Lekeler, Çiller TCA peeling yapan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım şu mevsimde yapılmaz ki kimyasal peeling. kasım aralık gibi yapmalısın o zaman bile güneş koruyucularla cildine cok dikkat etmelisin bu mevsimde yaparsan evden çıkmasan dahi uv işinlar etki eder ve ciddi lekelenmeler yapar yüzünde. bi arastır istersen biraz

Bu mevsimde yapilmaz zaten tca yapmazlar yani mecbur kis dönemini bekleyeceksiniz. Ben yaptirdim güzel oldu cildim ama zaten çok sorunum yoktu soyuldu alttan yeni taptaze deri geldi eskisinden çok daha iyi cildim ikinciye gerek duymadim

Zaten 1 hafta evden çıkmaycm.mesela evden çkmasak olurmu?

Bu mevsimde yapilmaz zaten tca yapmazlar yani mecbur kis dönemini bekleyeceksiniz. Ben yaptirdim güzel oldu cildim ama zaten çok sorunum yoktu soyuldu alttan yeni taptaze deri geldi eskisinden çok daha iyi cildim ikinciye gerek duymadim

Ayyy canım ya.böyle anlattn artk kışı bekleyemem evden çkmam zaten:)
Sende evdemi bi salondamı yaptrdn ?lütfen biraz anlat lütfen lütfen lütfen

Bunları evde yapmak büyük cesaret.Ben güzellik merkezine bile güvenmem açıkçası.Doktor olmadıktan sonra cildime asit filan sürdürmem.

Canım ben bunu nerden alcam ya yapabilirmym sence:44: herkes memnun

doa kozmetikten aldım 3 sene önce de doktora yaptırmıştım. yüzde 20 lik uygulamayı istersen doktora yaptır.nasıl oluyor gör. ben sadece lekelerime sürdüm. ve güneşe maruz kalırsan çok daha fazla lekelenebilirsin. evde bile koruyucu sürmüştüm.lekeler için mi istiyorsun?öyle çok mucizevi etkisi olmuyor.

Ayyy canım ya.böyle anlattn artk kışı bekleyemem evden çkmam zaten:)
Sende evdemi bi salondamı yaptrdn ?lütfen biraz anlat lütfen lütfen lütfen

Yok sakin ha bak kas yapayim derken göz cikartirsin tam tersi leke yapar cildinde sakin ha yaptirma simdi biraz sabret ya :) salonda yaptirdim ben.. Yaptirdiktan bir müddet sonra cildin soyulmaya basliyor zaten sonra alttan yeni deri cikiyor.. Daha yoğun sorunları olanlarda durum nedir bilmiyorum. Bir kere yaptirdim biraz yanagimda sorun vardi o geçti ama çok bariz bir durum değildi belli belirsizdi ama iyi oldu.

Lekem yok ta cildm canlansın dyorum.e peki hangi doktora yaptrcmki

Hm tamam ozman bekleyeym.ama evde yapanlar varmş

Kizlar sakin derim. Ben yaptim kendime cildi inceltiyr cok zararli, kendinde yapsan doktorda yapsa farketmez yani yapimdan degil soyucu etkisinden kaynakli bisey, soyulan cilt parlakligini yitiryr mat oluyr ve cabuk kirisiyr. Aman derimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…