tecavuze ugramıs bir kadın terkedilmelimidir

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
evliyken veya beraberlik yasarken baska biri tarafından tecavuze ugramıs bir kadının esi veya sevgilisi tarafından terkedilmesi normalmidir :olmaz: gecenlerde bir yakınımla konusurken tanık oldum aynen bunu soyledi esim tecavuze ugrasa ayrılırım cok sasırdım ve adam gibi olan erkeklerin bu yonde dusundugunden bahsetti :olmaz: bana gore tam tersi ama neyse simdi size soruyorum bu durumu bu tarz dusunen erkekler tabiki var sizce haklılarmı yoksa buyuk bir sacmalıkmı..erkekler bu durumu kaldıramazmıs bide kadına sorsalar..

bence ayrılma o kişiye ikinci bir yıkım olur...
bilmiyorum erkek aklı ne düşünür ama ben olsam ayrılmazdım heralde yaa eğer ki çok seviyorsam...
sonuçta o kişi ile istekli bir beraberlik yaşamadı ki bayan...
ay bak aklıma takıldı aşkıma sorayım ben bu konuyu o ne düşünüyor
erkek mantığı ile...
Aman Rabbim kimselere vermesin inşallah

kadını mal gibi görüyosa normaldir. o malı başkası kullansa (!) adam da bir daha o malı kullanamaz hale gelir.

kadını insan gibi görüyorsa bir erkek, zaten bunu düşünmek aklına bile gelmez. eşinin yaralarını sarmaktan başka derdi olmaz.

kadının yasadıgı seyi bir erkek o anda tahmin edemes cok kotu bir durum eger buna ragmen kendini dusunuyorsa bırakır zaten o adamdan bana gore es veya sevgili olmas

kadını mal gibi görüyosa normaldir. o malı başkası kullansa (!) adam da bir daha o malı kullanamaz hale gelir.

kadını insan gibi görüyorsa bir erkek, zaten bunu düşünmek aklına bile gelmez. eşinin yaralarını sarmaktan başka derdi olmaz.

wowww harika bir cevap alkisalkisalkis
erkeklere kapak olsun
laelaelaelaelae

kadın kendimi istemiş
gel benle olmu demiş
tecavüze uğramış zorla istemeden
e zaten bu durum kadın için bi yıkım
kabul etmesi zaten zor
adama noluyormuş neyi kaldıramıomuş
adam gibi adam kaldırmaz saçma bi laf
adam gibi adam karısına sevgilisine sahip çıkar
ortada bi aldatma yok
zorla yapılan bir eylem var

ben bu soruyu eşime sormuştum...senide kendimide öldürürüm demişti..
şimdi yorumlar benim üzerime dönmesin lütfen...
benim eşim aşırı kıskanç.başkasının bana dokunmuş olma ihtimalini bile düşünerek yaşayamaz..
bu durum onun beni öldürmesini haklı kılmaz. ama benim eşim biraz delidir bu konularda.

valla bu çok ince bi konu biz kadın olarak evet bırakmasın driz ama abimizin yada kardeşimizin sevgilisi olsa yoooook istemeyiz bunun örneğini çok gördüm

ben bu soruyu eşime sormuştum...senide kendimide öldürürüm demişti..
şimdi yorumlar benim üzerime dönmesin lütfen...
benim eşim aşırı kıskanç.başkasının bana dokunmuş olma ihtimalini bile düşünerek yaşayamaz..
bu durum onun beni öldürmesini haklı kılmaz. ama benim eşim biraz delidir bu konularda.

esin yanlıs dusunmus sanmıyorum allah korusun boyle bir durumda boyle birsey yapacagını bilmiyorumkismile

valla bu çok ince bi konu biz kadın olarak evet bırakmasın driz ama abimizin yada kardeşimizin sevgilisi olsa yoooook istemeyiz bunun örneğini çok gördüm

benim erkek arkadasım hayatta bırakmam diyor..konu gectiginde babamda olurmu oyle sey bırakırlırmı demisti bırakırım diyen erkekler kendini dusunuyor bence

ben de bu konuyu nişanlımla konuşmuştum
isteyerek başına gelen bi durum olmadığı için
sahip çıkardım dedi
herkesin fikri farklı demekki
bu duumu kaldırmak gerçketen zordur
ama terketme sebeb değildir bence

tecavuze ugradı diye bırakır allah sonra aynısını verir basına dunyada erkeklerinde basına gelebiliyor bu tarz durumlar hic belli olmaz:)

ben bırakanın insani duygularından şüphe ederim.

