• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelerinize çok ihtiyacım var :(

Aslında iyi bi insan-dı.. Ama zaman geçtikçe çok değişti artık sinirlenince kendine vurmaya falan başladı ve korkuyorum.. Allah belanı versin tez zamanda geber diyip duruyor bana.. Ve hastayım bunu bilerek yapıyor sonra sakinleşince ben böyle demek istemedim aslında ama gerçekten çok sinirlendiriyosun beni dayanamıyorum ben böyle biri değilim benden korkmanı istemiyorum diyo bir değil iki değil trafikte bile oluyor bunlr yan arabalardan korna çalıyorlar.. Ben mi suçluyum diye düşünüyorum kız arkadaşlarımla görüşmemi ve internete girmemi istemedi ama ben onlarla görüştüm ve internet hesaplarımdan görüştüğümü hatta beraber kızkıza başka şehirdeki arkadaşımızın yanına gittiğimi öğrendi o gün bugündür böyleyiz..

bu hikaye bana çok tanıdık geliyo. tıpkı bu şekilde birini tanıyordum ve sonra paranoyak derecesinde ruh sağlığının bozuk olduğunu öğrendim.
bunlar kötü belirtiler ama sana sunulmuş birer açık hepsi.. iyi değerlendirmelisin...

ailen o adam seni dovsun,sovsun diyemi yetistirdi, hicmi rencide olmuyosun cok tuhaf. bunlar hosuna gidiyosa diyecek bisey yok,o adam degismez iyi dayak yemeler,,

Tabiki de çok rencide oluyorum artık katlanılmaz hale geldi psikolojik destek alıyorum ve ilaç kulanıyorum ve hiç değmeyecek biri için. Kendimden şüphe etmeye başladım acaba benşmmi bir eksikliğim var ben mi hatalıyım diye ama hayır adam bu.. Cevap vermedikçe telefonu açmadıkça nelerini yakaladım gene yazık sana beni eşek yerine koymuşsun ama artık ben seni eşek yerine koyuyorum falan yazıyo

Yakışıklı ama içi boş, psikolojisi bozuk, bozuksa gitsin tedavi olsun seni mi çekeceksin. Şuraya bak ya oraya gitme, buraya girme, onunla görüşme, yakışıklı da çok mu mutlusun sanki, ne demek sayıp sövüp hatta dövüp çok seviyorum deyip pişman olmak?:53:
Valla şaşırıyorum hiç mi onurunuz yok sizin?:20:
Bir özürle, pişmanım demekle çözülemeyecek şeyler var hayatta, o zaman herkes her altı yeyip bir özür dilesin, affet pişmanım desin olsun bitsin herşey..:ssz::19:

Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik :43: :43: :43: :43: :43:

şu an cok seviyor olabilirsin ama evlendiginde böyle biriyle evlendigin icin pisman olacaksın belki arada cocuk olacak nefret etsen bile ayrılmak cok zor gelecek. kendinide ailenide yakma bence canım. yoluna onsuz devam et.daha iyi ve daha hayırlısını bulup daha cok seçeceğine emin ol :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama üyelik yeni nasip oldu benim 4 yıllık bir ilişkim var, hem ailesi hem kendisi çok sorun ama ben ayrılamıyorum çok seviyyorum ve çok yakışıklı bi insan başkalarıyla düşünmek bile beni kahrediyor yaımda bile kızlar dönüp bakıyo sorunumuz şu beni sürekli yalana itiyor çünkü beni çk kısıtlıyor ailemle bile dışarı çıkartmıyor dövüyor küfür edip belaa okuyor ama sonra pişman olup özür diliyor beni sevdiğini söylüyor on a söylediğim yalanları sürekli aklına getirip suni sorun yaratıyor bugün bile bitti herşey dedi ama biliyorum ki yarın yine aynı şeyler olacak sizce ne yapmalıyım seneye evlenicektik :43: :43: :43: :43: :43:

ama yakışıklııııııııııııııııııııııııııııı !!! ???

