- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Ben yapmak istiyorum.yapan var mı?
Lütfen yardımcı olurmusunuz?
O ne gı ????????????
canım şu mevsimde yapılmaz ki kimyasal peeling. kasım aralık gibi yapmalısın o zaman bile güneş koruyucularla cildine cok dikkat etmelisin bu mevsimde yaparsan evden çıkmasan dahi uv işinlar etki eder ve ciddi lekelenmeler yapar yüzünde. bi arastır istersen biraz
Bu mevsimde yapilmaz zaten tca yapmazlar yani mecbur kis dönemini bekleyeceksiniz. Ben yaptirdim güzel oldu cildim ama zaten çok sorunum yoktu soyuldu alttan yeni taptaze deri geldi eskisinden çok daha iyi cildim ikinciye gerek duymadim
Baktım net ten çok ilginçmiş ya ilk defa duydum
ben evde yaptım 4 kere burda http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...5-tca-kimyasal-peeling-akneye-lekeye-son.html yazılmış. zaten korkcak bişey yok ama ilk günler kıpkırmızı oluyor, dışarı çıkılmıyor.
benim lekelerim gitti gözeneklere ise çare olmadı. ayrıca asla ekim e kadar yapmayın ve güneş koruyucu kullanın.
Canım ben bunu nerden alcam ya yapabilirmym sence:44: herkes memnun
Ayyy canım ya.böyle anlattn artk kışı bekleyemem evden çkmam zaten:)
Sende evdemi bi salondamı yaptrdn ?lütfen biraz anlat lütfen lütfen lütfen
doa kozmetikten aldım 3 sene önce de doktora yaptırmıştım. yüzde 20 lik uygulamayı istersen doktora yaptır.nasıl oluyor gör. ben sadece lekelerime sürdüm. ve güneşe maruz kalırsan çok daha fazla lekelenebilirsin. evde bile koruyucu sürmüştüm.lekeler için mi istiyorsun?öyle çok mucizevi etkisi olmuyor.
Yok sakin ha bak kas yapayim derken göz cikartirsin tam tersi leke yapar cildinde sakin ha yaptirma simdi biraz sabret ya :) salonda yaptirdim ben.. Yaptirdiktan bir müddet sonra cildin soyulmaya basliyor zaten sonra alttan yeni deri cikiyor.. Daha yoğun sorunları olanlarda durum nedir bilmiyorum. Bir kere yaptirdim biraz yanagimda sorun vardi o geçti ama çok bariz bir durum değildi belli belirsizdi ama iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?