- Konu Sahibi lakeoftears
-
Bu tecavüz,kürtaj la ilgili konu açma,kapama yarışını kim kazanacak acaba.... Bu konuyu burda enine,boyuna tartışmak kime ne fayda getirecek? Kürtaja evet diyenler ya da hayır diyenler fikrini değiştirecek mi burda konu açıldı diye? Kesinlikle HAYIR... Gerçekten bir şeyler yapmak,sesimizi duyurmak istiyorsak bu forumun dışına çıkmalıyız sanırım... Sayın başbakanımız ya da değerli milletvekillerimiz gelip kk yı onurlandırıp kim ne düşünüyor demez zannımca...
Tecavüz sonucu doğan çocuklara bakacakmış devlet.
Normal doğupta,annesiz babasız kalan çocuklara bakabiliyor mu acaba?
Kendi yurtlarından haberi yok bu adamların.
O yurtlarda kalanlara tecavüzü engelleyebiliyor mu?
Minicik çocuklara tecavüz edenleri birkaç sene yatırıp,
elini kolunu sallayarak dışarıya salarken,hiçbir yaptırım uygulayamazken,
onlarca kişinin tecavüzüne uğrayanı suçlu bulurken,
kalkmış bunu mu söylüyor devlet.
Tecavüz sonucu doğan çocuklara bakmanın teminatını vereceğine,
tecavüzü engellemenin teminatını versinler de o zaman aaaaa ne güzel
vatandaş için birşeyler yapılıyor diyelim.
Mesele kürtaja evet hayır meselesi değil ki.
Devletin bedenim üzerinde tasarruf sahibi olmaya çalışması.
Karşı da olunsa, taraftar da olunsa "tecavüze uğrayan doğursun" gibi hadsizce bir açıklamaya tepki gösterilmeli.
'tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar'
Bir bakan sözü ,hem de sağlık bakanının sözü.
Birileri tehlikenin farkında mısınız derken gülüyoduk aman ne tehlikesi diye.Her yapılanda artık bu kadarı da olmaz daha fazla ne olacak diyorum ki,her seferinde çıtayı yükseltiyorlar.
Eğer ki bir bakan böyle bir laf edebiliyorsa ve toplum içinde bunu destekleyenler varsa burası benim ülkem olamaz artık.
İlk defa nefret ettim bu ülkede yaşamaktan.Gerçi konu silinecek biliyorum ,Çünkü korku imparatorluğunda yaşıyoruz.Sadece kadınları ilgilendiren bir mevzu kadınlara ait bir forumda tartışılamayacak,bunun farkındayım ama yine de paylaşmak istedim.
Bu şahsın 6 çocuğu var kızlarının başına gelse doğurtup devletin elime mi verecek alın bakın diye
aslında konu parti konusu da değil.lütfen AKP ye oy vermiş ve hala beğenen kadınlar siz de bu duruma karşı durun.. bu siyaset değil KADIN sorunu..
hatta ben AKP KADIN KOLLARININ DA DESTEĞİNİ BEKLİYORUM BU KONUDA..
Mesele kürtaja evet hayır meselesi değil ki.
Devletin bedenim üzerinde tasarruf sahibi olmaya çalışması.
Karşı da olunsa, taraftar da olunsa "tecavüze uğrayan doğursun" gibi hadsizce bir açıklamaya tepki gösterilmeli.
Kesinlikle katılıyorum ben de bu sabah okudum o cümleyi ve kanım dondu. Bunu diyen bir bakan ürkünç!!!'tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar'
Bir bakan sözü ,hem de sağlık bakanının sözü.
Birileri tehlikenin farkında mısınız derken gülüyoduk aman ne tehlikesi diye.Her yapılanda artık bu kadarı da olmaz daha fazla ne olacak diyorum ki,her seferinde çıtayı yükseltiyorlar.
Eğer ki bir bakan böyle bir laf edebiliyorsa ve toplum içinde bunu destekleyenler varsa burası benim ülkem olamaz artık.
İlk defa nefret ettim bu ülkede yaşamaktan.Gerçi konu silinecek biliyorum ,Çünkü korku imparatorluğunda yaşıyoruz.Sadece kadınları ilgilendiren bir mevzu kadınlara ait bir forumda tartışılamayacak,bunun farkındayım ama yine de paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?