• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tchibo'dan hiç alışveriş yaptınız mı?YARDIMMM!!

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkse merhaba;
Tchibo.com.tr den hiç alışveriş yaptınız mı ya da tchibo mağazalarından ben bu haftaki fonksiyonel çanta var ya onun kahverengisini almayı düşünüyorum içinizde o çantadan almış olan ve memnun kalan var mı?O tarz bir çanta arıyorum biraz spor ve şık.İlk defa bayan çantası takacağım alacağım çantanın güzel olmasını istiyorum aslında Ankara'da olsaydım deichmann'a giderdim oranın çantalarını da beğeniyorum ama şu anda gitme imkanım yok sizce biraz daha beklesem mi tcihobdan almak için fiyatı düşer mi çantanın.Çünkü tchiboda beklediğinde fiyat bayaa bir düşüyor ama okulum da 3 ekim'de açılıyor o zamana kadar eksiklerimi tamamlamam lazım sipariş et kargodan geldi diyesiye kadar haa sizce almalı mıyım?Markafoni'ye bagsac çanta gelmişti modelleri tam benim istediğim gibiydi ama 10 saat kala haberim oldu ve o gün internete girme imkanım yoktu markafonide ankete katıl diye bölüm var oraya gönderdim ama bakalım zaten aynı ürünleri tüm özel alışveriş sitelerinde bi daha bi daha kampanyasını yapıyolar.İnşallah gelir.

cevap biraz geç oldu sanırım,ama başkalarına yardımı olsun diye cevap yazayım dedim..

ben bir kaç defa yaptım,ürünleri gerçekten çok kaliteli,ve site güvenilir.zaten sadece online satış yapmıyorlar mağazalarıda var bildiğim kadarıyla

Back
X