çok yakışmışsınız ve çok güzel olmuşsun
allah mesut etsin
teşekkür ederim tatlımm :1hug:
:)mutluluklar:)
huzur sevgi bol para sağlık hepsi sizin olsun:)))))))))))))
amin canım çok teşekkürler Şeniz
burcum gelmiş hoş ve mutlu gelmiş
sonunda çember daraldı siz birbirinize ve bizde sizin mutlu fotoğraflarınıza kavuştuk
bisklet, o minik köpişler, ellerindeki kına ve tren raylarınızdaki pozunuz gerçekten harikaa
bir ömür boyu mutluluklar arkadaşım
canım arkidişi benim Şeniz
bakan gözlerini yerim senin :1hug:
sizi çeyiz topiğinden tanıyorum... ve tam size yakışacak gelinlik, pozlar, araba
ne desem bilmiyorum...muhteşem görünüyorsunuz... doğal tavırlarınıza zaten bayılıyorum daha önce de görmüştüm fotonuzu....
gelin arabası ve gelin çıkarken balon uçurma fikirleri çok güzel...gelinlikte çok yakışmış... eşinizle birbirinize olan sevginiz fotolardan bize kadar yansıdı... Allah bir ömür boyu ayırmasın birleşen ellerinizi
inşallah eğer birgün bana da nasip olrsa bende balon uçurmak istiyorum
içimizde ki aşkı gözlerimizden üstelik foto aracılığıyla görebildiyseniz ne mutlu bize :1hug:
bana dilediğiniz güzel dilekleri misliyle size yaşatsın :1hug: çok teşekkür ederim Şeniz
ne denirki sen muhteşemsin çok çok çok güzelll minyonlarca kez tebrikler hep böyle gülersiniz inşallah çok da güzel olmuşsun arkadaşım helal olsun tebrikleralkisalkisalkis
beğenmene sevnndim adaş yaaa kaydirigubbakcemile5
burcişş göbek atarken, dilek balonu uçururken ve pasta keserkende foto isterizzzzzzzzzzz
valalhi o kadar çok ekleyemem ço kyoruldum :roflol: ama bir iki karede düğünden eklerim.. nereye ekliyim karar veremedim :uhm:
Fotoğraflarınıza bayıldımm çok güzeller ya....
Allah hayırlı geçimler versinn ..
Yüzünüz hep böyle gülsün inş...
Maaşallahhh.....
amin amin amin

teşekkür ederim canımmm Şeniz
ayy bnde bayıldım herşey mükemmel.çook çook güzl olmuşsun.herşeyinle harikasın canım.allah bir ömür boyu mutlu etsin.walla böyle güzl açık havada çeklmiş resimleri görünce stüdyoda çektirdğime pişman oluorum.
bizde hiç istemedik stütyoda nişandan sonra böyle yapmaya karar verdik uzun arsyışlar sonunda bulduk bu adamı iyikie bulduk :1hug:
pozlar süper....:asigim:
allah mutluluğunuzu daim etsin....
amin canım teşekkürler Şeniz
bitanem
tahmin ettiğimden de güzel olmuşsun kuğu gibi
tarifsiz bi mutluluk bu dilerim gözlerinizdeki ışıkla sonsuza dek birbirinize bakarsınız
dilerim çoook çoook mutlu olursunuz
öpüyorum gül yanaklarından canım arkadaşım
prensesimm oyy yerim ben seni yaa demek beklediğinden güzel çıktıı Şeniz
mutluluk tüm arkadaşlarımın yakasını bırakmasın inşallahh :1hug:
ya siz müthişsiniz maşallahhhh gördüğüm en güzel düğün resimleriiii
Allah mutlulupunu daim etsinnnnn sizede böyleee ttlı bebikkk yakışırrrr
:kedi: ayy inşallahhh :sm_cool:
bakarken keyif aldıysan ne mutlu bana Şeniz
ayyy herkes burdaa :) çok beğendim inanılmaz güzel masal gibi özel katalog gibi olmuş profesyonelce bayıldım bende çok isterdim böle bişi ama malesef

bu hafta sonu düğünüm ve böle bişi ayarlayamadık normal stütyo olacak 10 adet işte fiyat olarak ne kadar tuttu bunlar ya merak ettim :)
canım biz bir arkadaş aracılığıyla ayarladık. adam bizi son model arabasıyla götürdü gelin arabamızda küçük bir sorun yaşadık hemen kendi arabasına aldı. yaklaşık 40 dakikalık yola götürdü getirdi çok ilgiliydi. 250 tl verdik. ama dediğim gibi aracı vardı arada. normalde 1000 tl yi buluyor dış mekan çekimler malesef a.s.