• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüzcü sapığın adresini Twitter da birine versem başım belaya girermi?

Birisi2504

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
24
4
1
19
Twitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest

Twitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Sapık mı istedi adresi, kim istedi? Anlayamadım. Kim kimin adresini istedi?

Vermeyin adresi zaten devletin verdiği bir ceza var.(asla yeterli degil).ama birde sizin mahallenizmis ordan sizi de bulursa daha kotu olaylar yasayabilirsiniz.Sapiga bir şey yaparsa oda size bilenebilir ayrıca.Birde bence yaşadığınız yerden tasinmaniz gerekiyor.Yoksaa sürekli karşılaşacaksınız.

Vermeyin adresi zaten devletin verdiği bir ceza var.(asla yeterli degil).ama birde sizin mahallenizmis ordan sizi de bulursa daha kotu olaylar yasayabilirsiniz.Sapiga bir şey yaparsa oda size bilenebilir ayrıca.Birde bence yaşadığınız yerden tasinmaniz gerekiyor.Yoksaa sürekli karşılaşacaksınız.
Sürekli karşılasacak mesafede yakın değiliz ama evimi biliyor

Çok geçmiş olsun. Verilen ceza asla yeterli değil ama adamın kişisel bilgilerini verirseniz sizin de başınız belaya girer. Bir de yeni dertler eklenmesin bunca olayın üstüne.

Aaaa ben bunu demin gördüm size o tweetin altına yazan kadın hakları hesabına sorun onlar avukatlarla çalışıyorlar

Ek: çok geçmiş olsun

Tacizciler aftan mı yararlanacakmış 🤬

Vermeyin kimseye .

Bir başkasının evladını ,kocasını, babasını öyle pisliklere bulaştırmayın.dövmeye die gelecem demiş ama siz adresi verirseniz gelse belkide canından olacak o kişi neyle karsılacagını bilmiyor .
karşıdaki deliyse siz akılı olun

Sizi rahatsız ederse şikayet edersiniz malesef adalet yok bu ülkede Ama şuan gelmez izinde olduğu bi süreci riske etmez muhtemelen sizde başkasını riske atmayın

Tabi ki vermeyin ne alaka gelip dövecek mantıklı mı sizce. Cezayı insanlar vermiyor vermemeli

Yazılanlara katılıyorum ayrıca o isteyen kişinin de sapık olmadığı ne malum
Belki sizin adresinizi öğrenmeye çalışıyor

Ya da dövse öldürse
Tam tersi sapık tarafından öldürülse
Çoluk çocuk ya da başka kadının da zarar görme ihtimali var

Hiç o işlere girmeyin

Çok geçmiş olsun cezalar için artık diyecek bir şey bulamıyoruz
Tükendik bittik

Back
X