Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
domates kaç tane katıyorsun mesela.bız 2 kısıyız yarım kg kadar fasulyeye ne kadar konur.cunku benım fasulyeler hiç su salmıyor,domatesı az katıyorum sanırım cnmBen taze fasulyeyi düdüklüde yapıyorum. 15 dakikada hazır oluyor.
Fasulyeleri isteğe göre temizliyoruz. Soğanları ve domatesleri küp küp kesiyoruz.
Düdüklüye önce soğanları sonra yıkanmış fasulyeleri en üste domatesleri koyuyoruz.
Tuzunu ekliyoruz 2 tane küp şeker atıyoruz üzerine zeytin yağını gezdiriyoruz.
Çok çok az su koyabilirsin. Yarım çay bardağı kadar.
Kapağı kapatıp ocağa koyuyoruz. Düdüğü indirdikten sonra 15 dk kısık ateşte pişirip ocaktan indiriyoruz. Afiyet olsun.
Ben de hep yarım kilo yaparım. 3 tane orta boy domates yeterli olur.domates kaç tane katıyorsun mesela.bız 2 kısıyız yarım kg kadar fasulyeye ne kadar konur.cunku benım fasulyeler hiç su salmıyor,domatesı az katıyorum sanırım cnm
tmm cnm Allah razı olsun birde böyle deneyeceğimBen de hep yarım kilo yaparım. 3 tane orta boy domates yeterli olur.
birde malzemelerin hepsini koyduktan snra karıştırmıyorsunuz snırım demi,öyle kendi kendine oluyomu,iyiymişBen taze fasulyeyi düdüklüde yapıyorum. 15 dakikada hazır oluyor.
Fasulyeleri isteğe göre temizliyoruz. Soğanları ve domatesleri küp küp kesiyoruz.
Düdüklüye önce soğanları sonra yıkanmış fasulyeleri en üste domatesleri koyuyoruz.
Tuzunu ekliyoruz 2 tane küp şeker atıyoruz üzerine zeytin yağını gezdiriyoruz.
Çok çok az su koyabilirsin. Yarım çay bardağı kadar.
Kapağı kapatıp ocağa koyuyoruz. Düdüğü indirdikten sonra 15 dk kısık ateşte pişirip ocaktan indiriyoruz. Afiyet olsun.
Karıştırmıyorumbirde malzemelerin hepsini koyduktan snra karıştırmıyorsunuz snırım demi,öyle kendi kendine oluyomu,iyiymiş
Karıştırmıyorum
Bu video yardımcı olur.
Patlicani hiç denemedim ama et de koyarsan güzel olabilir.yaptım canım ciddeeen çok güzel olduyazaan ellerine emeğine sağlık
diğer sebze yemeklerinide aynı yapsam nasıl olur ki mesela patlıcan?