Suan ki dr lazerli dikis yapmiyor mu kafalarina gore kesmelernden korkuyorsun..uzak mesafe hast. Herzmn zordur cnm cunku digumdan sonra bile sik sik gitmen gerekecek o yuzden iyi dusun
Evet cnm zor olur ama ama normal dikis yapiyolarsa oda kotu cok cirkin duruyor cunku.baska bi ihtimal dogumu orda yapip sonra sevkini bulundugun yerdeki hast.aldiricaksin cunku bebisi sik sik goturmen gerkicek..isitme testi kalca ultr.vs falan .gerci baktimda daha digumuna var belki normal yaparsin dikise fln gerek kalmaz simdiden nie korkuyosun kiYok sanırım yapmıyorlar
Zor olur diyorsun yani
Canım zatennormal dogum düşünüyorum inşallahEvet cnm zor olur ama ama normal dikis yapiyolarsa oda kotu cok cirkin duruyor cunku.baska bi ihtimal dogumu orda yapip sonra sevkini bulundugun yerdeki hast.aldiricaksin cunku bebisi sik sik goturmen gerkicek..isitme testi kalca ultr.vs falan .gerci baktimda daha digumuna var belki normal yaparsin dikise fln gerek kalmaz simdiden nie korkuyosun ki
O zmn digerinkine git cnm sakaya gelmez bu islerCanım zatennormal dogum düşünüyorum inşallah
Asil sorun bu zaten ebelerin normal dogum tecrübesi yok hep Sezeryan yapıyorlar bende normal olursa burda ki hastaneye güvenemiyorum
Normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa ama henüz belli değil suan Durusu da tersmis ama ben normale alıştırıyorum kendimi eger düzelmezse mecbur sezeryanDoğumun normal mi olacak sezeryan mı?
Eğer sezeryan olursan ve günü belli olursa uzaktaki hastaneye gidebilirsin.
Ben de eşim genelde iş için uzak mesafedeki ilçelere gittiği için belki doğum başlar yetişemezsek diye günü belirleyip sezeryan oldum.
Normal doğum tecrübesi olmayan hemşireler olursa sancılardan ağrılardan sonra bir de sezeryana girersen daha zor olur diye düşünüyorum.
Eşim çalıştığı icin Yanımda olması acısından bu mümkün değil gibidoğumdan önceki haftalarda o ilde kalsanız?
eşyalı ev falan tutup?
Iste bunların hepsi sıkıntı yaaSanciniz sıklasirsa bir saatlik yol arabada nasil gecer bilemedim
Evet risk almış Olacağım eger Orayı tercih edersenannem beni 35 yıl önce ocak ayında doğurmuş
bulunduğu ilçede doktor moktor yok
ambulans ile gitmişler; hastaneye girdikten yarım saat sonra doğurmuş
hızlı doğuran bir bünye iseniz yolda doğurursanız ya
hani deseniz ki annem orada bir ay önce gider yerleşirim ona o zaman olur da
doğum başlayınca gitmek zor olabilir
zor olmasa bile siz kendinizi sıkarsınız daha zor olabilir
Herseyi hesap etmek gerekiyor tabi ki bu durumdaKış ayı ve normal doğum olması başka il için risk.
1 saat karda buzda kaç saat olur kimbilir.
Tabi kar olur mu onu da bilemiyoruz ama.
Bide sanci sirasinda hareket etmek istiyor insan oturdugun yerde oturamiyorsun bunlari goz onune al.Bence bir saatlik yol risk.Iste bunların hepsi sıkıntı yaa
Hep sen cok evhamlasın diyorlar ama can yani bu da
Anladım canım Haklısın galibaBide sanci sirasinda hareket etmek istiyor insan oturdugun yerde oturamiyorsun bunlari goz onune al.Bence bir saatlik yol risk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?