Lekeler, Çiller (TCA) %15 Tca peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
26
Bursa
arkadaşlar daha öncede çok duydum ama cesaret edemedim yüzümde sivilce yok 1 tane var geçirdim hepsini ama eskiden kalan lekelerim var 1 yıldır geçmiyor derinin altına inmiş kullanmadığım şey kalmadı ama geçmedi üstüne o kadar çok şey kullandım ki hiç sivilce çıkmayan yerlerde kırmızı şekilde lekeler kaldı son çare olarak bunu yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sizlerdende bilgi almak istedim doktorada gidicem kendi kafama göre yapmıyıcam sizce %15 mi yoksa 20 mi alim karar veremedim 20 de evde kullanmaya müsait ama benim doktora verecek param yok seans başı 50-60 alıyolar sizce bunu evde yapsam bi zararı olurmu zatem krem ve kullanma klavuzu içinde bana biraz bilgi verirmisiniz artık gerçekten bıktım sürekli aynaya geçince bu görüntüyü görmekten burnum siyah nokta kaynıyor ve yüzüm delikli sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin

cnm bnde ynı aldım %20lık tca 4 gun once deneme amaclı sadece alnıma denedım bugunde tum yuzume alnım soyuldu sıyh nokta hıc klmadı sıvılceler ıcın etkısı vrmı bılmıyrm alnım soyuldu ve suan cok ıyı durumda bugunde yuuzme uyguladım once ceneme ve burnuma sonra yanaklarıma yuuzumu yıkamadan bepantnle sonlandrdım 1 saat sonra fln ykıadım tca yuzumde en fazla 1 dk bkleyebıldım suan gergın yuzum cok hafıf ynma hıssedıyorm sol goz altımda ve yanagımda hafıf morluk vr gcer dıe umut edıyorm yanaklarımda kızarık suan ama bu normal alnımdada olmstu

ben % 15 aldım yüzeysel soyuldu ama koyu kahve leke kaldı dışarı çıkmamak lazım malum yaz yaklaşıyor bence almayın derimm

peki canım bunun kullanma kılavuzu var demi içinde bunun yanında özel bi krem veriyolarmış onuda aldınmı sen yoksa sadece bephantenemi kullanıyorsun bide cnm benim erkek kardeşimede yapıcam onunda burun bölgesinde siyah nokta ve gözenekleri çok belli ama sakkalları var sakallarını kesipmi yapsın bide bunu sürünce güneşe çıkınca güneş kremi sürmesem birşey olurmu bephanten sürüp cıksam yoksa dışarı cıkarken yıkayıp güneş kremimi surim detaylı anlatırmısın cnm gitti gidiyordan sipariş vericem bakalım

canım cok bılgı sahıbı degılım acıkcası bnde korkuyorum suan bı hfta once alnıma uyguladım hıcbır sorun yok suan alnım bebek derısı gbı tca surdum 1 dkya ykın bkledım yıkadım 3.gun soyuldu ınce bı tbaka alnımdakı sonuctn memnumum

ve dun once burnuma ve ceneme sonra yanaklarıma surdum %20 tcayı bepantenle snlandrdım su degmedım yuzume 1 bucuk 2 dk bklettım vntılator yrdımı ıle ynma cok oldu beyazladı yer yer suan sorun su cenem burun kenarlarım ve sol yanagımla goz altım mor sıyah kahve arası bır renk oldu acıkcası korkuyorm suan bnde bu normalmı bırılerıde bana yrdım etsın depresyona grdım ıkıde bırde aynaya bkıp bkıp uzuluyorm

evet kul kılavuzu vr ıcınde bn gg den aldım sadece tca gldı yanında krmlı olandn almadım frumdakı konuları tkıp ettım genelde herkes bpnten kullanıyo

tca gözaltına kullanılıyormu?

tca gözaltına kullanılıyormu?

hayır göz altına kullanılmaz.

ben 3 senedir yaparım tca peeling gayette memnun olduğum bir yöntem genelde eylül ayının 15 inden sonra yapıyorum ve ilk başladığımda % 15 le başladım en son % 20 lik kullanıyordum... cildi soyarak yenilemesi gayet güzel. en son skin renu diye bir marka kullandım etkisi güzel baya. "bizde" diye bi siteden almıştım. önümüzdeki ay tekrar başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…