Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

günaydın hattuşlar. didoş çok hasta bağırsak enfeksyonumuymuş neymiş serum yedik yatıyoz 2 gündür. offf çok sıkıldım evde yatmaktan sizde yoksunuz ortalarda nerdesiniz bakem

Hatuşlar nerdesiniz hepinizi çok özledim....sen nerdesin diyeceksiniz siz sormadan ben anlatmaya başlayayımmı günlerim hastanelerde geçiyor neler oluyo anlamıyorum kanım bi türlü yükselmiyor iğneler haplar hiç bir işe yaramıyor sürekli test yapıyor araştırılıyor ama bana hiç birşey söylenmiyor çok korkuyorum önemli birşey varda bendenmi saklıyorlar ...1 haftadır evde yatıyorum fazla kalkamıyorum hemen başım dönüyor düşüp kalıyorum...

ayy canımm benim yaa çok özledik seni
çok çok geçmiş olsunn.. umarım önemli bişiy değildir idilcim..Allah şifa versin tatlım ya

kötü düşünme canım yaa belki yoktur kötü bişey, inşallah bir an önce toplanırsın canım ya
evlilik güzel gidiyo canım ya çok şükür bi aksilik yok, tek sorun çok uykusuzluk çekiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…