Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

peki bakalım :)
hahaha peki senin suçun yok
sana kızıcammm artıkk amaaa
bende izmirdeyim ama dayanıyorum bunlara neyse bunlar benim her zaman elimin altında gelmişken ye :)
ah ah diyeti bi yapabilsem benimde bozma gibi bi lüksüm olucak. valla bozmak hakkın senin

kiloyu verirsem sporla veririm ancak . diyetle versekte gevsek olcak et ve güzel durmayacak sıkılaşıp atletik durmak lazım vericez vericez
başlarsan inşallah şekerim :)

Son düzenleme:
yemek arasında bol bol su için karnınız şişer ve fazla yiyemezsiniz + çok fazla çiğneyin 40 kere en az :84: maydonoz yiyin ekmeksiz 3-4 bağ haftada yeterli. zaten bunları yaparsanız mideniz küçülecektir, tığ gibi kalırsınız inş. kızlar

selamlar
sizlere 22 nisanda yazmıştım 67 kiloyum 58 olmak istiyorum diye diyet yaptım biraz 64.4 e düştüm 3 haftadırda yürüyüş ve pilates yapıyorum birde 5 günde 5 kilo topiğinde devam ediyorum çalışmalara çizelgemdede gördüğünüz gibi 62 ye düştüm ve 58 kilo çok gelmeye başladı gözüme istediğinde zayıflana biliyor muş bende 55 olmaya karar verdim zayıflıktan zarar gelmez

sizlerede kolay gelsin bol bol şanz az az yemek

tebrik ederim canım :)

melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..

melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..

ben 2 hafta yaptım kaçamakta yaptım maaalesef 4 kilo verdim hemen hemen kaçamaksız 1 haftada 4 kilo verende var

kızlar bende yaklaşık 2 aydır akşamları bi saat yürüyorum(yagmurdan dolayı ara verdiğim çok oldu) eskisi kadar çok da yemiyorum ara ögünlerde meyve veya kepekli galeta yiyiorum bi kilo verebildim daha öyle kaldım bi degişiklik yok

canım ben yapmıyorum o diyeti hallibo nickli arkadaşımız yapmış ona sor istersen . kızlar çoktandır yazamadım sınav çok stres yaptırdı bende çalışıyorum sürekli 13 ve 20 gün sonra sınavım var giremeyebilirim şans dileyin bana sınav geçsin diyete tam gaz devam :97:

aynen su sınav mahvetti . simdiden sınavda basarılar canm inş istedigimiz bölümde oluruz

su stres bi bitsin diyete spora rahat rahat başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…