• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüzcü sapığın adresini Twitter da birine versem başım belaya girermi?

Twitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Twitterı gördüm, yalnızca avukatlarla iletişimde ol ortalıkta adres paylaşımı falan yapma

Twitter da sesimi duyurmak için yaşadığım kaçırılma taciz olayını anlattım baya destek geldi ancak biri sapığın adresini istedi versem başım belaya girermi bide o sapık bizim mahallede oturuyor çok korkuyorum ceza aldı aslında mahkemede, 1 senedir içerideydi Ama bugün polis aradı 10 günlüğüne ailesini ziyarete gelmiş sonra da 1 sene açık cezaevinde kalicak eğer af yasası çıkarsa bikac ay sonra serbest
Çok geçmiş olsun... Yaşadıklarına üzüldüm ve o şerefsiz ile ilgili verilen karar sinirlerimi zıplattı. Adresini verme, bir avukat ile görüş mutlaka.

Twitterda bir adam o sapigin adresini istedi dövmek için fln galiba
Kimseye adres falan vermeyin. Sizden adres isteyen kişinin de normal olmama ihtimali çok yüksek. Mümkünse kendi adresinizi değiştirin. Polis dışında kimseyle muhatap olmayın.

Okumuştum sizin yazıyı. Adam servis sürücüsü bu kızcağız tek kalıyor. Kaçırmaya çalışıyor kız kendisini kapıdan atıyor.

Paramız yok fakiriz ailem bidaha bisey yapmaya cesaret edemez diyor
Öncelikle kimseye adres falan vermeyin tabi ki. Kimin ne olduğu, ne yapacağı belli olmaz. Sonrasında azmettirici olarak siz suçlu duruma düşebilirsiniz, adam sizi şikayet edebilir. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.
İkinci olarak da ailenizin bu rahatlığı beni benden aldı. Ülkede bu kadar manyak varken nasıl bu kadar emin bir şey yapmaya cesareti olmayacağına?
Çok geçmiş olsun bu arada, çok üzüldüm. Bu şerefsizlerin bu kadar az ceza almasına, aftan yararlanıp çıkacak olmasına o kadar çok sinirleniyorum ki! Adaletin a'sı bile kalmamış malesef bu ülkede.

Adresi isteyen adamın niyetini bilemezsiniz,belkide sapığın çocuğuna eşine annesine kardeşine vs zarar verecek sonuçta onlar masum,hedef göstermişsiniz kin ve nefrete sebep olmuşsunuz üstüne adresini verirseniz suçlu olursunuz elbetteki,onun dışında verilen ceza tabiki çok az heleki bir sapığın bu kadar rahat dışarıda gezmesi hiç iyi değil,adam rızası dışında bir insana saldırıp taciz ve t..cvzde bulunabilecek kadar sağlıksız saldırgan bir psikolojiye sahipse eşinden çocuklarından ve toplumdan uzak tutulmalı,sonuçta sapkınlığın her türlüsü tedavi edilebiliyormu bilmiyorum ama kontrol altında tutulmalı,oradan uzaklaşın diyelim verilen ceza az diyelim ne diyelim denecekte bişey yokki,geçmiş olsun.

Twitterda bir adam o sapigin adresini istedi dövmek için fln galiba
Allah korusun ya sapığın bir tanıdığı ise? Adresi vermeyin tabii ki. Belki kendini dövdürüp, suçu size atacak. Sonuçta adresi verdiğinizi kanıtlayabilir eğer tanıdığına sordurduysa. Geçmiş olsun çok üzüldüm.

Back
X