Cok tesekkur ediyorum oncelikle. Hayir beni aramadi yada yazmadi.Oncelikle size ve oglunuza gecmis olsun.
Bu arkadasiniz sizin ve oglunuzun ameliyat olacagini izne ayrilmadan evvel duymustur diye tahmin ediyorum. Size gecmis olsun dilegini iletti mi?
Siz yinede gozunuz aydın deyin.Merhaba kizlar,
Gece gece kafamda dolasan bir konu var fikirlerinizi merak ediyorum.
İs yerinde aramizin limoni / mesafeli oldugu bir arkadas var ismi X olsun. 2,5 hafta kadar once baska bir arkadas tarafindan “xin bebeginin cinsiyeti belli olmus erkekmis” soylenmis bir cumleyle hamile oldugunu ogrendim. Hayirli olsun ne guzel fln diye gecistirdim ama giybet sonucu ogrendigim icin xi arayip yada mesaj atip tebrik etmedim.
Sonrasinda oglum ve ben sirayla ameliyat olduk. 2 haftadir raporluyum. Pazartesi raporum bitiyor ilk kez yuz yuze gelecegiz. Sizce bana soylemese de aa haberini aldim tebrikler fln desem mi yoksa bilmemezlige mi gelsem?
Cok tesekkur ediyorum oncelikle. Hayir beni aramadi yada yazmadi.
Geçmiş olsun. O size geçmiş olsun dileklerini iletirse tebrik edersiniz yoksa ben olsam etmezdimCok tesekkur ediyorum oncelikle. Hayir beni aramadi yada yazmadi.
Hayır kesinlikle söyleme kendini bulunmaz Hint kumaşı zannederMerhaba kizlar,
Gece gece kafamda dolasan bir konu var fikirlerinizi merak ediyorum.
İs yerinde aramizin limoni / mesafeli oldugu bir arkadas var ismi X olsun. 2,5 hafta kadar once baska bir arkadas tarafindan “xin bebeginin cinsiyeti belli olmus erkekmis” soylenmis bir cumleyle hamile oldugunu ogrendim. Hayirli olsun ne guzel fln diye gecistirdim ama giybet sonucu ogrendigim icin xi arayip yada mesaj atip tebrik etmedim.
Sonrasinda oglum ve ben sirayla ameliyat olduk. 2 haftadir raporluyum. Pazartesi raporum bitiyor ilk kez yuz yuze gelecegiz. Sizce bana soylemese de aa haberini aldim tebrikler fln desem mi yoksa bilmemezlige mi gelsem?
2 sene önce işle ilgili bir problem yaşamıştım şef yardımcısıyla, müdüre şikayet fln etmiştim. X de şef yardımcıyla kanki olduğu için bana soğuk yapmıştı ben de diyalogu merhaba merhabaya indirmiştim. Ama bir süredir daha samimiydik arada sohbet ediyorduk iş dışı konularda ama yemeğe/çaya birlikte çıkacak kadar da samimi değiliz.Aranızın ne için bozulduğu önemli
Çok çocukça davranmış. İki kişi arasındaki probleme karışmaması gerekirdi. Ama tamamen küsmemişsiniz halen az da olsa sohbetiniz varmış. O yüzden denk gelince tebrik ederdim ben olsam.2 sene önce işle ilgili bir problem yaşamıştım şef yardımcısıyla, müdüre şikayet fln etmiştim. X de şef yardımcıyla kanki olduğu için bana soğuk yapmıştı ben de diyalogu merhaba merhabaya indirmiştim. Ama bir süredir daha samimiydik arada sohbet ediyorduk iş dışı konularda ama yemeğe/çaya birlikte çıkacak kadar da samimi değiliz.
O zaman, eğer ki sizi biliyor ve geçmiş olsun dileklerini iletmediyse siz, ona insanlığı öğretin. Tebriklerinizi iletin..Cok tesekkur ediyorum oncelikle. Hayir beni aramadi yada yazmadi.
Bazı insanlar ne yaparsanız yapın öğrenmiyor.Aranız da limoniyse hep olaya kötü tarafından bakıyorlar.Ne yaparsanız sizi suçluyorlar.Kötü niyetle yaklaştığınızı düşünüyorlar.O zaman, eğer ki sizi biliyor ve geçmiş olsun dileklerini iletmediyse siz, ona insanlığı öğretin. Tebriklerinizi iletin..
Bazıları da nezaketi böyle öğrenir..
4,5 yaşında oğlum bademcik ve geniz eti alındı ameliyatta. Ben de septoplasti ve konka ameliyatı oldum. Burnumdan kemik ve kıkırdak parçaları alındı etler de yakıldı, sinüslere de girip temizlediler. İkimiz de birer gece hastanede yattık.Özel değilse siz ve oğlunuz ne ameliyatı geçirdiniz? Oğlunuz kaç yaşinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?