Tazecik anne adayı(İnş) hamileyimmmmm

Yüregime su serptin canım sagol evet yarın tekrar kan vericem ins iki katı olur

Merhaba yazdıklarınızdan çok etkilendim çok şanslısınız umarım benimde bir çocuğum olur çok istiyorum :)

Merhaba yazdıklarınızdan çok etkilendim çok şanslısınız umarım benimde bir çocuğum olur çok istiyorum :)

Her gece dua ederken RAbbim bebiş isteyen her kadına bu hissi tattır sağlıkla hayırlı evlat ver die dua ediyorum canım inşAllah Rabbim en doğru zmnda sizede nasip eder bu güzelliği : )

Her gece dua ederken RAbbim bebiş isteyen her kadına bu hissi tattır sağlıkla hayırlı evlat ver die dua ediyorum canım inşAllah Rabbim en doğru zmnda sizede nasip eder bu güzelliği : )

Allah ım inşallah 4-5 aydır istiyoruz ozellıkle yumurtlama dönemlerinde ama olmuyor Dr a gıttık pko var dedi her ay 30 günde biri düzenli adet görüyorum yumurtlama dönemlerinde akıntım geliyor şeffaf yapışkansı gibi her ay oluyor bu akıntı o dönemlerde çalışıyoruz ama olmuyor Allah razı olsun canım inşallah isteyen herkse hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size de hayırlı olsun rabbım bir avazda kavuştursun inşallah

Canim ilk once hayirli olsun allah saglikla kucağına almayi nasip eylesin insallah.. bende bugun hamile oldugumu ogrendm bugun adetimi 7 hun gecmisti.. 1 gun gece idrar testi yaptm negatif cikti resmen yıkıldım. Ama belirtilerim dewam etti hatta arttı ve bugun kan tahlili pozitif xikti bende inanamadm ama aksam doktora gittum keseyi gorduk cok mutluyum boyle agrilar cok normal aklina bise getirme bende oyle dusunmustum ama cok sukur saglikli bi gebelik olmuş

Kızlar benimde 4 haftalık kasık ağrılarım çok fazla hep diken üstündeyim benim kadr çok ağrıyan var mı???????????
Bende 4 haftaligim canim bugun ogrendm hamile oldugumu ve hemen doktora gittim yeni oldugumuz icin agrilar cok normalmis endise etme oluruna birak

Yavrun oluyo yaa artık. Senden bi parça. Ömür boyu kork dur :)

Yeter ki olsun onlar, sorumluluğuna razıyım :)

Kızlar benimde 4 haftalık kasık ağrılarım çok fazla hep diken üstündeyim benim kadr çok ağrıyan var mı???????????
ağrılarının olması normal, rahim hamilelik için hazırlanıyor. ağrı karnına vurmadıkça korkma. sık sık dinlen, kendini fazla yorma

Benimde hafif ağrım var Karnım çok sis bide peçete ye kahverengi akıntı geliyor normal mi sizce cumartesi doktor randevum
doktorunla bir konuş belki randevuyu öne çeker. sen de dinlen. özellikle ayaklarının altına yastık koyup uzan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…