Tazminatımı ödemiyorlar...

avukat size gel davanı açalım demedi mi

adliyedeki iş dosyalarının %90 ı bu tarz davalar zaten

önce arabulucuya başvurulur ödenmezse dava açılır

hani makul bir tarih verip ödeyeceğiz dedilerse ne bileyim Ekim sonu mesela evet bekleyin de yarın öbür gün dediler ve oyalıyorlarsa başlatın süreci arabulucu ile
Avukatla isten ayrilma surecimde görüşmüştüm, gecen hafta aradigimda onumuzdeki hafta demişlerdi eğer bugun de bi sonuc alamazsam yarin avukatla tekrar gorusucem...

Çalıştığım yerden istifa ederek ayrildim.fakat içeride yillik izinlerim kaldı.bugun yarın derken uzattilarda uzattılar.bende 170 i aradim.cok yardımcı oldular.sikayet oluşturduk.bir hafta da geri dönüş aldım.ondan sonra onlar benim pesimde koştu ödeme yapalım şikayetten vazgeç diye.ben odememi aldıktan sonra 170 i tekrar arayarak işverenle anlaşma yoluna gittigimi ve şikayeti geri aldığımı bildirdim.yani hiç ugrasmayin siayetinizi yapın onlar uğraşsın.

Çalıştığım yerden istifa ederek ayrildim.fakat içeride yillik izinlerim kaldı.bugun yarın derken uzattilarda uzattılar.bende 170 i aradim.cok yardımcı oldular.sikayet oluşturduk.bir hafta da geri dönüş aldım.ondan sonra onlar benim pesimde koştu ödeme yapalım şikayetten vazgeç diye.ben odememi aldıktan sonra 170 i tekrar arayarak işverenle anlaşma yoluna gittigimi ve şikayeti geri aldığımı bildirdim.yani hiç ugrasmayin siayetinizi yapın onlar uğraşsın.
Cok tesekkur ederim, 170 i arayip bi geri dönüş alabilir miyim bunu merak ediyordum en çok...

ben de 3 ay once cikarildim ve tazminatimi vermiyorlar. daha dogrusu hakettigim mebla nin %30 unu filan veririz verirsek dediler. bizim icin mahkeme yolu ne yazikki baska care yok. insallah siz alirsiniz

Merhaba kızlar...2 ay önce yaptığım iş
yüzünden yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptim ve 24. madde ile çıkışım yapildi...2 hafta icinde tazminatimi ödeyeceklerini söylediler ama hâlâ ödemediler ve zor durumda kaldım. Aradığımda da surekli oyaliyorlar sanki...Bu durumla karşılaşan veya alo 170 i arayip geri dönüş alan oldu mu herhangi bir konuda...
Adliyelerde arabuluculuk servısıne gıderek şikayette bulunun.Dilersenız arabuluculuga gitmeden once ıhtarınızı cekebılırsınız.

Cok tesekkur ederim, 170 i arayip bi geri dönüş alabilir miyim bunu merak ediyordum en çok...
Bişey değil😉
Gerçekten ilgileniyorlar.ve gerekli tüm bilgilendirmeyi de yapıyorlar.bir cok hakkımızı bilmiyoruz.mesela bana işten çıkış sebebinin yıllık izinlerin verilmemesi olup olmadığını sordular.eger sebep buysa soruşturma açılacaktı.cunku anayasal hak ihlali oluyormuş o zaman.ama sebep bu olmadığını söyledim ben çünkü niyetim zarar vermek değil hakkımı almaktı.

Çıkışınız yapıldıysa 170 hattı bılgılendırme yapar.Çıkış yapıldıktan sonra artık arabuluculuk ılgılenıyor.Çıkış yapılmadan 170 şikayet oluşturabılıyor.

Çıkışınız yapıldıysa 170 hattı bılgılendırme yapar.Çıkış yapıldıktan sonra artık arabuluculuk ılgılenıyor.Çıkış yapılmadan 170 şikayet oluşturabılıyor.
Çıkışım yapıldı coktan, 170 i aramak bi ise yaramaz diyorsun anladığım kadarıyla...

cekmedim cunku cekmek bisey ifade etmeyecek vermiyorum demiyor ki sirket tamamini vermiyor onu almakta mahkemeye bakiyor.

hala avukata gidicem firsatim olmadi
Ben simdi aradim, ihtarname cekmek zorunda kalicami soyledim,onumuzdeki hafta kesin odenecek dediler, ustune basa basa soyledim kesin mi diye evet dediler,bakalim bekliycem biraz daha...Dava acacagin icin çektiğin ihtarname dava sirasinda cok isine yarar diye okumuştum ama tabi avukata danismak en iyisi tabi...umarim alırsın hakkını😊

Merhaba kızlar...2 ay önce yaptığım iş
yüzünden yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle heyet raporu alarak haklı fesih yaptim ve 24. madde ile çıkışım yapildi...2 hafta icinde tazminatimi ödeyeceklerini söylediler ama hâlâ ödemediler ve zor durumda kaldım. Aradığımda da surekli oyaliyorlar sanki...Bu durumla karşılaşan veya alo 170 i arayip geri dönüş alan oldu mu herhangi bir konuda...

arabulucuya başvurun en kesin çözüm dava yoluna girmek

ben de 3 ay once cikarildim ve tazminatimi vermiyorlar. daha dogrusu hakettigim mebla nin %30 unu filan veririz verirsek dediler. bizim icin mahkeme yolu ne yazikki baska care yok. insallah siz alirsiniz

işveren için o parayı ne kadar geç öderlerse o kadar iyi geri adım atmayın faiziyle söke söke alın

Back
X