Tecnesyum'un Kilolarla Savaşı Ve Diyet Günlüğü

tecnesyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
349
27
98
İstanbul
Merhaba Kızlar;

Ben 24 yaşındayım.Kendimi bildim bileli kiloluyum.Günlük yaşantımda kilolarımdan nedense hiç bir rahatsızlık hissetmezdim takii alışverişe gidip beğendiğim hiç birşeyin olamayışına kadar.O an karar alır rejim yapacağım diye en fazla 3 gün sürerdi.Üniversiteden mezun oldum 94 kilo iş hayatına atıldık felan tekrar rejime başladım 86 kiloya indim, o sıralar hayatıma erkek arkadaşım girdi o da 83 kiloydu.ben tekrar kilo almaya başladım 3 yılda 98 kiloyu gördüm 164 cm boyumla,erkek arkadaşımda 100 kilo oldu,anlıyacağınız biririmize fazlasıyla yaradık.. 2011'İN ekim ayı idi,artık kilolarımı taşıyamıyordum,göbeğim kat kat basenler deseniz 2 kişilik yer kaplıyor. Artık gerçekten dur demenin vakti gelmiş geçiyordu ve hızlı bir kararla rejim yapmaya başladım 2 ayda 98 kilodan 86 kilo düştüm. 12 kilo verdim 48 bedenden 44 bedene düştüm,Kış boyunnca kilomu korumaya çalıştım ama 2 kilo alıyor sonra tekrar veriyorum derken 1 ay önce kilo almaya başladığımı anladım tartı tekrar 92 kiloyu gözteriyordu. Ben sağlıkçı olduğum için sürekli hastanedeyim,hastanemize yeni bir diyetisyen başladı ve bana seni 5 ayda 65 kiloya düşürücem dedi.Şaunda kararlı ve azimli bir şekilde diyetteyim 1,5 ay önce 92 kilo ile başladım şuanda 86,2 kiloyum. Arkadaşlarda sağolsunlar gaza getirdiler eylülde 7 'li arkamlara inmem gerekiyor ve en önemlisi 1 kasımda 69 kilo olmam lazım iddaya girdik.Anlıyacağınız hem kendimi motive etmek hemde gün içinde neler yediğimi takip etmek adına bu sayfayı açmaya karar verdim eğer bana eşlik etmek isteyenleriniz olursa sayfam açık beraber diyet anılarımzıı paylaşabiliriz.

SAHUR : 2 dilim kepek ekmeği
2 parmak uzunluğunda beyaz peynir
Sınırsız salata ve domates
Ve içebildiğim kadar su :)

İftarda görüşmek üzere

Canım benim umuyorum ki tez zamanda isteğine kavuşursun :) benim de 10 kilocuk fazlam var ama ilk hedefim 70. Bakalım zaman kısıtlamam yok :) Rahat rahat spor ile ve yediklerimden az az kısarak vermeye çalışıyorum :) Umuyorum hep birlikte hedef rakamları görürüz :)

canım benim inşallah hep beraber kısa sürede geri almamak şartı ile kurtuluruz kilolarımızdan

08/08/2012

dün iftarda : 4 yk mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 adet köfte
3-4 çatal salata ve 4 sb su

ara : sade türk kahvesi ve 1 küçük lokum

bu sabah tartıldım 84,900 gr

sahur : 2 dılım ekmek
1 ince dilim kaşar
4 adet sucuk ve 1 adet nektari

iftar : yarım kepçe mercimek çorbası
3 yk fasulye
4 sb su
2 yk çörek otlu yoğurt ve salata

sahur: 1 dilim ekmek
2 kk peynir
6-7 adet siyah üzüm

iftar : yoğurtlu semız otu salatası
150 gr tavuk göğsü közde pişmiş

ara : çeyrek dilim armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…