Kesinlikle katılmıyorum benimde kardeşim var kız arkadaışının başına bişey gelse ailece destek oluruz, böyle saçma bişeymi olur? Kadın istemediği bir şey yaşadı diye ona kirlenmiş mendil muamelesi ancak ilkel insanların düşüncesidir..

Kesinlikle katılmıyorum benimde kardeşim var kız arkadaışının başına bişey gelse ailece destek oluruz, böyle saçma bişeymi olur? Kadın istemediği bir şey yaşadı diye ona kirlenmiş mendil muamelesi ancak ilkel insanların düşüncesidir..

ikel veya değil bunun örneğini çok gördüm işte ben hatta çevremde de gördüm
kimse istemez tabi böe bi durum başına gelsin
benim kendi fikrim şöyle ki
bu tecavüzün nedeni araştırılmalı
şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var
eğer gerçekten tecavüze uğramış kızar varsa tabiki eş,inin sevgilisinin sonsuz desteği gerek
ama bazı kadınlar var ki inanın çok pişkin
böyle bi kadın vardı 4 ayrı kişi ayrı zamanda ve ayrı mekanda yecavüz etmiş kardeşim senden başka kadın mı yok yani niye sen diye düşünmüyo değil insan

ikel veya değil bunun örneğini çok gördüm işte ben hatta çevremde de gördüm
kimse istemez tabi böe bi durum başına gelsin
benim kendi fikrim şöyle ki
bu tecavüzün nedeni araştırılmalı
şöyleki bazı bayanlar resmen bunun için kaşınıyo karşıdaki adamn yapınca o an sesini çıkartmayıpta tecavüz süsü veren de bi çok insan var
eğer gerçekten tecavüze uğramış kızar varsa tabiki eş,inin sevgilisinin sonsuz desteği gerek
ama bazı kadınlar var ki inanın çok pişkin
böyle bi kadın vardı 4 ayrı kişi ayrı zamanda ve ayrı mekanda yecavüz etmiş kardeşim senden başka kadın mı yok yani niye sen diye düşünmüyo değil insan

bazı bayanlar bunun icin kasınıyor lafınız olamamıs hicbirkadın bunu istemes yapanda kendi istegiyle yapar zaten tecavuzu haklı cıkaracak bir neden yok..hayat kadınına dahi tecavuz etmenin cezası var neticede

Bu yüzden ayrılan erkeğe "erkek" demek haksızlık olur... alsanaalsanasmile

Kadını mal gibi gören züppelerden nefret ediyorum... :umursamaz:

Kızlar bu konunun gelecegini iyi görmüyorum diyerek yok oluyorum buradan:D
KK dan ayrı kalmak istemem de sahsen.zemuszemus

bazı bayanlar bunun icin kasınıyor lafınız olamamıs hicbirkadın bunu istemes yapanda kendi istegiyle yapar zaten tecavuzu haklı cıkaracak bir neden yok..hayat kadınına dahi tecavuz etmenin cezası var neticede

zaten kaşınıyodan kastım kaşınıyo evet ona tecavüz edilmesi gerkiyo anlamıda değilki
sanırım yanlış anladın canım
bende bi bayanım ve hiçbir kadının bunu haketmediğini senin kadar düüşünüyorum tabiki
benim kaşınmaktan kastım bazı kızlarımız ve kadınlarımız olmadık ilişkiler yaşayıpyani kedi isteğiyle sonunda tecavüz süsü verebiliyo
çünkü tecavüz edilen bi bayan hep masumdur aslında ve o bayana hem bu dünyada hem diğer dünyada çok büyük mükafat vardır çünkü yaşayabileceği en kötü şeyi yaşamıştır zaten
benim lafım doğru durmayan kızlarımıza
yani yapıp yapıpta tecavüz edilmiş masumluğuna bürünenlere
bence onllar bu masumiyeti haketmiyo

Back
X