Düzeltme: Uygun değil yazıyorBir sürü kaynak okudum hepsinde Goneptly taze transfere uygun yazıyor.
Ee tamam o zaman neden üzülüyorsun canımBir sürü kaynak okudum hepsinde Goneptly taze transfere uygun yazıyor.
Bana yanlış çatlatma iğnesi kullanılmış çok canım sıkıldı
Bende taze transfer oldum Ovitrelle vuruldum bulunamıyorsa alternatifi o farketmez ki yaniBir sürü kaynak okudum hepsinde Goneptly taze transfere uygun yazıyor.
Hayır fark ediyormuş bana zaten önceki opularımda söylemişlerdi gonapepty yaptığınız için donduracağız uygun değil diye dört kez ama taze oldum yine aynısını yazıldı. Ben de o zaman güvendim yazıldıysa sorun yoktur dedim ama dün fazla boş vaktim vardı araştırma yapınca öğrendim ki taze transferde kullanılmaması gerekiyormuşBende taze transfer oldum Ovitrelle vuruldum bulunamıyorsa alternatifi o farketmez ki yani
Canım benim içinde Ovitrelle bulunamazsa bunu önerdi doktorum demek ki genelde böyle oluyor doktoruna güven. Yani araştırma sonucunda ne diyor peki yani taze transferde kullanınca etkisi neymişHayır fark ediyormuş bana zaten önceki opularımda söylemişlerdi gonapepty yaptığınız için donduracağız uygun değil diye dört kez ama taze oldum yine aynısını yazıldı. Ben de o zaman güvendim yazıldıysa sorun yoktur dedim ama dün fazla boş vaktim vardı araştırma yapınca öğrendim ki taze transferde kullanılmaması gerekiyormuş
Benim de taze transfer olmustu. 3. gun embriyosu 2 tane transfer edildi. Yasin 36. Amh:0.48Selamlar taze transfer sürecini yaşayanların tecrübelerini dinlemek isterim pzt günü yumurta toplama işlemim olacak sonrasında da transfer Allah’ın izniyle inşallah
Hayırlı olsun canım durumun nasıl peki şimdiBenim de taze transfer olmustu. 3. gun embriyosu 2 tane transfer edildi. Yasin 36. Amh:0.48
11. Gub kan testi verdim 57 cikti. 13. Gun kan testi verdim 152 cikti. Bugub son kez daha kan testi verecegimHayırlı olsun canım durumun nasıl peki şimdi
Oyy maşallah sağlıkla gelişsin inşallah11. Gub kan testi verdim 57 cikti. 13. Gun kan testi verdim 152 cikti. Bugub son kez daha kan testi verecegim