Tazminatımı ödemiyorlar...

veda1907

Bu defa çok fena
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
186
378
103
Merhaba kızlar...2 ay önce yaptığım iş
yüzünden yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptim ve 24. madde ile çıkışım yapildi...2 hafta icinde tazminatimi ödeyeceklerini söylediler ama hâlâ ödemediler ve zor durumda kaldım. Aradığımda da surekli oyaliyorlar sanki...Bu durumla karşılaşan veya alo 170 i arayip geri dönüş alan oldu mu herhangi bir konuda...

Tüm haklarımı aldım diye çıkış kağıdına imza attınız mı?
Saglik sorunlarim nedeniyle isten ayrılıyorum diye istifa yazdim...calistigim firma oyle kucuk bir yer değil yani evlilik nedeniyle isten ayrilanlar oldu hepsine odeme yapildi ama bekletiyorlar...yani maas hesabima yatırmaları gerektiği icin biz odedik tazminatini diyemezler.

Anladım ihtarı söyleyecektim söylemişler zaten etkili bir yol gerçekten

Tazm. Odemedıklerı ıcın bı tazmınat davasu daha acın boyle bısey varmıydı cunk ubı arkadas avmde buyuk bı magazada calısyodu bayagıdır calsıtı cıkmsı gerektı kıdem tazmınatı alacaktı beklettuler kız yıne sıkayet ettı 4 bınken 10 bın falan odedıler

Arabulucu avukata başvurun dava olmadan da anlaşmaya varabilmek için

iyi de niye istifa ettiniz. istifa kelimesini n8ye kullandiniz
Sağlık sorunları
iyi de niye istifa ettiniz. istifa kelimesini n8ye kullandiniz
yaptığım is yüzünden yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptım...Avukata da danıştım zaten işten ayrilma seklimde herhangi bir problem yok.

yaptığım is yüzünden yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptım...Avukata da danıştım zaten işten ayrilma seklimde herhangi bir problem yok.

avukat size gel davanı açalım demedi mi

adliyedeki iş dosyalarının %90 ı bu tarz davalar zaten

önce arabulucuya başvurulur ödenmezse dava açılır

hani makul bir tarih verip ödeyeceğiz dedilerse ne bileyim Ekim sonu mesela evet bekleyin de yarın öbür gün dediler ve oyalıyorlarsa başlatın süreci arabulucu ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…