:20::20::20::20::20: sanırım duygularımı anlatabilmişimdir

Ağzınıza sağlık hepinize binlerce kez teşekkür ederim telefonumu kapattım yarınd ilk iş numaramı değiştiricem.. Ben yalan söylemiş olabilirim ama bu kadarınıda haketmedim.. :50: :50: :50:

İyi karar canım kendini kurtar. benimde ailem biliyordu ama hepsi geçiyor babam bile iyi yapmışsın dedi. hep mutlu olursun, inşallah hak ettiğin değeri görürsün :31:

Daha evlenmeden siz kendinize bu muameleyi layık görürseniz
vay halinize...

Bir de sırf yakışıklı diye yani tüm dayak, hakaret.

Yok artık!

Bi insanın dile getirilen tek özelliği "çok yakışıklı birisi" ise onunla sadece of kızın yanındaki çocuğa bak desinler diye birliktesindir. Adamın tek meziyeti yakışıklı olması ise senden başka kolay kolay kimse onun yanında olmaz zaten düşünüp kendini kahretme. Kendini bu kadar ezdirip bu kadar aşağılık bi insanmış gibi davranmasına müsaade ediyosan kusura bakma ama hak ediyosun. Hem de 4 yıldır insanın aklı başına gelirdi.

4 yıldır böyle değildi sonradan değişti işte bu yaz başından beri bende ona artık bitti dedim bu akşam

Bu şimdiden böyleyse evlenince nasıl olacak sence?

Sakın bılerek atma kendını ateşe degermı ya
Evlı degılsın nısanlı degılsın. Hoş olanlar bıle tahammül edemıyo
Böyle baskıya. Koy kafana bıtır

Dayak hakaret küfür... Bu herif yakışıklı falan değil. :19:

Ruhu çirkinmiş anacım yeni gözüm açıldı.. Benim sonuçta ona hiçbir bağımlılığım yok gebeliğim yok çok şükür, yazık onla evlenecek kızın vay halinee :41: ama ya ona iyi davranırsaa :/ :50:

Ruhu çirkinmiş anacım yeni gözüm açıldı.. Benim sonuçta ona hiçbir bağımlılığım yok gebeliğim yok çok şükür, yazık onla evlenecek kızın vay halinee :41: ama ya ona iyi davranırsaa :/ :50:

Tam inanıyordum ki son cümlende durdum. Sana kötü davranması üzmedi de başkasına iyi davranması mı yıkacak seni?

Evlendikten sonra küfürlerle, dayakların ardından da gözüne pek yakışıklı görünür emin ol.
Kirli donlarını makineye atarken ağlarsın o odadan geber diye bağırıyor olur..
Sen ona zıkkımlansın diye yemek yaparken gözünün altı mordur falan..
İki özür diler morluktan öper unutursun.

Kucağına bir de bebek verir.
Ağlar ağlar ona sarılırsın artık.
Ne sevgi sizinki arkadaş ben anlamıyorum!

bu konuda tecrübesi olsun olmasın, aklın yolu birdir arkadaşım. ne dövmesi, sözmesi ya! Bir köpeğe dahi bir kez vurduğunuzda o köpek sizin yanınıza bir daha gelmez. hele ki eğitimli bir insansın bak olacak şey değil. mantığına kulak ver. senin bu durumun uzun yıllar birliktelikten kaynaklanan alışkanlık haline gelmiş. bak ayrıldıktan sonra göreceksin, en doğru kararı verdim diyeceksin.

Canım çok yakışikli başkalarıyla düşünemem demissin bende üniversitedeki sevgilim için başkasıyla görsem kahrolurum dye bazı gercekleri görmezden gelip devam ediiordm kaybetmemek icin ama sonra öyle nefret ettm ve onca zmn boşa sabrettgmi ZMAN kaybettgmi anladimki... Eminim sende öyle olacaksın ve sonra acip ellerini sukredceksin bu psikopatla evlenmedm iyiki dye sonra yanındaki kızları kiskanmak yerine aciyacaksin :)

Koşarak uzaklaş ben de yıllarımı verdim de böyle bi cücük beyinliye, sonra kurtuldum şükürler olsun. İyi ki ayrılmışım ayrılabilmişim yolsa şuan ciddi ciddi intiharın eşiğinde bi yeni gelin olabilirdim.

Yemisim yakisikliligini...
Dayak yiyip, hakaret isitip, sonra burda ne yapalim demeyin ne olur artik...
Kendine saygin varsa ayril...
Cok net!!!

Back
X