Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

MERHABA KIZLAR BENDE 9 AYLIK EVLİYİM YENİ SAYILIRIM VE KOCAMI ÇOOOOOOK SEVİYORUM ÇOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN SEVDİĞİN İNSANLA EVLİ OLMAK HARİKA BİR DUYGU TARTIŞMASI BİLE GÜZEL ALLAH BOZMASIN Şeniz AMİNNN

bikaç saatliğine evdeyim sonra tekrar görümcemin yanına gidicem ya olay şuymuş doğum kontrol hapı kullanıyor görümem ama hamile kalmış adeti gecikince doktoruna gitmiş hamile olduğu anlaşılmış ama kullandığı haplar çok etkiliymiş yani bebek %90 sakat doğar demiş doktor bu sorumluluğun altına girebiliyorsaız doğurun demiş...o zaman aldıralım demişler...dünde apar topar gittik hastaneye aldılar geri geldik ama pek iyi değil görümem hem üzüntü hem acı bir arada...bende sabah eşim işe giderken beni eve bırak üzerimebişeyler alayım dedim geldim tekrar geri dönücem kaynanası yanında şimdi....

doğum kontrol hapı kullanırken nasıl hamile kalmış ya çok geçmiş olsun tatlım

çok uykum var didoş ya yoruldumda bide bugün gelen giden çok olur halim falan kalmayacak kesin

ahh didoş dün nelerle karşılaştım lise son öğrencisi heralde hamile kalmış ağlaya ağlaya gelmiş alıracam diye....içimden ne çok kızdım biliyomusun büyük olgun bir insan bunu kaldıramazken yaşın daha küçücük nasıl kalkışırsın böyle birşeye diye doktorlar birşey dedi heralde bir ağlıyor görsen

ah allahım ya en son bende doktoruma kontrole gittiğimde vardı öyle bi kız benim doktorda bakmadı yani ailenle gelmeden hiç bişey yapamam demişti

ah allahım ya en son bende doktoruma kontrole gittiğimde vardı öyle bi kız benim doktorda bakmadı yani ailenle gelmeden hiç bişey yapamam demişti

valla canım ne denir bilmiyorum böylebir toplum varken böyle bir gençlik varken gelde çocuk doğur

valla canım bilmiyorum hazır kadın doğuma kadar gitmişken keşke doktorla görüşseydim anlamadımki niye olmadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…