A acbe Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 511 Emoji Skoru 366 Puanlar 303 Yer Ankara 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rachelgreengeller #21 rachelgreengeller .!.: Hayır tedavim iptal oldu. Dr 3.gün transfer istemedi, 5.gün de istenilene ulaşmadı. Transfer hiç olamadım maalesef Genişletmek için tıkla... benm 3.gün tutmustu.Kalıtesınıyıyse keske transfer edılseydı nasıp
rachelgreengeller .!.: Hayır tedavim iptal oldu. Dr 3.gün transfer istemedi, 5.gün de istenilene ulaşmadı. Transfer hiç olamadım maalesef Genişletmek için tıkla... benm 3.gün tutmustu.Kalıtesınıyıyse keske transfer edılseydı nasıp
A acbe Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 511 Emoji Skoru 366 Puanlar 303 Yer Ankara 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rachelgreengeller #22 kbrkddd61 .!.: moralim çok bozuk benimde yumurta toplama işleminde 10 tane toplandı, 3 tanesi kaliteliydi dün aradılar sadece 1 tanesini dondurdular diğer iki tanesi olmadı... ihtimalim düştü inşAllah o tek kalan çocuğum bana tutunur .. ama umudum azaldı Genişletmek için tıkla... benm de oyleydı ıyı kalıteydı tutundu cok şükür o da tutunur Allahın ıznıyle
kbrkddd61 .!.: moralim çok bozuk benimde yumurta toplama işleminde 10 tane toplandı, 3 tanesi kaliteliydi dün aradılar sadece 1 tanesini dondurdular diğer iki tanesi olmadı... ihtimalim düştü inşAllah o tek kalan çocuğum bana tutunur .. ama umudum azaldı Genişletmek için tıkla... benm de oyleydı ıyı kalıteydı tutundu cok şükür o da tutunur Allahın ıznıyle
A acbe Guru Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 511 Emoji Skoru 366 Puanlar 303 Yer Ankara 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rachelgreengeller #23 gizemligunler .!.: devlet tup bebekte hiç ucrette yardımcı olmuyormu ya çok yüksek fiyatlar. ben şimdi gidip basvursam yine bu fiyatlaramı yapılır? Genişletmek için tıkla... 10000 e yaptırdm devlett özele gorencok uygun ectra ilaç masrafı bır de tabi
gizemligunler .!.: devlet tup bebekte hiç ucrette yardımcı olmuyormu ya çok yüksek fiyatlar. ben şimdi gidip basvursam yine bu fiyatlaramı yapılır? Genişletmek için tıkla... 10000 e yaptırdm devlett özele gorencok uygun ectra ilaç masrafı bır de tabi