• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelerinize çok ihtiyacım var :(

Junoo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
58
3
6
35
Ankara
Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik :43: :43: :43: :43: :43:

Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik :43: :43: :43: :43: :43:

Cevabı sorunun içinde bence. Bir saniye bile düşünme böyle biriyle.. Zamanla unutursun gider..ama ömrünü böyle biriyle geçiremezsin.

mantığınla hareket etmelisin tıpkı benim gibi...o evlenilcek biri mi sence

seni dövüp sonra barıştığın adamla evlilik hayalleri kurmak mı bugün döven yarın ne yapar acaba ?

Aslında iyi bi insan-dı.. Ama zaman geçtikçe çok değişti artık sinirlenince kendine vurmaya falan başladı ve korkuyorum.. Allah belanı versin tez zamanda geber diyip duruyor bana.. Ve hastayım bunu bilerek yapıyor sonra sakinleşince ben böyle demek istemedim aslında ama gerçekten çok sinirlendiriyosun beni dayanamıyorum ben böyle biri değilim benden korkmanı istemiyorum diyo bir değil iki değil trafikte bile oluyor bunlr yan arabalardan korna çalıyorlar.. Ben mi suçluyum diye düşünüyorum kız arkadaşlarımla görüşmemi ve internete girmemi istemedi ama ben onlarla görüştüm ve internet hesaplarımdan görüştüğümü hatta beraber kızkıza başka şehirdeki arkadaşımızın yanına gittiğimi öğrendi o gün bugündür böyleyiz..

canım benimde böyle bi sorunum vardı, dövmüyordu ama paranoyaktı. diğer yaptıkları aynıydı. sonra dayanamadım ayrıldım. 9 ay oldu ayrılalı. anladım ki insanın özgürlüğü çok değerli. sen hayatının sonuna kadar bi kafeste yaşamayı göze alabilecek misin? alabilirsen devam et. ama unutma ki evlenince bu değişmez daha da artar belki seni ailenle bile görüştürmez. herşeyi göze alıp yoluna devam et. ya onunla ol ya kendin. devam edersen değişecek diye düşünme sakına o haliyle kabul edip devam et. ayrılacaksanda o acı geçiyor bi süre suyun altında yaşıyo giibi olursun ama özgürlüğün tadı sana acını unutturur tabi benim gibi özgürlüğüne düşkünsen. :ssz:

Napayim yakisikli adami karaktersiz olduktan sonra :47: Adam olsun adam. Dovup sovuyor,sen de yakisikli diye seviyorum(!) diye yanindasin hala.E hayirli isler bize edecek laf kalmadi.Boyle konular acilinca cok uzuluyorum.Gidip yanlarina kurtarasim geliyor.Boyle sevgi olmaz.Bu kadar kor asik olmayin.Kendinize boyle mi deger veriyorsunuz? Dunyada 3 milyar erkek var,birak ne halt ederse etsin.Kizlar once icine duser,sonra ne mal oldugu anlasilinca terk edilir.Gozunu seveyim yapma.

Aslında iyi bi insan-dı.. Ama zaman geçtikçe çok değişti artık sinirlenince kendine vurmaya falan başladı ve korkuyorum.. Allah belanı versin tez zamanda geber diyip duruyor bana.. Ve hastayım bunu bilerek yapıyor sonra sakinleşince ben böyle demek istemedim aslında ama gerçekten çok sinirlendiriyosun beni dayanamıyorum ben böyle biri değilim benden korkmanı istemiyorum diyo bir değil iki değil trafikte bile oluyor bunlr yan arabalardan korna çalıyorlar.. Ben mi suçluyum diye düşünüyorum kız arkadaşlarımla görüşmemi ve internete girmemi istemedi ama ben onlarla görüştüm ve internet hesaplarımdan görüştüğümü hatta beraber kızkıza başka şehirdeki arkadaşımızın yanına gittiğimi öğrendi o gün bugündür böyleyiz..

hayatını mahvedersin iyi düşün daha şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda ne olur kimbilir bunları bile bile göz göre göre evliliği düşünme seviyorsan bir ağlarsın iki ağlarsın sonra geçer gider unutursun ama böyle biriyle evlendiğin zaman her gün ağlarsın senin ağlaman yetmezmiş gibi ailenede gözyaşı döktürürsün

Merhaba,
Arkana bile bakmadan kaç derim, tecrübeyle sabit :1:

Bu arada şunu da hiç unutma, yakışıklı adam 10 yıl daha yakışıklı kalır yanında. Ama ahlakı güzel, sana değer veren insanı ömür boyu başına taç edersin. Keşkelerin olmaz.

