Adet olmadım düzensiz oluyodum ama yorgunluk var mide eksimesi var ve çok korkuyorum 1 ay olmadı daha bence riskli olmaz nspmam gerekiyo evdeKesinlikle ailenin bilmesi gerekiyor. Şikayetçi olmalısın. Öyle evde düşük yapmakta kolay bir şey değil canından olabilirsin. Hamile misin değil misin önce ondan emin ol.
Kaç yaşındasın? Yanlış yoldan gidiyorsun bence sakın kendi başına iş yapmaya kalkma daha ciddi sorunlara yol açarsın. En iyisi bir test al yap ona göre ilerlersin. Tecavüzden bahsediyorsun kesinlikle suç duyurusunda bulunman lazımAdet olmadım düzensiz oluyodum ama yorgunluk var mide eksimesi var ve çok korkuyorum 1 ay olmadı daha bence riskli olmaz nspmam gerekiyo evde
Kaç yaşındasın? Yanlış yoldan gidiyorsun bence sakın kendi başına iş yapmaya kalkma daha ciddi sorunlara yol açarsın. En iyisi bir test al yap ona göre ilerlersin. Tecavüzden bahsediyorsun kesinlikle suç duyurusunda bulunman lazım
17 aileme soylersem benim için kötü olur lütfen yardımcı olurmusun kimseye anlatamıyorum testide binkacgun sonra yapicamKaç yaşındasın? Yanlış yoldan gidiyorsun bence sakın kendi başına iş yapmaya kalkma daha ciddi sorunlara yol açarsın. En iyisi bir test al yap ona göre ilerlersin. Tecavüzden bahsediyorsun kesinlikle suç duyurusunda bulunman lazım
Ne demek riskli olmaz? Kaç defa bebek düşürdün de riskini biliyorsun?Adet olmadım düzensiz oluyodum ama yorgunluk var mide eksimesi var ve çok korkuyorum 1 ay olmadı daha bence riskli olmaz nspmam gerekiyo evde
Testi hemen yapın, niye bekliyorsunuz? Tecavüz ise ailenize ve adli mercilere bildirin.17 aileme soylersem benim için kötü olur lütfen yardımcı olurmusun kimseye anlatamıyorum testide binkacgun sonra yapicam
Aileme soyleyemem bı yol söyleyin bana lütfenNe demek riskli olmaz? Kaç defa bebek düşürdün de riskini biliyorsun?
Bu nasıl bilgisizlik?
Acil ailene haber ver. Allahım korusun başına bir iş gelebilir!!!
Senin için neden kötü olur? Bu karşı tarafın suçu, ırz düşmanlığı. Baktın ailen yanında değil hemen yetkili kurumlara başvur. Bu işin peşini sakın bırakma, haklıyken haksız duruma düşürme. Tehlikeli işler de yapma17 aileme soylersem benim için kötü olur lütfen yardımcı olurmusun kimseye anlatamıyorum testide binkacgun sonra yapicam
Köydeyim eczane yok burdaTesti birkaç gün sonra yapacakmış sanırsın tedavi görmüş de negatif görmekten korkuyor konu fakr tamamen
DerkenTecavüz olduğuna emin misin?
DerkenTecavüz olduğuna emin misin?
Soylemiyecegini biliyordur o kişi bu tecavüzü tekrarlar daha da beter olur
Aileden birimi akraba falan ??
Neden söylemiyorsunuz hadi hamileyseniz ne olucak peki ??
Bebek düşürmek ne demek hadi size bir sey olursa ??
Tabiki bu yazdiklariniz doğruysa onuda bilmiyoruz doğru diye bu soruları soruyorum.. Yakın cevreden
Ailenden biri mi?Derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?