Taze işsiz

gamzeli07

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
53
53
8
29
An itibari ile o 4 mülakattan geçtiğim, anneciğimi hastahanede bırakıp sınavına girdiğim işimden şefim yüzünden kovuldum; evet kendisinin frekansı benimle uyuşmamış 😃 gerekçeleri buydu. Bende yaşadığım her sıkıntıyı genel müdürlüğe mail atarak bir nebze rahatladım. Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Tek bildiğim bursanın nilüfer ilçesinde muhasebe departmanında acil işe ihtiyacım olduğu. İnsanlar o kadar kötüki bir maaşa satmışlar kendini çok yazık.karakterleri satılmış. Defalarca yemek ısmarladığım kız ben giderken saçını tarıyordu en son 😃

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım gönlünüze göre hayırlı bir iş kapısı açılır 🤲🏻

An itibari ile o 4 mülakattan geçtiğim, anneciğimi hastahanede bırakıp sınavına girdiğim işimden şefim yüzünden kovuldum; evet kendisinin frekansı benimle uyuşmamış 😃 gerekçeleri buydu. Bende yaşadığım her sıkıntıyı genel müdürlüğe mail atarak bir nebze rahatladım. Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Tek bildiğim bursanın nilüfer ilçesinde muhasebe departmanında acil işe ihtiyacım olduğu. İnsanlar o kadar kötüki bir maaşa satmışlar kendini çok yazık.karakterleri satılmış. Defalarca yemek ısmarladığım kız ben giderken saçını tarıyordu en son 😃
İş hayatinda gönül ilişkisine gerek yok. Ne zaman bunu anlayan bir idareci görsem iş yürür. Yoksa çoğu iş yeri 20 yılı görmeden batar gider. Hayatta duyduğu m en salakça işten çıkartmalardan birisi bence.

İş hayatinda gönül ilişkisine gerek yok. Ne zaman bunu anlayan bir idareci görsem iş yürür. Yoksa çoğu iş yeri 20 yılı görmeden batar gider. Hayatta duyduğu m en salakça işten çıkartmalardan birisi bence.
+500
ilk iş deneyimimde kendisiyle öğlen yemeğine çıkmıyorum diye beni kovmaya kalkan bi ekip liderim olmuştu. gerekçelerinin bir tanesi bile işle ilgili değildi. yok halim yok tavrım bilmem ne. ben de herkesin içinde açıkça söyledim çatır çatır, ben işimi sıfır hata ile yapmaya çalışıyorum ama sizinle öğle yemeklerine çıkmıyorum diye tavır alıyorsunuz, beni çıkarma yetkisi sizde değil patron göndermediği sürece gitmem dedim, yerimden bile kımıldamadım. iyi ki de bi an gaza gelip basıp gitmemişim. patron geldi, ben senden memnunum, işten ayrılmalara da ben karar veririm dedi. diğer herif de rezil oldu tabii.

+500
ilk iş deneyimimde kendisiyle öğlen yemeğine çıkmıyorum diye beni kovmaya kalkan bi ekip liderim olmuştu. gerekçelerinin bir tanesi bile işle ilgili değildi. yok halim yok tavrım bilmem ne. ben de herkesin içinde açıkça söyledim çatır çatır, ben işimi sıfır hata ile yapmaya çalışıyorum ama sizinle öğle yemeklerine çıkmıyorum diye tavır alıyorsunuz, beni çıkarma yetkisi sizde değil patron göndermediği sürece gitmem dedim, yerimden bile kımıldamadım. iyi ki de bi an gaza gelip basıp gitmemişim. patron geldi, ben senden memnunum, işten ayrılmalara da ben karar veririm dedi. diğer herif de rezil oldu tabi
Keşke o yürek olabilseydi bizim sözde genel müdürümüzdede. Yazık kadın arka odadan küfür ediyor duymamazdan geliyor

+500
ilk iş deneyimimde kendisiyle öğlen yemeğine çıkmıyorum diye beni kovmaya kalkan bi ekip liderim olmuştu. gerekçelerinin bir tanesi bile işle ilgili değildi. yok halim yok tavrım bilmem ne. ben de herkesin içinde açıkça söyledim çatır çatır, ben işimi sıfır hata ile yapmaya çalışıyorum ama sizinle öğle yemeklerine çıkmıyorum diye tavır alıyorsunuz, beni çıkarma yetkisi sizde değil patron göndermediği sürece gitmem dedim, yerimden bile kımıldamadım. iyi ki de bi an gaza gelip basıp gitmemişim. patron geldi, ben senden memnunum, işten ayrılmalara da ben karar veririm dedi. diğer herif de rezil oldu tabii.
Tam bir Gereksiz karakter

İş hayatında çok fedakar olmak iyi bir şey değil. Karşılığını alamayınca insan daha çok üzülüyor. Anneniz hastaysa alın refakatçi raporunu gönderin iş yerine. İş, mesai saati dışına taşıyorsa 1 kez yapın, fazla mesaiyi yatırırlarsa tamam. Yatırmazlarsa ertesi güne kalsın. Babanızın yeri değil, gecelere kadar çalışmak zorunda değilsiniz. İş arkadaşı, iş arkadaşıdır. Belli bir mesafede saygıyı bozmayın tamam. Sadece 2 ayınızı kaybetmişsiniz zaten. Akıl akçesi olsun, sonraki işinizde ona göre davranırsınız.

Back
X