Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Ya kıslar birz önce olanlar anlatayım ben size.. eşimin üvey bi kız kardeşi var ben bunun erkek arkdaşı var ben biliyodum ama eşime söylemedim...Şimdi amcasının oğlu bunları gezerken yakalamış buraya getirdi bağırdı falan filan... daha yaş 14 kızın ama işte abin söyleyeceğim falan dedi amcasının oğlu ...eğer eşime söylrse eşim çok kızar...bende kızdım işte ki bana anlattığın da ben ayrıl bak olmaz falan demiştim bşta şimdi yine dedim ben sana dedim ayrıl bak falan filan bana aynen şu cevabı verdi...

Senin ailen abimi istememiş ayrıl demişler sen ayrıldınmı dedi...bende ben senden büyüğüm beni kendinle kıyaslama dedim kızdım çekti gitti...

Son düzenleme:

anam başına bi iş gelir senden bilirler ara eşine söle bence

allah allah iyilik yapmakta suç bu kızlara varya boşver tatlım yaa karışma sen suçlu cıkarsın bırak ne hali varsa görsün terbiyesiz

allah allah iyilik yapmakta suç bu kızlara varya boşver tatlım yaa karışma sen suçlu cıkarsın bırak ne hali varsa görsün terbiyesiz

bu kez eşi diyecek biliyodun niye bana söylemedin. sonra aile diyecek gelin biliyomuş söylemedi off al başına belayı eşine söylesin bence ya

anam başına bi iş gelir senden bilirler ara eşine söle bence

Eşime en iyisi mesaj çekeyim benden öğrensin...Kıza bak ya abim seni kaçırdı bende kaçarım anlamınamı getiriyo lafı anlamadımki

haklısınız de eşine canım neolur neolmaz başka insanlar için eşinle aran açılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…