Taze annelik,boşluk,bilinmezlik çıkmazı

Barışma ihtimali yok mu sen daha lohusasın sakin ol eşin ile konuş bence acele karar verme
Hiç yok canım hamileyken üzerime yürüyüp beni evden kovdu.Gece 3 tü babamlar gelip beni aldılar.Aileme etmediği hakaret kalmadı.Bebeği düşürde kurtar beni derdi iki lafının birinde daha neler neler...

Hiç yok canım hamileyken üzerime yürüyüp beni evden kovdu.Gece 3 tü babamlar gelip beni aldılar.Aileme etmediği hakaret kalmadı.Bebeği düşürde kurtar beni derdi iki lafının birinde daha neler neler...
Nasıl sana barışalım desi peki? Başka şehire taşınma imkanın var mı?

Diyemezki aldattı beni benim evimde benim yatağımda defalarca hemde.Miğdem bulanıyo olanlar aklıma geldiğinde.
Aaaa aldatma olduğunu bilmiyordum kayınvaliden yüzünden boşandığını düşündüm , bir mesajında olanları geride bırakalım barışalım demiş gibi anladım ama yanlış anladım belli ki, bak canım babaanneye yatılı vermek diye bir olay olamaz babası da zaten görmek istemiyor unut bunları sen ne yapıp ne edip bu adamın ve ailesinin olduğu şehre 1000 km uzak bir yere gideceksin inan üşenir gelmezler zaten insan değiller

Aaaa aldatma olduğunu bilmiyordum kayınvaliden yüzünden boşandığını düşündüm , bir mesajında olanları geride bırakalım barışalım demiş gibi anladım ama yanlış anladım belli ki, bak canım babaanneye yatılı vermek diye bir olay olamaz babası da zaten görmek istemiyor unut bunları sen ne yapıp ne edip bu adamın ve ailesinin olduğu şehre 1000 km uzak bir yere gideceksin inan üşenir gelmezler zaten insan değiller
Bunca şeyin üstüne pişkin pişkin dedi doğru anlamışsın.Kayınvalideminde boşanmamızdaki baş destekçilerden biriydi.Sağolsun boşanalım diye elinden geleni eksik etmedi oğluda maşallah herşeyi yaptı bu hale geldik.İki farklı şehirdeyiz aramızda 500km gibi bir mesafe var.Kız babama nafaka istiyicekmi diye sormuş utanmaz adam düşün işte böyle biri.Gitmesini bildiğin gibi çocuğada bak benim size vericek beş kuruşum yok dedi sonrasında.Yeniden evlenicekmiş çocukları olucakmış yeni karısıda istemezmiş zaten böyle şeyleri bize vericeği parayı onlara harcıyıcakmış :)

Bunca şeyin üstüne pişkin pişkin dedi doğru anlamışsın.Kayınvalideminde boşanmamızdaki baş destekçilerden biriydi.Sağolsun boşanalım diye elinden geleni eksik etmedi oğluda maşallah herşeyi yaptı bu hale geldik.İki farklı şehirdeyiz aramızda 500km gibi bir mesafe var.Kız babama nafaka istiyicekmi diye sormuş utanmaz adam düşün işte böyle biri.Gitmesini bildiğin gibi çocuğada bak benim size vericek beş kuruşum yok dedi sonrasında.Yeniden evlenicekmiş çocukları olucakmış yeni karısıda istemezmiş zaten böyle şeyleri bize vericeği parayı onlara harcıyıcakmış :)
Bunun üzerine donuna kadar al ki için soğusun iste kız kendine de nafaka iste gencliğinde yıprandığına say hayatını yaşa kurtulduğuna sevin eğer o nafakayı yemem dersen fakire fukaraya ver ama sakın onun cebinde kalmasın

Bunun üzerine donuna kadar al ki için soğusun iste kız kendine de nafaka iste gencliğinde yıprandığına say hayatını yaşa kurtulduğuna sevin eğer o nafakayı yemem dersen fakire fukaraya ver ama sakın onun cebinde kalmasın
İstiyicem hiç bir hakkımı onlarda bırakmıyıcam.Bankada birikir oğlumda ileride dilediği gibi harcar kadınlara yediriceği parayıda oğlum yemiş olur :)

İşte bunu anlamıyorum lafa gelince oglu olacak gelip girecekama iihtiyaçlarini kkarşılamayagelince kkuruş çıkmazbende diyecek. BBöylelerine beddua etmek llazım amma siz allaha havale edin. O kimsenin hakkıni kimsede bırakmaz.

İşte bunu anlamıyorum lafa gelince oglu olacak gelip girecekama iihtiyaçlarini kkarşılamayagelince kkuruş çıkmazbende diyecek. BBöylelerine beddua etmek llazım amma siz allaha havale edin. O kimsenin hakkıni kimsede bırakmaz.
Aylardır babamın evindeyim bir kere olsun bir ihtiyacın bir eksiğin varmı diye sormadı.Allah büyük ahımızı bırakmaz onların yanına.

Ay uzak olmanız ve bunları çocuğun anlamıyor iken yaşaman iyi aslında bence diyaloğunu tam olarak kes huzura erersin nafakayı da mecbur verecek vermez ise icraya verirsin hiç görüşmene gerek yok

Ay uzak olmanız ve bunları çocuğun anlamıyor iken yaşaman iyi aslında bence diyaloğunu tam olarak kes huzura erersin nafakayı da mecbur verecek vermez ise icraya verirsin hiç görüşmene gerek yok
İnş tamamen keseriz dolduruşlara gelipte çocuğumu harcamasında.

Boşanmak üzereyim doğum yapalıda 55 gün oldu.Yaşadıklarım çok kolay şeyler değildi hamileliklede birleşince benim için epey duygusal bir yıkım oldu.Çok şükür sağ sağlim oğlumu kucağıma aldım annemde bebek konusunda çok yardımcı oluyor ama bilemediğim birşey böyle tam göğsüme oturmuş durumda.Oğluma bakarken herşey çok güzel ama iki dakika düünmeye fırsat bulduğumda içim içimi kemirmeye başlıyo.Eşim ve annesi ayrılık ve bebek konusunda sağolsunlar beni yeterince harap ettiler.Yeni gelin adaylarımı dersiniz bebeğimi istemelerimi dersiniz ailemi kötülemekmi hakaret etmekmi dersiniz hepsi var.Bunların üzerine oğlumu görücek evlerinde kalıcak olması düşüncesi beni mahfediyo.Bunlar beni sıkıyo.Sanki bir daha hiç yüzüm gülmiyicekmiş mutlu olamıyıcakmışım gibi geliyo.Bu duyguyu hiç yaşadınızmı nasıl kurtuldunuz bu duygudan.
Allah sabır versin boşanma nedeni kayınvalideniz mi konuyu bilmiyorum

Baştan evlenmen hata olmuş duygularınının peşinden gitmişsin keşke iyice tanımadan evlenmeseydin ama olan olmuş yavrun için güçlü olmalısın şuanda ailenle aran nasıl

Allah korkusu yok mu bu insanlarda

Pislik herif

Ay ölsün böyleleri ya.. valla ne gerek var ki yaşamasına. En azından çocukta arada kalmaz baba yok bilir. En temizi vallahi!

Back
X