Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun demeye geldimSlm kızlar ,dün 8 hücreli 3.gün tek embriyo transferim yapıldı .fragmantasyonu az orta kaliteymiş .çok ayrıntı anlatmadılar. Var mı yeni transfer olanlar?neler yapıyorsunuz? Burdan birlikte takip edelim.haydi buyrun:)
Hayırlı uğurlu olsun demeye geldim
10 gün sonra güzel haberlerinizi paylaşmakta nasip olur inşallah
İyi düşünün iyi olsun bol bol dua edin
İlk tedavim kasımda oldu negatifle sonuçlandıAllah razı olsun canm inş.aslında transfer düşünmüyoduk. Tatile çıkıcaz 2 hafta .tam dinlenemicem diye.ama doktor ısrar etti .bakalım hayırlısı inş.senn durumun nedir?
Evet canm 3 tane dondurulmuş var .kasımda ve bu ay 2 defa opu oldum.toplam 4 embriyom oluştu.1 tanesi dün transfer edildi.benm amh düşük canm o yüzden çok embriyom oluşmuyor.İlk tedavim kasımda oldu negatifle sonuçlandı
Bu ay dondurulmuşlarimla 2.tedavime başladım Şubat başı transferim olucak hayırlısı bakalım
Sizin dondurulmuş emriyolarınız var mı ?
Bende iki tane 8 ve 7 hücreli fragmantasyonu az 2. Kalite 3. Gün embriyoları transfer edilmişti çok şükür hamileyim ilk iki kese gördük sonra birisi kayboldu tek bebekle devam ediyoruz Rabbim size de nasip etsinSlm kızlar ,dün 8 hücreli 3.gün tek embriyo transferim yapıldı .fragmantasyonu az orta kaliteymiş .çok ayrıntı anlatmadılar. Var mı yeni transfer olanlar?neler yapıyorsunuz? Burdan birlikte takip edelim.haydi buyrun:)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canm ne güzel.darısı başımıza inş.peki transfer sonrası neler yaptın?ben gurbettiyim o yüzden mecbur zorlamadan işimi kendim yapıyorum.yarında 4 saatik bi yolculuğum olacak.inş sıkıntı olmaz.Bende iki tane 8 ve 7 hücreli fragmantasyonu az 2. Kalite 3. Gün embriyoları transfer edilmişti çok şükür hamileyim ilk iki kese gördük sonra birisi kayboldu tek bebekle devam ediyoruz Rabbim size de nasip etsin
ben bu defa hiç esirgemedim bende gurbetteyim ve 5 yaşında bi kızım var. bu nedenle yemeğimi de yaptım evimi de topladım sonra bunaldım arkadaşlarımla dışarı çıktım. avm gezdim. kızımın okul etkinlikleri vardı veli toplantısı ve kahvaltı onlara katıldım. hiç birşey hissetmedim oram buram ağrımadı umutsuz şekilde kan vermeye gittim şok oldum iki kese görünce ikinci şoku yaşadım. benimde amh düşük. bu 6. tedavimdi kızım 2. tedavimde olmuştu. 29 yaşındayımRabbim kucağına almayı da nasip etsin canm ne güzel.darısı başımıza inş.peki transfer sonrası neler yaptın?ben gurbettiyim o yüzden mecbur zorlamadan işimi kendim yapıyorum.yarında 4 saatik bi yolculuğum olacak.inş sıkıntı olmaz.
ben bu defa hiç esirgemedim bende gurbetteyim ve 5 yaşında bi kızım var. bu nedenle yemeğimi de yaptım evimi de topladım sonra bunaldım arkadaşlarımla dışarı çıktım. avm gezdim. kızımın okul etkinlikleri vardı veli toplantısı ve kahvaltı onlara katıldım. hiç birşey hissetmedim oram buram ağrımadı umutsuz şekilde kan vermeye gittim şok oldum iki kese görünce ikinci şoku yaşadım. benimde amh düşük. bu 6. tedavimdi kızım 2. tedavimde olmuştu. 29 yaşındayım
Canım test sonucun ne inşallah güzeldir.Kızlar benim de 2tane orta kalite embriyo transferim dün yapıldı. Transferden sonra yarım saat yattım sonra wcye gittim sonra bir avmye gidip alışveriş ve sinema..doktorum hareketsiz olarak ilk yarım saatten sonra yatmanın gebe kalmaya hiçbir etkisi olmayacağını merdiven çıkabileceğimi, banyo yapabileceğimi, normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.. tabi ki ağır kaldırmayın, kendinizi yoracak işler yapmayın ama hareketsiz olarak yatmak da gerekmiyor anladığım kadarıyla..bu arada internette bir makalede okudum, transfer sonrası uzun süre yatanlarla normal hayatına devam edenler arasında yapılan bir araştırmada aralarında hiçbir fark olmadığı yazıyordu. Yani Allah isterse olur, bu kadar basit kafanıza takmayın..
Benim de beşinci gün aa bugün 8.gün cumartesi test günüm artık dayanamıyorum olmayacak gibi geliyor belirti Yok gibi akşam çok karnım kasıldı çıkacak gibiydi bi on dakika sürdüBen de yeni transfer olanlardanım. İlk denemem 5.gün AA embriyosu tek transfer edildi. 9.günüm bugün. Beklemek çok zor cumartesi kan vermeye gidicem. Dayanamadım dün ve bugğn idrar testi yaptım. İki çizgiyi gördüm ikisinde de. Umutlanmak da istemitorum. Yarın kan versem mi diyorum. Sizce ne yapayım tecrübelerin izi paylaşır mısınız.?
Bende de kasık ağrıları oluyor ama şiddetli değilBenim de beşinci gün aa bugün 8.gün cumartesi test günüm artık dayanamıyorum olmayacak gibi geliyor belirti Yok gibi akşam çok karnım kasıldı çıkacak gibiydi bi on dakika sürdü
Evde test yaptın mı canımBenim de beşinci gün aa bugün 8.gün cumartesi test günüm artık dayanamıyorum olmayacak gibi geliyor belirti Yok gibi akşam çok karnım kasıldı çıkacak gibiydi bi on dakika sürdü
yarın 12.günün mü canım.;?ben dayanamadım. evde test yaptım 3 gün çift çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama . doktor arkadaşım var hergün iğnemi yapıyor ona bahsettim acaba ilaçlardan mı böyle çıktı diye. hiç bir ilaç idrarda gebelikte pozitif sonuç vermez dedi. o beni cesaretlendirdi. iyiki de gitmişim. rabbim herkesi güldürsün .. bende yarın tekrar gideceğim kan vericem umarım düzenli şekilde artmıştır.. sende yarın hayırlı haberlerini paylaş mutlaka beklityorum inşallahhEşim istemiyor erken testi falan gününü bekleyelim diyor yarın yapılacak