Hayır fark ediyormuş bana zaten önceki opularımda söylemişlerdi gonapepty yaptığınız için donduracağız uygun değil diye dört kez ama taze oldum yine aynısını yazıldı. Ben de o zaman güvendim yazıldıysa sorun yoktur dedim ama dün fazla boş vaktim vardı araştırma yapınca öğrendim ki taze transferde kullanılmaması gerekiyormuş
Hayır fark ediyormuş bana zaten önceki opularımda söylemişlerdi gonapepty yaptığınız için donduracağız uygun değil diye dört kez ama taze oldum yine aynısını yazıldı. Ben de o zaman güvendim yazıldıysa sorun yoktur dedim ama dün fazla boş vaktim vardı araştırma yapınca öğrendim ki taze transferde kullanılmaması gerekiyormuş
Canım benim içinde Ovitrelle bulunamazsa bunu önerdi doktorum demek ki genelde böyle oluyor doktoruna güven. Yani araştırma sonucunda ne diyor peki yani taze transferde kullanınca etkisi neymiş
Selamlar taze transfer sürecini yaşayanların tecrübelerini dinlemek isterim pzt günü yumurta toplama işlemim olacak sonrasında da transfer Allah’ın izniyle inşallah