Tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Mrb kızlar
Direk konuma başlıyorum
Bulunduğum ilde normal dogum yapabileceğim Güvenilir bir hastane yok daha doğrusu bi tane düzgün özel hastane var orda ki ebelerinde pek fazla normal dogum tecrübesi yok geneli bu konuda sıkıntılı ki bunu bana doktorum da itiraf ediyor
Gelelim fikirlerinizi almak istediğim konuya ;
Bulunduğum il e bir saat mesafede daha geniş imkanları olan baska bir il var ben burda bi hastaneye gitsem kendimi ve bebeğimi riske atmış olur muyum ?
Doktorum bu konuya pek sıcak bakmadı Her an hersey olabilir bi de Aralık a geliyor dogum ve kıs Ayı yine risk dedi
Sizlerden benim gibi böyle mesafeli bi yerde dogum yapan var mi ?
Ne yapsam kafam cok Karışık
Ilk doğumum beni kafalarına göre kesip biçsinler istemiyorum takdir Allahtan elbet ama tedbir de bizden değil mi?

Son düzenleme:
Suan ki dr lazerli dikis yapmiyor mu kafalarina gore kesmelernden korkuyorsun..uzak mesafe hast. Herzmn zordur cnm cunku digumdan sonra bile sik sik gitmen gerekecek o yuzden iyi dusun

Suan ki dr lazerli dikis yapmiyor mu kafalarina gore kesmelernden korkuyorsun..uzak mesafe hast. Herzmn zordur cnm cunku digumdan sonra bile sik sik gitmen gerekecek o yuzden iyi dusun

Yok sanırım yapmıyorlar
Zor olur diyorsun yani

Yok sanırım yapmıyorlar
Zor olur diyorsun yani
Evet cnm zor olur ama ama normal dikis yapiyolarsa oda kotu cok cirkin duruyor cunku.baska bi ihtimal dogumu orda yapip sonra sevkini bulundugun yerdeki hast.aldiricaksin cunku bebisi sik sik goturmen gerkicek..isitme testi kalca ultr.vs falan .gerci baktimda daha digumuna var belki normal yaparsin dikise fln gerek kalmaz simdiden nie korkuyosun ki

Canım zatennormal dogum düşünüyorum inşallah
Asil sorun bu zaten ebelerin normal dogum tecrübesi yok hep Sezeryan yapıyorlar bende normal olursa burda ki hastaneye güvenemiyorum

Doğumun normal mi olacak sezeryan mı?
Eğer sezeryan olursan ve günü belli olursa uzaktaki hastaneye gidebilirsin.
Ben de eşim genelde iş için uzak mesafedeki ilçelere gittiği için belki doğum başlar yetişemezsek diye günü belirleyip sezeryan oldum.

Normal doğum tecrübesi olmayan hemşireler olursa sancılardan ağrılardan sonra bir de sezeryana girersen daha zor olur diye düşünüyorum.

Kış ayı ve normal doğum olması başka il için risk.
1 saat karda buzda kaç saat olur kimbilir.
Tabi kar olur mu onu da bilemiyoruz ama.

annem beni 35 yıl önce ocak ayında doğurmuş

bulunduğu ilçede doktor moktor yok

ambulans ile gitmişler; hastaneye girdikten yarım saat sonra doğurmuş

hızlı doğuran bir bünye iseniz yolda doğurursanız ya

hani deseniz ki annem orada bir ay önce gider yerleşirim ona o zaman olur da

doğum başlayınca gitmek zor olabilir

zor olmasa bile siz kendinizi sıkarsınız daha zor olabilir

Normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa ama henüz belli değil suan Durusu da tersmis ama ben normale alıştırıyorum kendimi eger düzelmezse mecbur sezeryan
Iste bende iki katı acı çekmek istemiyorum acaba sancılar başlayınca yola çıksam yolculuk sıkıntı çıkarır mi ki

doğumdan önceki haftalarda o ilde kalsanız?
eşyalı ev falan tutup?
Eşim çalıştığı icin Yanımda olması acısından bu mümkün değil gibi
Bir saatlik bir mesafe sorun olmaz diye düşünmüştüm ben hep ama doktor öyle deyince bi afalladım

Evet risk almış Olacağım eger Orayı tercih edersen

Kış ayı ve normal doğum olması başka il için risk.
1 saat karda buzda kaç saat olur kimbilir.
Tabi kar olur mu onu da bilemiyoruz ama.
Herseyi hesap etmek gerekiyor tabi ki bu durumda
Hic net olan birsey yok
Zaten ilçede oturuyorum simdi ki hastane de 20 25 dk mesafede olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…