Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben gunleri karistirdim evet yarin cuma buyuk gun senin icin insallah hersey guzel gecer hersey gonlunce olur canimMerhaba arkadaşlar,
Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)
Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)
Evet canım son 5 saat ben ofis işini daha yeni bitirdim şimdi yataga girdim bakalım uyuyabilcemmi en kısa sürede görüşmek üzereCanim ben gunleri karistirdim evet yarin cuma buyuk gun senin icin insallah hersey guzel gecer hersey gonlunce olur canim
Habersiz birakma cok merak ettim bugun seni gunleri karistirdim ya
Neyseki yarinmis hersey gonlunce olsun insallah
Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)
Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)
Canım sen kendini zorlama, yat dinlen, daha yeni sayılırsın dinlenmen lazım.Ben hastaneden yeni cıktım daha yeni teli elime alabildim cok agrılarım var bütün vücudum korseli yaZamıorm canım yanıyo
Canim gecmis olsunBen hastaneden yeni cıktım daha yeni teli elime alabildim cok agrılarım var bütün vücudum korseli yaZamıorm canım yanıyo
Çok geçmiş olsunBen hastaneden yeni cıktım daha yeni teli elime alabildim cok agrılarım var bütün vücudum korseli yaZamıorm canım yanıyo
Cok tşk ederimÇok geçmiş olsun
Zor gidiyo normal hayata dönüş çabalarım devam ediyornasıl gidiyor tboz
Konumda yazıyo tüm detaylar başlıktada yazan operasyonlarneler yapıldı tam olarak
oldunuzmu ameliyat şimdi nasılsınız:?merhaba arkadaşlar bende 15 aralıkta karın germe göğüs büyültme ameliyatı olucam burada ki yazıları hep okuyorum heycanım dorukta