Tebeşir'den Seçmeler.

tebesir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
90
0
0
49
İzmir
Aldatıyorsam Sebebi Var

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..':dance:

sırnaşık şey buda benden olsun...

Adam karisi ile birlikte doktora muayene olmaya gider.
Muayene biter ve doktor odasindan cikarak kadinin yanina gelir ve
"Kocanizin olmemesini istiyorsaniz su kagida yazdiklarimi
uygulayacaksiniz" der
1-Sabahlari guler yuzle guzel bir kahvalti hazirlayin ve ise
mutlu gitmesini saglayin.
2-Ogleleri eve geldiginde guler yuzle karsilayin ve guzel bir
öğ leyemegi ile takdir edildigini hissettirin,
boylece gunun geri kalan kismini da iyi gecirmesine yardim
edin.
3-Aksamlari eve geldiginde yemek ozellikle guzel olmali.
4-Eve gelince dinlenmesini saglayin, hatta ayaklarina masaj
yapin.
5-Haftada en az uc kere birlikte olun, eger isterse daha fazla
birlikte olun.

"Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsaniz kocanizin saglik
yonunden hicbir problemi olmayacak,yoksa durumu kotulesir" der doktor.

Eve geldiklerinde adam karisina sorar,

-"Ne dedi doktor sana?

Kadin cevaplar :

-"ölecekmissin. "

Kizlar 2 Fikrada çoooooooooook Komik:Roflol::Roflol::Roflol: Sbah Sabah Iyi Geldi Valla Bu Fikralar..teşekkürler..:Roflol:

Arkadaşlar fıkralar iyi güzel hoş da fıkralar bölümünde olması gerekmiyormuydu.

ya kadın da çok gaddarmış göz göre göre insan kocasını ölüme gönderirmi şunun şurasında üç güncük ne olur san kiklava:

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

antrenör senin fıkran benim yazdığımdan çok daha güzelmiş

tebeşir arkadaş listendeyim ve sende benim arkadaş listemdesin. eeeeee ne var diyeceksin elinin kökü var hadi ben seni aramayla bulamıyorum çömezim yaaaaaaa ya sen nerdesin arkadaşım ancak böyle ulaşmayı bildim. eski dostları aradım bu gün ben sizi özledim ilk göz ağrılarım sizde beni özlediyseniz beni duyun ltfennnnnnnnnn:asigim:

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…