• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tazecik sayfamiza isim araniyor

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Merhaba kizlar... Kardesimle bi ise giristik.. Hani bu dugun fotografi cekinirken aksesuar olarak kullanilan, uzerinde yazi yazan, konusma balonu seklinde kartondan susler, ustunde misal duru 2 yasinda yazan dogum gunu cerceveleri, lavanta siseleri keseleri, kokulu sabunlar ve buna benzer ozel gunler icin aksesuarlar... Face sayfasi uzerinden satis yapicaz ama isim bulamadik.. Soyle dikkat cekici konsepte uygun sayfa ismi onerebilir misiniz bana? Siz yaratici kk hatunlarina sormam gerektigini dusundum. Tesekkurler

Son düzenleme:
Kizlar fazla zamanimiz yok. Aklimiza bisey de gelmiyo.. İsim onerebilir misiniz :KK43:

Arkadaslar sizden oyle guzel ve yaratici isimler cikiyo ki, israrla beklicem cvp yazmanizi :)

Şu an harıl harıl düşünüyorum ama gelmiyor aklıma yaratıcılığımı yitirdim galiba :KK64:

Yani muhalefet olmak istemem ama neden çok yaratıcı bi isim arıyosunuzki.İnstagramda atıyorum zülişinmutfagı sayfasının binlerce takipçisi var.Yani isme takılan var mı ki? Önemli olan yapılan iştir sanki o_O

Ben başka bir şey sorsam. İnternetten satış için vergi ödeniyormuş diye duydum ben var mı öyle bir şey onu sormak istiyorum.

Back