• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer

Sumeyye071

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Taze transfer oldum 8. gün test verdim negatif çıktı 2 gün sonra tekrar test versem yükselme ihtimali var mı yardımcı olursanız sevinirim.

kaçıncı gün embriyosuydu? eğer 3.günse yükselebilir ama 8.günden sonra yükseleceğini sanmıyorum.
benim 9.günde negatif geldiğinde doktorum ilaçları kesiyor mesela.

kaçıncı gün embriyosuydu? eğer 3.günse yükselebilir ama 8.günden sonra yükseleceğini sanmıyorum.
benim 9.günde negatif geldiğinde doktorum ilaçları kesiyor mesela.
4. Gün emriyosuydu 2 tane döllenmiş yumurtam vardı 4. Günde ikisini transfer ettiler kan testi verdim 0,50 nin altında çıktı

4. Gün emriyosuydu 2 tane döllenmiş yumurtam vardı 4. Günde ikisini transfer ettiler kan testi verdim 0,50 nin altında çıktı
biraz zor gibi canım pozitife dönmesi malesef 😔
benim sonuncuda 5.gün embriyosuydu
7.gün - 1,3
9.gün - 10
11.gün - 22
Sonra 15.günde sıfırlandı.

Yani pozitife dönse bile sağlıklı olmaz demişti bana da doktorum, kimyasal oldu zaten 😔

Taze transfer oldum 8. gün test verdim negatif çıktı 2 gün sonra tekrar test versem yükselme ihtimali var mı yardımcı olursanız sevinirim.

2 gün sonra tekrar verin gönlünüz rahat etsin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah Amin 🤲🏻

Ben az önce awox erken gebelik testi yaptım. 3. Gün embriyosu t+6 dayım. Kocaman bir negatif çıktı. Silik de olsa çıkması gerekiyordu.😔

Ben az önce awox erken gebelik testi yaptım. 3. Gün embriyosu t+6 dayım. Kocaman bir negatif çıktı. Silik de olsa çıkması gerekiyordu.😔

Şu an erken olabilir 5.gün embriyosu bile 6.gün ancak çıkıyor belki daha idrara ve kana geçmemiştir bence iki gün daha bekle derim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin 🙏

Back
X