Taze annelik,boşluk,bilinmezlik çıkmazı

Baştan evlenmen hata olmuş duygularınının peşinden gitmişsin keşke iyice tanımadan evlenmeseydin ama olan olmuş yavrun için güçlü olmalısın şuanda ailenle aran nasıl
Malesef hayatımda yaptığım en büyük hataydı.Çok şükür hiç bir sorunumz yok oğlumu çok seviyorlar babam babasından daha çok sahiplendi.Annem herşeyde yardım ediyor.Beni yüz üstü bırakmadılar.Bunu yapanlar bunca iftirayı atan insanlar lafta hacı hoca takımı.

Hakkını onlardan fazlası ile alırsın inşallah .

Hakkını sonuna kadar al oğlunu da babası hariç kimseye gösterme mümkün olsada adını bile sormaya tenezzül etmeyen baba kılıklı adamada gostermesen ama :(

Üzülme hatta böyle se****siz insanlardan kurtulduğunu sevin...

Allah yardimciniz olsun
Oglunuzla cok mutlu huzurlu bir hayatiniz olur insallah

Hakkını onlardan fazlası ile alırsın inşallah .
bütün haklarım ne ise hepsini alıcam onlardan

Hakkını sonuna kadar al oğlunu da babası hariç kimseye gösterme mümkün olsada adını bile sormaya tenezzül etmeyen baba kılıklı adamada gostermesen ama :KK43:
umarım söylediklerinin arkasında duru ve görmek istemez

Allah yardimciniz olsun
Oglunuzla cok mutlu huzurlu bir hayatiniz olur insallah
Amin cümlemizin inş. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Canim kolayliklar diliyorum sana
Bebisine de uzun omurler
Calisiyor musun maddi durumun nasil? Psikolojin uzerinde cok etkisi var maddi durumun inan

Canim kolayliklar diliyorum sana
Bebisine de uzun omurler
Calisiyor musun maddi durumun nasil? Psikolojin uzerinde cok etkisi var maddi durumun inan
Amin cümlemizin evladına bizlere huzur inş.Çalışmıyorum evlendiğimde okulumu bitirmeme 6 ay vardı eşim bıraktırdı ondan yüksek maaş alıcam mühendis olucam diye.Şimdi o kayıp yarım dönemi veriyorum nasipse haziranda diplomamı alıcam.

Boşanmak üzereyim doğum yapalıda 55 gün oldu.Yaşadıklarım çok kolay şeyler değildi hamileliklede birleşince benim için epey duygusal bir yıkım oldu.Çok şükür sağ sağlim oğlumu kucağıma aldım annemde bebek konusunda çok yardımcı oluyor ama bilemediğim birşey böyle tam göğsüme oturmuş durumda.Oğluma bakarken herşey çok güzel ama iki dakika düünmeye fırsat bulduğumda içim içimi kemirmeye başlıyo.Eşim ve annesi ayrılık ve bebek konusunda sağolsunlar beni yeterince harap ettiler.Yeni gelin adaylarımı dersiniz bebeğimi istemelerimi dersiniz ailemi kötülemekmi hakaret etmekmi dersiniz hepsi var.Bunların üzerine oğlumu görücek evlerinde kalıcak olması düşüncesi beni mahfediyo.Bunlar beni sıkıyo.Sanki bir daha hiç yüzüm gülmiyicekmiş mutlu olamıyıcakmışım gibi geliyo.Bu duyguyu hiç yaşadınızmı nasıl kurtuldunuz bu duygudan.

Seninle aynı durumdayım canim.boşanmak üzereyim.hamileyken ayrıldım.oglum 3 aylık. 6 aydır ayriyiz biz.kendimi yeni yeni topluyorum.sana tavsiyem hayallerini değiştir.o insanı hayalinden çıkar kurtulursun

Seninle aynı durumdayım canim.boşanmak üzereyim.hamileyken ayrıldım.oglum 3 aylık. 6 aydır ayriyiz biz.kendimi yeni yeni topluyorum.sana tavsiyem hayallerini değiştir.o insanı hayalinden çıkar kurtulursun
Hayallerimden çıkalı çok oldu ama olanları hazmedemiyorum.Ne ben nede oğlum haketmedik bunları.

Canım, dua et. sen iyi ol, bebeğin için sapasağlam ayakta dur. dikkatini başka şeylerle meşgul ederek bebeğine ilgini azaltma. Allah her kulunu görür, bilir, dualar et. Allah tan yardım çözüm hayırlısını dile.
Yapılacak elbetteki çok şey var fakat objektif baktığında zaten yeni doğum yapmışsın, bebeğinin sana ihtiyacı var, ailenle yaşıyorsun gayet güzel. Avukat tutmasan bile bebeğin senin. Kanun ne olursa olsun bir evladın yanı annesinin yanıdır.
O kaybetme korkusu bende de var. Ama inan ki Rabbim sabrını veriyor. Bebeğin orada kaldığında ne oluyor ne düşünülüyor diye için içini yer ve anne dışında kimse anlamaz evladının neye ihtiyacı olduğunu. Sen telaşını belli etme onlara , ketum kal. Bebeğinle annelik bağını kuvvetlendir.

hepsi geçecek guzel gunler geçirip guzel duşunmeye başlayacaksın sabırlı ol annelik sabır gerektirio sen ona yeterli şefkati ver onlara gidince Rabbime emanet et ne denir...

Back
X