Bende turşu tutmaz bide evde yapılan tarhana varya onu mayalarken ellemezlerdi eskiler tutmaz diyeşimdilerde böyle söyleyen hiç duymuyorum ama eskiden kadınlar kirlendim derdi, hatta bazıları "kirliyken yaptığın kek tutmaz" falan derdiçocukluğumdan altın günlerdinden inciler
Evet ya görümcem demişti. Tabağa turşu dolduracaktım sen alma da turşu kesilmesin dediBende turşu tutmaz bide evde yapılan tarhana varya onu mayalarken ellemezlerdi eskiler tutmaz diye
Bende turşu tutmaz bide evde yapılan tarhana varya onu mayalarken ellemezlerdi eskiler tutmaz diye
şimdilerde böyle söyleyen hiç duymuyorum ama eskiden kadınlar kirlendim derdi, hatta bazıları "kirliyken yaptığın kek tutmaz" falan derdiçocukluğumdan altın günlerdinden inciler
Hee onun bir de biz fabrikayı kapattık versiyonu vardırSimdi harbiden kektenmi bahs ediyorlar, baska birseydenmi bahs ediyorlar cidden anlamadim
Sonucta gün bu, hersey olabilir
Hee onun bir de biz fabrikayı kapattık versiyonu vardırBunu güne giden her zavallı çocuk bilir
İlk cinsel eğitimini gün teyzelerinden alan bir çocuk olarak Türkler
Ben annemle babamı basmıştımBen hic cocukkene gitmedim güne valla.
Cinsel egitimi 12 yasinda okulda gördüm. O gün halen unutmam eve geldigimde annemlere bakamiyordum utandigimdan, hemde icimde kiziyordum, "vay terbiyesizler, nasil böyle bir igrenc sey yapmis olabilirler? Hayir hayir, ben kesinlikle farkli bir sekilde bu dünyaya geldim'" diye düsünüyordum
Ben annemle babamı basmıştımDaha fazla anlatamayacağım
9-10 yaşındaydım ve annem gayet uygun bir şekilde neyin ne olduğunu anlattıOlamaz!!
Bu nasil bir travma! Ancak mecburen hepsini anlatmak zorundasin marilyn!
O zaman kac yasindaydin? Ne oldugunu kavramismiydin? Ve annen senin ile sacma sapan "benim gözüme birsey girmisti ve baban cikarmasina yardim ediyordu" tarz bir konusma yapti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?