görmeyecekse babaanneye, halaya vs dış kapının mandallarına verme zorunluluğunuz bence yok. Yasal olarak zannetmiyorum bir avukata danışın.

O babaanne bebeği bahane edip sizi huzursuz etmek istiyor o kadar. Cidden çocuğu düşünüyorsa oğlu olan pezev...e çocuğuyla ilgilenmesini söylerdi.

Babası gibi adamlar çocuklarını arayıp sormuyorlar. Keşke arayıp sorsa ama içinizi frah tutun derim , çocuğu sizden alabilecek kimse olmayacak.

Özetle bu insanlarla muhattap olmayın. Babası hariç çocuğu hiçbiriyle yadal olarak görüştürmek zorunda da değilsiniz.
Bunlar kimseyi düşünmezki nasıl huzursuzluk çıkartılır ne gibi şeytanlıklar yapılırda aileminde huzuru kaçırılır bunun derdindeler.3 gün sonra avukatın yanına gidicem umarım bu hak sadece babasındadır onlarla muhattap etmem oğlumu.

Back
X