Sevgiler.

Adam beni dövecek, beddualar hakaretler yağdıracak bende başkasıyla onu düşünüp kahrolucam
Senden sonraki kıza sadece üzülmelisin sana yaptıklarını başkalarına yapmayacak mı ?
Kim ki o sana bunları yapma hakkını kendisinde görüyor ?
Gerçekten böyle konuları okuyunca çok şaşırıyorum kendine bunları nasıl yaptırırsın nasıl izin verirsin ?

Evet tam sevilecek adamı bulmuşsun
Çok mutlu bi evliliğiniz olacağı bariz belli
Daha temiz döver söver seni, sende daha aşık olursun herhalde
Tebrikler

Yani burdan kimse sakin ayrilma devam et demez heralde.. Hii ama herkesten yardim istemissin napiim die siddet uygulamis daha nolsun.5 dk kalmaman lazim. Hayatina yazik. Bide evlensen ohh adam zaten kiskanc dovuo ,sirtindan sopayi karnindan sipayi hesabina doncek. Hic dusunme ayril .umarim burda sana ayril denilen yazilari umursarsin.

Dövüyor, bela okuyor öyle mi? :53: Mazoşist misiniz? Kendinize mi saygınız yok?
Geber diyor. Sizde özür dileyince affediyorsunuz. Neden? Adam yakışıklı diye.
Böyle çok sevmek olmaz. Olsa bile sevgi yetmez bir ilişkiyi kurtarmak için. Anlaşmak ve saygı duymakta güzel şey.
Ne olur yapmayın ya. Devam etmeyin böyle adamlarla. Tolerans tanımayın. Bitirin.

Son düzenleme:
Adam seni dövüyor sana ve ailene kufur ediyor sense onun yakisikliligindan dem vuruyorsun. Bu kadar degersiz misin sen.

Adam sizi dövüyor bela okuyor ama siz hala ama çok yakışıklı diyorsunuz :53:

Adam Brad Pitt kadar yakışıklı olsa ne yazar adam sizi dövüyor ötesi var mı?

hay agzıına saglıkk cok guzel solemıs arkadas! :46: kesınlıkle bu ne yaaa yakısıklı dye bı ınsana katlanılmazzz :20: evlenınce gor bakalm yakısıklımı kalıyor obezmı oluyor .. kendı degerını dusuruyorsun sakın arama onu sakın!!! :20: böle kufur eden erkek kabadır gozumde yakısıklıda olsaa dunyanın en itici erkegidir bana gore.. yakısıklılıkla evlıılık YÜ-RÜ-MEEEZZZ!!'':20::20::20: arkana bakmadan kaaçççç

Napayim yakisikli adami karaktersiz olduktan sonra :47: Adam olsun adam. Dovup sovuyor,sen de yakisikli diye seviyorum(!) diye yanindasin hala.E hayirli isler bize edecek laf kalmadi.Boyle konular acilinca cok uzuluyorum.Gidip yanlarina kurtarasim geliyor.Boyle sevgi olmaz.Bu kadar kor asik olmayin.Kendinize boyle mi deger veriyorsunuz? Dunyada 3 milyar erkek var,birak ne halt ederse etsin.Kizlar once icine duser,sonra ne mal oldugu anlasilinca terk edilir.Gozunu seveyim yapma.

canım benimde böyle bi sorunum vardı, dövmüyordu ama paranoyaktı. diğer yaptıkları aynıydı. sonra dayanamadım ayrıldım. 9 ay oldu ayrılalı. anladım ki insanın özgürlüğü çok değerli. sen hayatının sonuna kadar bi kafeste yaşamayı göze alabilecek misin? alabilirsen devam et. ama unutma ki evlenince bu değişmez daha da artar belki seni ailenle bile görüştürmez. herşeyi göze alıp yoluna devam et. ya onunla ol ya kendin. devam edersen değişecek diye düşünme sakına o haliyle kabul edip devam et. ayrılacaksanda o acı geçiyor bi süre suyun altında yaşıyo giibi olursun ama özgürlüğün tadı sana acını unutturur tabi benim gibi özgürlüğüne düşkünsen. :ssz:

Çok haklısınız yine sinirli bi anında evlenince ne anan ne baban rüyand görürsün demişti.. :(

Ağzınıza sağlık hepinize binlerce kez teşekkür ederim telefonumu kapattım yarınd ilk iş numaramı değiştiricem.. Ben yalan söylemiş olabilirim ama bu kadarınıda haketmedim.. :50: :50: :50:

Back
X