galiba burda benim nette çok yavaş ya klavyeyi parçalıycam şimdi
yok anam hala para gelmediii hesabaaaaaaaa
senin baş ağrın bana geçtii sanırsam tatlımmm
yok anam hala para gelmediii hesabaaaaaaaa
didoş de kısssss 3. ilacı aldım şimdi biraz iyi gibi saol canım
geçmiş olsun kuzum sinirlendin ondan oldu sanırım
efet suanda allahın cezası bankayla görüşmeye çalışıyorum..
sinirlenmemek eldemi tatlım ya el insaf bir evlendik diye cektiğimiz çileye bakın yaaa
kızlar galiba bizim patronlar iş yerini satıyo ya garip garip adamlar dolaşıyo burda.
belki bu maaş verir
Ya kıslar birz önce olanlar anlatayım ben size eşimin üvey bi kız kardeşi var ben bunun erkek arkdaşı var ben biliyodum ama eşime söylemedim...Şimdi amcasının oğlu bunları gezerken yakalamış buraya getirdi bağırdı falan filan daha yaş 14 kızın ama işte abin söyleyeceğim falan dedi amcasının oğlu eğer eşime söylrse kız eşim çok kızar...bende kıdım işte ki bana anlkattığındaben ayrıl bak olmaz falan demiştim bşta şimdi yine dedim ben sana dedim ayrıl bak falan filan bana aynen şu cevabı verdi...
Senin ailen abimi istememiş ayrıl demişler sen ayrıldınmı dedi...bende ben senden büyüğüm beni kendinle kıyaslama dedim kızdım çekti gitti...
allah allah iyilik yapmakta suç bu kızlara varya boşver tatlım yaa karışma sen suçlu cıkarsın bırak ne hali varsa görsün terbiyesiz
anam başına bi iş gelir senden bilirler ara eşine söle bence
allah allah iyilik yapmakta suç bu kızlara varya boşver tatlım yaa karışma sen suçlu cıkarsın bırak ne hali varsa görsün terbiyesiz
bu kez eşi diyecek biliyodun niye bana söylemedin. sonra aile diyecek gelin biliyomuş söylemedi off al başına belayı eşine söylesin bence ya
Eşime en iyisi mesaj çekeyim benden öğrensin...Kıza bak ya abim seni kaçırdı bende kaçarım anlamınamı getiriyo lafı anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?