- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Mesela ilk zamandan bu yana düzelen bi iki bisey oldu ama daha cok yapılan haksızlıklara olduBirde diğer tarafa gidip orda çalışmaya başlamadan evvel arkadaş vs vasıtasıyla orada ne gibi muhtemel sorunlar ile karşılasacağınızı öğrenemez mısınız
Valla bu işler biraz nefretin durumuna bağlı. Sizde hangisi ağır basıyor bi bakın derim. Ben de hiç ama hiç sevmediğim vasıflı işimden ayrılıp vasıfsız işime döndüm. Vasıfsız işimde daha rahat ve mutluyum ama artık kabak tası vermeye başladı çünkü çarkın dişlisinde yerimi almam lazım artık. Düşünüyorum o mide ağrıları, öğle yemeklerini ağlaya ağlaya yemem çok kötü zamanlardı. Size tam anlamıyla şunu seçin diyemem ama biraz düşündükçe iki taraftan birine daha yakın olacaksınız o zaman istediğinizi gerçekleştirin derim.
Umarim aldığınız kararlar hep yaşayacağını guzelliklere vesile olur birinde degistirsem bu konuda degisecek birsey olmayacak daha onceki birim degidikligini farkli bi durumdan dolayı istemiştim suan yerimde falan bi sıkıntım yok artık kim cok çalışmış onlar az çalıştığında is yüküm çoğalacak doye kendimi yıpratmamakta çalışıyorum gitmek istememin sanirim tek nedeni burdakileri sevmeyisim önerileriniz icinde ayrıca teswkkurlerAh o sorumlular yok mu gerçekten benim işten ayrılmama en büyük etken şef denen o Allah’ın cezası kadındı. Eğer başka birime geçme şansınız varsa yine öncelikle onu deneyin derim. Çok bunalmışsınız belli ama iki ihtimalden birini göze almanız lazım. Ben de ayrılırken düşünmüştüm çünkü insanlar sürekli niye ayrıldın banka gibi iş bırakılır mı diyordu. Bunu atlatana kadar zor zamanlar geçirdim ama ben bankacı olamazdım. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun derim. Kararı en nihayetinde verecek olan sizsiniz maalesef elimden bu kadarı geliyor.
O cesareti alırsa gidersem umarim güzel seyler olur yoksa yeni içinden ciktim bu ruh halini çökertmek daha kotu yapacak beniDeğişiklik iyidir. Konfor alanını terketmeyen insanlar gelişemez.
Gittiğinde mutsuz olursan tecrübe edindim dersin, mutlu olursan iyi ki bu kararı almışım dersin. Şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?