Saglik sorunlarim nedeniyle isten ayrılıyorum diye istifa yazdim...calistigim firma oyle kucuk bir yer değil yani evlilik nedeniyle isten ayrilanlar oldu hepsine odeme yapildi ama bekletiyorlar...yani maas hesabima yatırmaları gerektiği icin biz odedik tazminatini diyemezler.Tüm haklarımı aldım diye çıkış kağıdına imza attınız mı?
Tesekkur ederim sagolunNoter aracilgiyla ihtarname cekin. Tarihine kadar odenmedigi takdirde yasal islem baslatilacaktir diye. Umarim bu arada oderler ama avukattan destek alin.ihtara ragmen odemezlerse dava ancak gerekir
Anladım ihtarı söyleyecektim söylemişler zaten etkili bir yol gerçektenSaglik sorunlarim nedeniyle isten ayrılıyorum diye istifa yazdim...calistigim firma oyle kucuk bir yer değil yani evlilik nedeniyle isten ayrilanlar oldu hepsine odeme yapildi ama bekletiyorlar...yani maas hesabima yatırmaları gerektiği icin biz odedik tazminatini diyemezler.
maaslarinizi ayin kacinda aliyordunuz?
acaba maaslami odeyecekler diyecektim ama onun gunude gecmişHer ayın 5 inde alıyorduk
Merhaba kızlar...2 ay önce yaptığım iş
yüzünden yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptim ve 24. madde ile çıkışım yapildi...2 hafta icinde tazminatimi ödeyeceklerini söylediler ama hâlâ ödemediler ve zor durumda kaldım. Aradığımda da surekli oyaliyorlar sanki...Bu durumla karşılaşan veya alo 170 i arayip geri dönüş alan oldu mu herhangi bir konuda...
Sağlık sorunlarıiyi de niye istifa ettiniz. istifa kelimesini n8ye kullandiniz
yaptığım is yüzünden yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptım...Avukata da danıştım zaten işten ayrilma seklimde herhangi bir problem yok.iyi de niye istifa ettiniz. istifa kelimesini n8ye kullandiniz
yaptığım is yüzünden yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptım...Avukata da danıştım zaten işten ayrilma seklimde herhangi bir problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?