Erzurumda doğdum kocaelinde büyüdüm konyayada gelin geldim....
sen nerelisin?
onların desteği olmuştur yinede. ben çok farklı bir aileye gelmiştim kendi ailemle kıyaslıyamıyordum bile. oda sıkıntı olmuştu inşallah sende öyle bir sorun olmaz.
Erzurumda doğdum kocaelinde büyüdüm konyayada gelin geldim....
Ama canım benim aile zaten bir kızları olduğunu unutmuş durumda eşimin ailesideiyi ün dostu...
erzurumlumusun tatlım senn
Ama canım benim aile zaten bir kızları olduğunu unutmuş durumda eşimin ailesideiyi ün dostu...
erzurumlumusun tatlım senn
evet canım
evet canım
yok canım unutmamışlardır.
ahhh ahhh büyük günüme 1 ay 19 günüm kalmış kaydirigubbakcemile2
yok canım unutmamışlardır.
Yok canım benim durum biraz farklı boser ya hjiç açma o konuyu unutsunlar sorun değil
benim eşimde erzurumlu erzurumun neresinden siz?
ayyy az kaldı kısss sninle beraber gün sayalım bizde.ihtiyacın olan bişey varsa söyle maddi manevi ne ihtiyacın varsa herzaman için
Yok canım benim durum biraz farklı boser ya hjiç açma o konuyu unutsunlar sorun değil
öyle düşünme tatlım yaa az buçuk ne olduğunu anlıyabiliyorum ama paylaşmak istersende sonuna kadar dinlerim senii şekerimmmmm
açmıyorum konuyu ama sende sıkma canını. a.s.
Hadi ya fazla kurcalamayalım akraba falan çıkmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 oltu canım eşin neresinden
ayyy az kaldı kısss sninle beraber gün sayalım bizde.ihtiyacın olan bişey varsa söyle maddi manevi ne ihtiyacın varsa herzaman için
öyle düşünme tatlım yaa az buçuk ne olduğunu anlıyabiliyorum ama paylaşmak istersende sonuna kadar dinlerim senii şekerimmmmm
Sğol canım
açmıyorum konuyu ama sende sıkma canını. a.s.
Sende sağol canım
Evet canım ya söyle neye ihtiyacın varsa vardımcın olalım...
gittikçe azalıyo günlerim yaa kaydirigubbakcemile2 ahh canlarım benim sağolasın yaa, manevi olarak yanımdasınız zaten sağolsun, ilk gece için beni bayağı bi rahatlattınız kaydirigubbakcemile3 ahh ahh nişanlım bi işe girse sorunumuz kalmıcak ama senağlama dua edin bizim için, şimdilik aldığı tazminatı yetiştirmeye çalışıyoruz öyle çok borca girmicez çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?