Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

merhaba canımm hoşgeldinnn

valla sorma didoşum giderek azalıyo günlerim heyecan dorukta valla
yarın 4-5 gibi yatak odam geliyooooo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyi pzt sabah fotoları koy bak sakın unutma odanın tam resmini koy

ilk defa katılıyorum, 36 yaşıdayım, 3.5 yıllık evliyim

en tecrübeli ablamızsın yanii alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende 22 yaşındayım, bursadayım, 27 güncük sonra kadın olucam :))
kayınvalidemle oturacağım için bu aralar pek bi stresliyim, dış ticaret firmasında çalışıyorum vs vs zemuszemus

damam didoşum koycam resimleri ama daha bu hafta yerleşemeyiz herhalde bilmiyom perdeyi falan takarmıyız, baza gitcek etrafı deri kaplancak 3 gün sonra gelcek, ondan sonra her bi köşenin resmini koyarım :)) çok merak ediyorum ya nasıl oldu dolabım makyaj masam, biz hiç görmeden kendi kafamıza gçre özel yaptırdık ya ondan bu kadar merakım :))

tanıtsana didioşum bakalım ne dicen :dance:

ben didoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. 23 yaşındayım 1 yıl 8 ay bilmem kaçgünlük evliyim kocam sürekli satranç oynayıp beni çıldırtıyo işte maaş alamadığım bi işte çalışıyom vs vsvs sırnaşık şey delikafadulden

23 yaşındamıydın ayy onu hatırlayamadım :))
istanbulda yaşıyosun, ailen gaziantepte, annen yrn gelcek dimi ?
eşine kızıp duruyosun bu aralar biraz bunalım takılıyosun :))
muhasebecisin

sevda üğün yakınmış anladığıma göre

evet tatlım 7 temmuz kınam, 9 temmuz düğünüm kaydirigubbakcemile3

vayy bak nasıl doğru tanımışım :))

23 yaşındamıydın ayy onu hatırlayamadım :))
istanbulda yaşıyosun, ailen gaziantepte, annen yrn gelcek dimi ?
eşine kızıp duruyosun bu aralar biraz bunalım takılıyosun :))
muhasebecisin

alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

kociş son 3 gündür fazla satranç oynamıyo dün oynamaya kalktı oyunu mahvettim 5 dakikada mat oldu. dövecekti beni varya

sevda idilin görümcesi nasıl olmuş acep bak kız hastanede kaldı kimse gelmedi bak kendi koşa koşa gidiyo

kociş son 3 gündür fazla satranç oynamıyo dün oynamaya kalktı oyunu mahvettim 5 dakikada mat oldu. dövecekti beni varya

ehh ehh iyi yapmışın valla :) dövemez dövemezz klava: böyle böyle bırakır işte yavaş yavaş tatlım

bende dün akşam mesaj atıp durdum, kurtlar vadisini izliyodu benim ki, var ya 1 dakkada kaç tane mesaj atıyom gıcıklığımdan :)) ayyy kudurdun sen diyo benim kide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…