Sebze Yemekleri taze fasulyeyi güzel yapan:)

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaslar fasulye yapıyordumda aklıma geldı
fasulye yemeği çok beğenilen biri tarif verebilirmi?fasulyeyi severim çokk güzel olsun istiyorum çok:KK54:
teşekkürler herkese..
sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir gün diliyorum:21:

Ben taze fasulyeyi düdüklüde yapıyorum. 15 dakikada hazır oluyor.
Fasulyeleri isteğe göre temizliyoruz. Soğanları ve domatesleri küp küp kesiyoruz.
Düdüklüye önce soğanları sonra yıkanmış fasulyeleri en üste domatesleri koyuyoruz.
Tuzunu ekliyoruz 2 tane küp şeker atıyoruz üzerine zeytin yağını gezdiriyoruz.
Çok çok az su koyabilirsin. Yarım çay bardağı kadar.
Kapağı kapatıp ocağa koyuyoruz. Düdüğü indirdikten sonra 15 dk kısık ateşte pişirip ocaktan indiriyoruz. Afiyet olsun.

Fasulyeleri isteğe göre temizliyoruz. Soğanları ve domatesleri küp küp kesiyoruz.
Düdüklüye önce soğanları sonra yıkanmış fasulyeleri en üste domatesleri koyuyoruz.
Kapağı kapatıp ocağa koyuyoruz. Düdüğü indirdikten sonra 15 dk kısık ateşte pişirip ocaktan indiriyoruz. Afiyet olsun.
domates kaç tane katıyorsun mesela.bız 2 kısıyız yarım kg kadar fasulyeye ne kadar konur.cunku benım fasulyeler hiç su salmıyor,domatesı az katıyorum sanırım cnm:KK51:

domates kaç tane katıyorsun mesela.bız 2 kısıyız yarım kg kadar fasulyeye ne kadar konur.cunku benım fasulyeler hiç su salmıyor,domatesı az katıyorum sanırım cnm:KK51:
Ben de hep yarım kilo yaparım. 3 tane orta boy domates yeterli olur.

birde malzemelerin hepsini koyduktan snra karıştırmıyorsunuz snırım demi,öyle kendi kendine oluyomu,iyiymiş:KK48:

X