Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

onların desteği olmuştur yinede. ben çok farklı bir aileye gelmiştim kendi ailemle kıyaslıyamıyordum bile. oda sıkıntı olmuştu inşallah sende öyle bir sorun olmaz.

onların desteği olmuştur yinede. ben çok farklı bir aileye gelmiştim kendi ailemle kıyaslıyamıyordum bile. oda sıkıntı olmuştu inşallah sende öyle bir sorun olmaz.

Ama canım benim aile zaten bir kızları olduğunu unutmuş durumda eşimin ailesideiyi ün dostu...

Erzurumda doğdum kocaelinde büyüdüm konyayada gelin geldim....

erzurumlumusun tatlım senn[/QUOTE]

evet canım

Ama canım benim aile zaten bir kızları olduğunu unutmuş durumda eşimin ailesideiyi ün dostu...

erzurumlumusun tatlım senn

evet canım[/QUOTE]

oyy oyy kıyamam ben sana biz varız artık yalnız degilsin hem iyi günde hem kötü günde sonuna kadar yanındayız:enbuyukkk:

benim eşimde erzurumlu erzurumun neresinden siz?

Hadi ya fazla kurcalamayalım akraba falan çıkmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 oltu canım eşin neresinden[/QUOTE]

olurun kekikli kötündenler onlar vallahi akraba çıkarsanız hiç şaşmamkaydirigubbakcemile2

Hadi ya fazla kurcalamayalım akraba falan çıkmayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 oltu canım eşin neresinden

olurun kekikli kötündenler onlar vallahi akraba çıkarsanız hiç şaşmamkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Bizim köyde olura çok yakın akraba olmasakta herkes birbirini tanır dedem falan çok gider gelir bilir herkei yani delikafadulden

ayyy az kaldı kısss sninle beraber gün sayalım bizde.ihtiyacın olan bişey varsa söyle maddi manevi ne ihtiyacın varsa herzaman için

gittikçe azalıyo günlerim yaa kaydirigubbakcemile2 ahh canlarım benim sağolasın yaa, manevi olarak yanımdasınız zaten sağolsun, ilk gece için beni bayağı bi rahatlattınız kaydirigubbakcemile3 ahh ahh nişanlım bi işe girse sorunumuz kalmıcak ama senağlama dua edin bizim için, şimdilik aldığı tazminatı yetiştirmeye çalışıyoruz öyle çok borca girmicez çok şükür

aman canım dikkat edin ipin ucunu baştan sağlam tutun bi kaçırıverirseniz valla bidaha toparlayamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…